Hyppää pääsisältöön

Luottamushenkilöiden peruskoulutuksen 1. jakso verkkokoulutus: 25.3., 21.4. ja 23.4.2021

25.03.21 -23.04.21 08:30 -16:00

Verkossa

Event type
Kurssi
Event mode
Verkkokoulutus tai webinaari
Yhteyshenkilö
koulutus@proliitto.fi

Suuren kysynnän vuoksi lisätty keväälle vielä ylimääräinen 1.jakso!
Koulutukseen sisältyy kolme koulutuspäivää. Opiskelu koostuu verkkoluennoista sekä itsenäisestä että pienryhmässä tapahtuvasta verkkotyöskentelystä. Koulutus toteutetaan ohjattuina verkko-opintoina Ammattiliitto Pron verkko-oppimisympäristössä, Moodlessa (Propajassa).

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti niille luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille, jotka eivät ole käyneet peruskoulutuksia.

Verkko-opintoihin osallistuaksesi tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden.

Luottamushenkilöillä on oikeus osallistua koulutukseen koulutussopimusten nojalla työajallaan. Työnantaja maksaa koulutukseen osallistumisen ajalta palkkaa. Sovi verkkokoulutuksen osallistumisajankohdat etukäteen työnantajasi kanssa. Huolehtikaa yhdessä siitä, että osallistumiseen löytyy riittävä aika ja työskentelyrauha, jotta pystyt osallistumaan täysipainoisesti ja häiriöittä kaikkiin kolmeen verkkokoulutuspäivään.

Tarkemmat ohjeet ja osallistumislinkki koulutukseen lähetetään sähköpostilla viikkoa ennen ensimmäistä koulutuspäivää verkossa.

Suuren kysynnän vuoksi lisätty keväälle vielä ylimääräinen 1.jakso!

Verkko-opintoihin osallistuaksesi tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden.

25.03.21 -23.04.21 08:30 -16:00

Verkossa