Hyppää pääsisältöön

Ruuhkavuosia elävä tasapainoilee työn ja kodin välillä

Työkaverit keskustelevat aulassa

Ruuhkavuosia elävä tasapainoilee työn ja kodin välillä

Tunteja kertyy, kun työt on vaan pakko tehdä.
Motivaatiosi ja kunnianhimosi riittäisi moneen, mutta päivässä on tunteja vain rajallisesti! Työpäivän jälkeen voimia pitäisi jäädä myös perhe-elämään, eikä stressi paranna ilmapiiriä kotona. Haluaisit saada työt tehtyä ja löytää arkeen yhteistä tekemistä lähipiirin kanssa.

Ydinpalvelumme
Hydrogeelipalloja
Alasi työehtosopimus on käytössäsi

Näkyvin osa työtämme on sopiminen ja sopimusten valvominen. Sovimme työnantajan kanssa muun muassa minimipalkoista, työajoista ja palkanlisistä.

Kaksi asiantuntijaa keskustelee
Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Oman työpaikkasi luottamusmiehen tai työsuojeluvaltuutetun lisäksi apunasi ovat Pron asiantuntijat ja lakimiehet. Oikeusapu on sinulle täysin riskitöntä ja maksutonta.

Aikuinen mies on iloinen, juhlii
Saat sparrausta uralla kehittymiseen

Saat luottamuksellisia ja konkreettisia neuvoja henkilökohtaiselta uravalmentajalta. Valmennuksen avulla menestyt urallasi, osaat tuoda osaamisesi esiin ja taklaat työhaastattelun.

Ruuhkavuodet
Mies ja nainen juristin tai lakimiehen puheilla
Neuvot lakiasioissa

Pron jäsenenä saat työelämän oikeudellisen turvan lisäksi maksutonta puhelinneuvontaa myös yksityiselämään liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Avioehto, testamentti, avioero? Pron kautta saat hyvät neuvot puhelinmaksun hinnalla.

Iloinen matkailija hotellihuoneessa
Tutustu Pron lomakohteisiin

Ainahan se on mielessä. Kaipaatko kätevää mökkimajoitusta, leppoisaa kylpylälomaa vai ovatko hyvänhintaiset hissiliput enemmän teidän juttu? Katso Pron lomaedut.

Nuori nainen, puhelin
Katso videoita ja webinaareja, kun haluat

Tarjoamme huiman määrän työelämävideoita sekä webinaareja hyödynnettäväksesi juuri silloin, kun sinulla on aikaa.

Muut palvelumme
Pro on ammattiliitto, jonka jäsenillä menee paremmin
Liity meihin!

Voit liittyä meihin koulutuksestasi, tittelistäsi ja työsuhteesi laadusta riippumatta.

Jäsenmaksu sisältää myös ansiosidonnaisen työttömyysturvan.

Elämäntilanne ruuhkavuodet
Ruuhkavuodet
Vauhti päällä töissä ja kotona. Keskitytkö oikeisiin asioihin? Uravalmentaja auttaa työelämän suuntaamisessa.
Elämäntilanne työnhakija
Työnhakija
Kassasta päiväraha tilille rivakasti. Uusi suunta työelämään löytyy uravalmennuksen avulla.
Elämäntilanne uralla eteenpain -ikoni
Kokenut työntekijä
Vielä ei ole kiire eläkkeelle, vaikka kokemusta onkin kertynyt rutkasti.
Elämäntilanne opiskelu
Opiskeluaika
Opiskelun ja työnteon yhdistäminen voi olla haastavaa. Meiltä saat apua ja vinkkejä.
Elämäntilanne arkistunut työ
Uralla eteenpäin
Uravalmentaja auttaa työelämän suuntaamisessa. Mihin muuhun kuin nykyiseen työhön osaamisestasi olisi hyötyä?
Elämäntilanne uran alku
Uran alussa
Asiantuntijamme auttavat työelämäkysymyksissä. Saat henkilökohtaista sparrausta työhaastatteluun.
Elämäntilanne yrittäjä
Yrittäjyys
ProSoolo helpottaa ja turvaa arkea sekä tarjoaa mahdollisuuksia yksinyrittäjän verkostoitumiseen.
Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.