Ajankohtaista ProSoolossa

Ajankohtaista ProSoolossa

Yksi palvelu – kattava tukiverkosto yksinyrittäjän ja kevytyrittäjän arkeen

ProSoolon käyttäjänä voit osallistua laadukkaisiin ja mielenkiintoisiin koulutuksiimme ilmaiseksi. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit kuunnella sen jälkikäteen, juuri silloin kun sinulle sopii.  Lisäksi käytössäsi on kattava videokirjasto, josta löydät apua erilaisissa elämäntilanteissa. 

Voimaa ja virtaa webinaareista
Nainen rentoutuu sohvalla.
Palaudu työssä ja lomalla

Tule kuulemaan, miten palautumista voi edistää työarjen keskellä ja mitä on erityisesti hyvä ottaa huomioon, kun pidemmät lomat lähestyvät.

Aiheesta kertoo työterveyspsykologi ja organisaatiokonsultti Mari Laari Heltistä.

Nainen levittelee käsiään hämmästyneenä.
Oman resilienssin aktivoiminen

Viime vuodet  ovat nostaneet esille mukautumiskykymme, resilienssimme, tärkeyden. Resilienssi on kimmoisuutta, kykyä elpyä ja toimintakykyisenä pysymistä haasteista huolimatta.

Tule kuulemaan, miten resilienssiä voi aktivoida itsessään.  Kouluttajana on hallintotieteen tohtori Laura Valli.

Webinaari  on keskiviikkona 24.8. kello 18-19. Jos et pääse silloin mukaan, voit kuunnella webinaarin myös jälkikäteen tallenteena. 

Nainen hieroo päätään stressaantuneena
Pidä pääsi kasassa kaaoksen keskellä - mielelläsi

Tervetuloa parantamaan keskittymiskykyäsi ja stressinhallintaasi.

Personal Brainer ja Aivobic-ohjaaja Reidar Wasenius antaa käytännön neuvoja keskittymiskyvyn parantamiseen sekä stressin hallintaan ja hyödyntämiseen arjen kiireissä.

Webinaari  on keskiviikkona 14.9. kello 18-19. Jos et pääse silloin mukaan, voit kuunnella webinaarin myös jälkikäteen tallenteena. 

Mies on rahasateen keskellä.
Viisi idea osaamisen muuttamiseksi rahaksi

Kaipaatko inspiraatiota ja uusia ideoita ansaitsemiseen? 

Terhi Majasalmi Varallisuusakatemiasta johdattaa kuulijat sijoittamisen maailmaan ja antaa viisi ideaa osaamisen muuttamiseen rahaksi. 

Webinaari  on keskiviikkona 21.9. kello 18-19. Jos et pääse silloin mukaan, voit kuunnella webinaarin myös jälkikäteen tallenteena. 

Nainen seisoo tienhaarassa.
Askeleet päivätyöstä osayrittäjäksi - hybridiyrittäminen

Mietitkö kevyt- tai hybridiyrittäjyyttä työsuhteen ohella?

Webinaarissa käymme läpi erilaisia polkuja palkansaajasta  yrittäjyyteen. Saat työkaluja punnita omia vaihtoehtoja. Kouluttajana on Reetta Viinanen Korkeushypystä. 

Webinaari  on keskiviikkona 28.9. kello 18-19. Jos et pääse silloin mukaan, voit kuunnella webinaarin myös jälkikäteen tallenteena. 

Nainen puntaroi eri vaihtoehtoja.
Elämäni valinnat

Mistä koostuu hyvä arki ja miten voin tehdä laadukkaita valintoja elämässäni?

Tässä webinaarissa teemme käytännön harjoituksia oman arvomaailman näkyväksi tekemiseksi, jotta voit tietoisesti vaikuttaa elämäsi valintoihin.

Webinaari  on keskiviikkona 19.10. kello 18-19. Jos et pääse silloin mukaan, voit kuunnella webinaarin myös jälkikäteen tallenteena. 

 

Mies hymyilee tyytyväisenä.
Miten yrittäjyys sujuvoituu, kun hankit ProSoolo-palvelun?
Mies hymyilee tyytyväisenä.

Saat kaikki nämä edut ja palvelut vain 14 € kuukausihintaan. Säästät siis kuukaudessa satoja euroja verrattuna siihen, että hankkisit kaikki palvelut erillisinä.