Hyppää pääsisältöön

Luottotieto- ja perintäalalle neuvottelutulos

Image
Ammattiliitto Pro ja Palvelualojen työnantajaliitto PALTA saavuttivat tänään neuvottelutuloksen luottotieto- ja perintäalan työehtosopimusratkaisuksi.

Luottotieto- ja perintäalalle neuvottelutulos

Julkaistu 13.03.2020 klo 16:09
Uutiset

Ammattiliitto Pro ja työnantajaa edustava Palvelualojen työnantajaliitto PALTA saavuttivat tänään perjantaina 13. maaliskuuta neuvottelutuloksen luottotieto- ja perintäalan työehtosopimusratkaisuksi.

Luottotieto- ja perintäalan neuvottelukunta kokoontuu käsittelemään neuvottelutulosta ensi viikolla, jonka jälkeen se siirtyy Pron hallituksen käsiteltäväksi.

Neuvottelutuloksen ja mahdollisen uuden työehtosopimuksen sisällöstä tiedotetaan erikseen, kun sopimusosapuolten hallinnot ovat käsitelleet sen.