Hyppää pääsisältöön

Verkkokoulutus tai webinaari
Yhteyshenkilö
koulutus@proliitto.fi

Verkko-opintoihin osallistuaksesi tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden.

Luottamushenkilöillä on oikeus osallistua koulutukseen koulutussopimusten nojalla työajallaan. Työnantaja maksaa koulutukseen osallistumisen ajalta palkkaa. Sovi verkkokoulutuksen osallistumisajankohdat etukäteen työnantajasi kanssa. Huolehtikaa yhdessä siitä, että osallistumiseen löytyy riittävä aika ja työskentelyrauha, jotta pystyt osallistumaan täysipainoisesti ja häiriöittä verkkokoulutuspäivään.

Tarkemmat ohjeet ja osallistumislinkki koulutukseen lähetetään sähköpostilla viikkoa ennen ensimmäistä koulutuspäivää verkossa.

Verkko-opintoihin osallistuaksesi tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden.

Luottamusmiesten peruskoulutus 2. jakso: neuvottelutaito

20.05.21 -20.05.21 13:00 -16:00