Miten töis?

Ammattiliitto Pro on tukenasi kaikissa työelämän kysymyksissä. Kaverisi on jo Pro        —turvaa siis oma selustasi.

Ammattiliiton jäsenyys vai pelkkä työttömyyskassa?

Ammattiliiton jäsenenä saat enemmän palveluita kuin pelkästä työttömyyskassasta.

Ammattiliitto Pro
Vain kassa
Tuki työttömyyteen eli ansiosidonnainen päiväraha Kyllä
Kyllä
Työehdoista sopiminen Kyllä
Ei
Juristiapu Kyllä
Ei
Oikeusapu Kyllä
Ei
Luottamusmiestuki Kyllä
Ei
Uraneuvonta Kyllä
Ei
Lomaedut Kyllä
Ei
Koulutukset Kyllä
Ei
8,25
€ / kk

Me pidämme huolta oikeuksistasi ja autamme sinua menestymään urallasi. Saat Ammattiliitto Pron ja työttömyyskassan jäsenyyden 99 €/vuosi, kun liityt jäseneksi vuoden 2024 aikana. Jäsenmaksu maksetaan itse eli sitä ei voi liittää työnantajaperintään. Koko vuoden jäsenmaksu maksetaan kerralla. Etu koskee uusia alle 36-vuotiaita jäseniä. Kassan jäsenenä taloutesi on turvattu työttömyyden aikana ja liiton jäsenyys varmistaa, että työuralla on hyvä olla niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Tutustu kampanjan sääntöihin.

Ammattiliitossa saat

Uusi urapolku mielessä eikä tietoa suunnasta? Pro auttaa alkuun. Meiltä saat uravalmennusta, mentorointia ja ilmaisia koulutuksia.

Prolaisena kuulut automaattisesti työttömyyskassaan. Kassan jäsenyys turvaa tulosi työttömyyden aikana.

Pro auttaa silloin, kun töissä ilmenee ongelmia. Puolellasi ovat Pron luottamusmiehet, juristit ja eri alojen asiantuntijat – apu on sinulle ilmaista ja riskitöntä!

Pron jäsenenä saat alennuksia hotelli- ja loma-asuntomajoituksista. Kohteita löytyy monipuolisesti ympäri Suomea ja Eurooppaa.

Elämä on muutakin kuin työtä. Pro tukee jäsentensä hyvinvointia myös vapaalla. Pron kautta pääset keskustelemaan esimerkiksi henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa.

Jokainen Pron jäsen on vakuutettu sekä matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja kattaa myös mukanasi matkustavat alle 20-vuotiaat lapset.

Pro järjestää runsaasti koulutuksia ja seminaareja, jotka auttavat sinua menestymään työelämässä.

Näin liityt jäseneksi

  1. 1Täytä tiedot
  2. 2Vastaanota vahvistus liittymisestä sähköpostiin
  3. 3Nauti liiton tarjoamista eduista

Neuvottelemme työehtosopimukset näillä aloilla

Energiateollisuuden, pahvin- ja paperinjalostusalan, mekaanisen metsäteollisuuden sekä paperi- ja puusepänteollisuuden työehtosopimukset.

Kemianalan toimihenkilöiden, elintarviketeollisuuden, hammaslaboratorioalan sekä yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimukset.

Tekstiili- ja muotiteollisuuden, lasikeraamisen teollisuuden, kumiteollisuuden sekä kenkä-, nahka- ja kultaseppäteollisuuden työehtosopimukset.

ICT-alan , viestintäalojen, Digitan, Yleisradion ja MTV:n työehtosopimukset sekä Postin prolaisten edunvalvonta.

Rahoitus-  talous- ja henkilöstöhallintoalan sekä luottotieto- ja perintäalojen ja vakuutusalan työehtosopimukset. Löydät täältä myös Danske Bankin, Finnveran, Silta Oy:n, Veikkauksen, Paltan, Eläketurvakeskuksen sekä Työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunnan työehtosopimukset

Rakennusaine- ja betoniteollisuuden, rakennusalan, Kojamon ja talotekniikka- sekä kiinteistöalan työehtosopimukset.

Finnairin, auto- ja lentoliikennealojen, Tallink Siljan, ahtausalan, tullaajien ja huolintatyönjohtajien työehtosopimukset.

Teknologiateollisuuden sekä suunnittelu - ja konsulttialan työehtosopimukset.

Valtion, yliopistojen sekä Alkon, Certian, Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluiden, Kansallisgallerian, Millog Oy:n, neuvonta-alan, Paltan erityisalojen, seminologia-alan, TAY-Palveluiden, Unigrafian ja yksityisen sosiaalipalvelualan työ- ja virkaehtosopimukset.