Hyppää pääsisältöön

Pron lomakohteet tarjoavat irtioton arjesta

Kuva: Holiday Club
Ville Pajunen sai lentävän lähdön kesälomaan voitettuaan lomaviikon Holiday Club Calahondan lomahuoneistossa Pron jäsenistölle suunnatussa arvonnassa. Eva Helenius puolestaan vietti kaupunkilomaa jäsenetuhintaan Holiday Club Tampereen kylpylässä.

Pron lomakohteet tarjoavat irtioton arjesta

Julkaistu 12.10.2017 klo 11:12
ProStoori
Kirjoittanut
Verna Julkunen
Ville Pajunen sai lentävän lähdön kesälomaan voitettuaan lomaviikon Holiday Club Calahondan lomahuoneistossa Pron jäsenistölle suunnatussa arvonnassa. Eva Helenius puolestaan vietti kaupunkilomaa jäsenetuhintaan Holiday Club Tampereen kylpylässä.

– Kuulin tästä mahdollisuudesta vuokrata Holiday Clubin lomahuoneistoja jäsenetuhintaan Pron tilaisuudessa, jossa olin paikalla varaluottamusmiehenä. Laitoin saman tien hakemuksen vetämään, kertoo Saint-Gobainilla ostajana työskentelevä Pajunen.

Onni suosi Forssan Seudun Pron paikallisyhdistyksessä aktiivisesti toimivaa Pajusta, ja avovaimon, pojan ja veljenpojan kanssa lähdettiin matkaan kesäkuussa 2017.  

– Lähdimme reissuun heti kun koulujen kesäloma alkoi.  Siinä sai hyvän irtioton töistä, kun lähtö oli melkein suoraan kevätjuhlasta. Muuten olisin jäänyt puuntekoon kotiin ja pyöritellyt vielä työasioita mielessäni.

Lomahuoneistossa oli kaikki tarvittava

Calahondan pikkukaupunki sijaitsee Espanjan aurinkorannikolla, Costa del Solin, Marbellan ja Fuengirolan välissä. Holiday Club -kohde Mirador de Calahonda sijaitsee näköalakukkulan rinteellä noin kilometrin päässä rannalta.

Holiday Club -kohteen varustelutaso saa Pajuselta kehuja. Lakanat, astiat ja muut varusteet olivat hyvälaatuisia ja kaikki tarvittava löytyi.

 Loma sujui leppoisasti uima-altaalla, Pajusen avovaimo kävi myös ratsastamassa. Perheellä oli käytössään vuokra-auto, ja he tutustuivat Aurinkorannikkoon laajemminkin.

– Matka oli kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus, suosittelen!

Kaupunkilomalla Tampereella

– Huomasin arvonnan Pron jäsenkirjeestä. Olen aiemminkin osallistunut, ja on jopa tärpännyt. Nyt kolmen vuoden karenssin jälkeen sain osallistua jälleen lomien arvontaan, kertoo Eva Helenius.

Pääkaupunkiseudulla asuva, Eläketurvakeskuksessa suunnitteluassistenttina työskentelevä Helenius vietti miehensä kanssa lomaa Holiday Club Tampereen kylpylässä kesällä 2017.

– Tampere on kiinnostanut lomakohteena, joka kesä olemme piipahtaneet esimerkiksi Pyynikin kesäteatterissa. Nyt pääsimme viettämään siellä pidemmän ajan, Helenius kertoo.

Helenius miehineen tutustui muun muassa museokeskus Vapriikkiin ja Juice Leskisen kirjastomuseoon. Kylpylää hän kehui hienoksi, hyvin varustelluksi ja viihtyisäksi.

Oikeastaan maanantaista perjantaihin kestänyt loma oli liian lyhyt: sekä kaupungilla että kylpylässä saa ajan kulumaan.

 

Lue lisää Holiday Clubista

Miten arvontaan pääsee mukaan?

Hakemus tehdään netissä osoitteessa: www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/ , kirjoita käyttäjänimi: PRO, salasana: proviikot. 

Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy omalla jäsennumerolla. Tämän jälkeen hakemaan huoneistohintoja ja -ajankohtia painamalla Arvonta. Haku tapahtuu hakuaikana painikkeesta Arvonta.

Tietoa lomakohteista ja arvonnasta löytyy myös liiton jäsensivuilta Proplussasta www.proplus.fi kohdasta Pro Jäsenyys ja jäsenedut> Jäsenedut/Medlemsförmåner> Matkaedut> Holiday Clubin lomaviikot.