Hyppää pääsisältöön

Jäsenmaksutarjous valmistuneelle

Nuori nainen hymyilee kuvassa.

Jäsenmaksutarjous valmistuneelle

Hyödynnä Pron jäsenmaksutarjous ja nauti alennetusta jäsenmaksusta valmistumisvuotesi loppuun ja seuraavan kokonaisen kalenterivuoden.

Valmistuitko juuri ja saitko työpaikan?
Hyödynnä jäsenmaksutarjous!

Jäsenmaksutarjous on tarjous juuri valmistuneille, joilla on työpaikka. Saat meiltä käyttöösi huikeita etuja ja palveluita työelämään ja vapaa-aikaan.

Saat maksuttoman matkustaja- ja tapaturmavakuutuksen, koulutusta ja webinaareja, henkilökohtaista uravalmennusta, tapahtumia ja verkostoitumista. Pron lomapaikat ovat käytössäsi.

Lisäksi saat oman työpaikan luottamusmiehen tuen ja oman alan työehtosopimuksen, joka on huomattavasti lakia parempi pohja työehtojen neuvottelemiselle.

Tarjouksen saat käyttöösi täyttämällä liittymislomakkeen ja valitsemalla kohdan "Hyödynnän timanttisen jäsentarjouksen".

työelämän asiantuntijat käytössäsi
Työttömyyskassa Pron jäsenyys: voit kerryttää ansiosidonnaisen työttömyysturvan työssäoloehtoa
maksat vain 0,8 % palkkatulosta (max. 49 € kuukaudessa) valmistumisvuoden loppuun ja seuraavan vuoden – selvää säästöä!

Ota tarjous käyttöön kuuden kuukauden sisällä valmistumisesta


Maksat vain 0,8 % palkkatulosta (max. 49 € kuukaudessa) valmistumisvuoden loppuun ja seuraavan vuoden. Saat tarjouksen käyttöösi liittymällä kuuden kuukauden sisällä siitä, kun olet saanut tutkintosi valmiiksi. 

Tarjous on voimassa 31.12.2024 saakka ja astuu voimaan liittymislomakkeen täyttöpäivämäärästä.  Tarjousta ei saa takautuvasti voimaan ja sen loputtua maksat normaalia jäsenmaksua. Voimme pyytää sinulta tutkintotodistuksen. Siirryt samalla Ammattiliitto Pron varsinaiseksi jäseneksi.