Hyppää pääsisältöön

Laittomasti irtisanottu jäsen sai kymmenen kuukauden palkan

Leipomossa työskentelevä Liisa irtisanottiin laittomasti. Pron lakimiehen avulla työnantaja velvoitettiin maksamaan Liisalle kymmenen kuukauden palkkaa vastaava summa ja liiton oikeudenkäyntikulut.

Laittomasti irtisanottu jäsen sai kymmenen kuukauden palkan

Julkaistu 29.04.2019 klo 08:00
ProTV

ProTV

Ammattiliitto Pron lakimies Totti Brunila kertoo oikeustapauksesta, jossa leipomossa työskentelevä Liisa irtisanottiin laittomasti työpaikastaan.

– Irtisanomiselle ei ollut sen enempää tuotannollis-taloudellisia kuin henkilöönkään liittyviä perusteita, lakimies Brunila kertoo.

Tapaus ratkesi onnellisesti Liisan kannalta ja hän sai vahingonkorvauksen laittomasta irtisanomisesta. Työnantaja velvoitettiin maksamaan Liisalle kymmenen kuukauden palkkaa vastaava summa sekä liiton oikeudenkäyntikulut.