Hyppää pääsisältöön

Tule mukaan jäsenristeilylle!

Tule mukaan jäsenristeilylle!

Ammattiliitto Pro järjestää jäsenristeilyn Viking Linen M/S Gabriellalla Tukholmaan 5.—7.5.2023. Kutsumme mukaan risteilemään kaikki jäsenemme perheineen!
jäsenristeily
risteily logo
Risteilyn ohjelma
risteily logo

Pro järjestää risteilylle kaikille yhteistä ohjelmaa! Viikonlopun aikana Sodankylän elokuvajuhlat esittää kaksi elokuvaa, yhteistyökumppanimme järjestävät luentoja ja meidän asiantuntijamme tarjoavat jäsenneuvontaa. Lisäksi järjestämme laivalla erilaisia tastingejä. Lapsille on luvassa yllätysohjelmaa!

Yhdistykset voivat varata laivalta kokoustiloja käyttöönsä.

Matkapojat järjestää opastettuja kaupunkikierroksia Tukholmassa. Niihin voi ilmoittautua samalla, kun varaa matkaa tai vasta laivalla.

Katso tarkempi ohjelma tästä >>

diandra
Huippuartistina Diandra

Risteilyn pääesiintyjänä on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista, Diandra.

Diandra tuli alun alkaen yleisölle tutuksi idols-ohjelmasta, mutta on sittemmin osallitunut myös mm. Tähdet, tähdet -ohjelmaan ja lukuisiin muihin tv-ohjelmiin ja konsertteihin. 

niko ja santtu
Tubettamisesta kiinnostuneille Niko ja Santtu

Niko ja Santtu on Niko Meurosen ja Santeri Hännisen vuonna 2015 perustama YouTube-kanava. Sillä on yli 360 000 tilaajaa ja se on yksi Suomen katsotuimmista. Kanavalleen Niko ja Santtu kuvaavat vlogien lisäksi videoita erilaisista haasteista ja tempauksista.

mimi ja kuku
Lapsille Mimi ja Kuku

Mimi ja Kuku on vuonna 2003 perustettu lasten musiikkiteatteriduo, jonka esitysten pohjalta on tehty myös suosittu TV-sarja Pikku Kakkoseen. Duon muodostavat Mimi-tyttöä esittävä lastenmuusikko ja säveltäjä Majka Nurminen sekä Kuku-leijonaa esittävä näyttelijä Voima Kulmala.

Pro tukee jäseniään hyttien hinnoissa
Majoittuminen

Risteilyllä on prolaiset hinnat. Jokaisessa hytissä on majoittauduttava yksi Pron jäsen.

Risteilyn hintaan kuuluu ruokailupaketti eli kaksi buffet-illalista ja kaksi aamiaista.

kuljetuskartta
Kuljetukset
kuljetuskartta

Järjestämme risteilylle yhteiskuljetuksia ympäri Suomea Matkapoikien kautta. Matkaa varatessa, varataan myös yhteiskuljetuksen lähtöpaikka.

Bussilla matkan omavastuuosuus on Tampereen eteläpuolelta  10 euroa/henkilö ja pohjoispuolelta 20 euroa/henkilö. Junalla omavastuu on 40 euroa/henkilö ja lentokoneella 70 euroa/henkilö. Lentokoneella voi saapua Helsinkiin ainaostaan Lapista.

Ilmoittautuminen alkaa 16.1.
Ilmoittaudu mukaan!

Yhdistykset voivat varata hyttejä 9.1.2023 alkaen osoitteesta erikoisryhmat@matkapojat.fi.

Ilmoittautuminen alkaa 16.1.2023 osoitteessa matkapojat.fi/projasenristeily tai puhelimitse 010 2323 200. Puhelinvarauksista veloitetaan palvelumaksu 12 euroa/varaus.