Ajankohtaista ProSoolossa

Ajankohtaista ProSoolossa

Yksi palvelu – kattava tukiverkosto yksinyrittäjän ja kevytyrittäjän arkeen

ProSoolon käyttäjänä voit osallistua laadukkaisiin ja mielenkiintoisiin koulutuksiimme ilmaiseksi. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit kuunnella sen jälkikäteen, juuri silloin kun sinulle sopii.  Lisäksi käytössäsi on kattava videokirjasto, josta löydät apua erilaisissa elämäntilanteissa. 

Voimaa ja virtaa webinaareista
Nuori nainen istuu laatikon päällä
Oman itsensä työllistäminen ja erilaiset alustat

Haluatko isää tietoa yrittäjyyden mahdollisuuksista ja nykyaikaisista työnhaun alustoista? Tai kaipaatko apua oman osaamisesi tuotteistamisessa?

Arvokkaita vinkkejä saat webinaaristamme 8.3. klo 18-19. Kouluttajana on Minna Tuohimaa, jolla on yli 10 vuoden kokemus yrittäjyyden valmentamisesta

MIes katsoo huolestuneena kelloa tietokoneen äärellä.
Itsesi johtaminen ja työhyvinvointi hybridi- ja etätyössä

Yksinyrittäjät työskentelevät usein tiiviisti, unohtavat tauot  ja venyttävät päiviään. Tule kuulemaan, miten tuet jaksamistasi ja tehostat tekemistäsi esimerkiksi taukojen avulla. 

Webinaari on 3.5. klo 18.-19. Kouluttajana on Jenni Sillantaka, joka  on ratkaisukeskeinen valmentaja, työnohjaaja,  ja yrittäjä

 

Mies katsoo innostuneena kännykkäänsä
Keikkatyön mobiilisovellukset

Bolt, Treamer, Ework, Upwork, Fiverr, Wolt, Foodora, Uber… digitaalisia työnvälitysalustoja syntyy nyt kuin sieniä sateella. Tässä webinaarissa luomme katsauksen keikkatyön mobiilisovelluksiin ja miten niitä käytetään.

Tule kuulolle 21.6. kello 18-19. Kouluttajana on tutkija Jere Immonen  Työterveyslaitokselta. 

Mies on rahasateen keskellä.
Viisi idea osaamisen muuttamiseksi rahaksi

Kaipaatko inspiraatiota ja uusia ideoita ansaitsemiseen? 

Terhi Majasalmi Varallisuusakatemiasta johdattaa kuulijat sijoittamisen maailmaan ja antaa viisi ideaa osaamisen muuttamiseen rahaksi.  

Nainen levittelee käsiään hämmästyneenä.
Oman resilienssin aktivoiminen

Viime vuodet  ovat nostaneet esille mukautumiskykymme, resilienssimme, tärkeyden. Resilienssi on kimmoisuutta, kykyä elpyä ja toimintakykyisenä pysymistä haasteista huolimatta.

Tule kuulemaan, miten resilienssiä voi aktivoida itsessään.  Kouluttajana on hallintotieteen tohtori Laura Valli. 

Nainen hieroo päätään stressaantuneena
Pidä pääsi kasassa kaaoksen keskellä - mielelläsi

Tervetuloa parantamaan keskittymiskykyäsi ja stressinhallintaasi.

Personal Brainer ja Aivobic-ohjaaja Reidar Wasenius antaa käytännön neuvoja keskittymiskyvyn parantamiseen sekä stressin hallintaan ja hyödyntämiseen arjen kiireissä.

Mies hymyilee tyytyväisenä.
Miten yrittäjyys sujuvoituu, kun hankit ProSoolo-palvelun?
Mies hymyilee tyytyväisenä.

Saat kaikki nämä edut ja palvelut vain 14 € kuukausihintaan. Säästät siis kuukaudessa satoja euroja verrattuna siihen, että hankkisit kaikki palvelut erillisinä.