Hyppää pääsisältöön

Sinun näköisesi ammattiliitto

Nainen kuvassa
Pron jäsenenä käytössäsi ovat kaikki jäsenedut!

Etenet urallasi ja voit paremmin. Vapaa-ajallakin olet turvassa ja viihdyt lomakohteissa. Työsuhdekysymyksissä tukenasi on laaja asiantuntijoiden joukko ja apua saat myös vapaa-aikaan tai yrittämiseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.


Pron uutiset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Neuvottelijat istuvat neuvottelupöydän äärellä.
Uutiset
Julkaistu 22.10.2021
Ammattiliitto Pron teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusneuvottelut Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n kanssa aloitetaan maanantaina 25. lokakuuta.
Noora Alanne ja Antti Hakala videolla
ProTV
Julkaistu 22.10.2021
Mitä ovat media-alan haasteet globaaleja mediajättejä vastaan ja mitkä ovat alan keskeiset koulutustarpeet muuttuvassa maailmassa? Johtaja Antti Hakala haastattelee Medialiiton uuden kasvun johtaja Noora Alannetta. Ammattiliitto Pron haastattelusarjassa Pron asiantuntijat haastattelevat oman alansa kiinnostavia vieraita.
Piirroskuva perheestä
Uutiset
Julkaistu 21.10.2021
Palkansaajien tutkimuslaitoksen (PT) talousennusteen tarkastelussa ovat hyvätuloinen perhe, toimihenkilöperhe, työntekijäperhe, yksinhuoltajaperhe, työmarkkinatukea saava yksin asuva työtön, ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa saava työtön sekä eläkeläispariskunta.
Pron tapahtumat ja koulutukset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Tapahtuma
12.11 - 13.11.2021 |

Tilaisuus on tarkoitettu ICT-alan luottamushenkilöille.

Tapahtuma
26.11 - 27.11.2021 |

Tilaisuus on tarkoitettu paperiteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, puusepänteollisuuden sekä pahvin- ja paperinjalostusalan luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille.

Tapahtuma
29.11 - 29.11.2021 | Tapahtumat

Tervetuloa Pron leffakiertueelle! Ammattiliitto Pron johtajat kertovat klo 17.00 alkaen syksyn ja kevään työ- ja virkaehtosopimusten neuvottelukierroksesta.

Elokuvana on 29.10. ensi-iltansa saava.....

Tapahtuma
09.11 - 09.11.2021 |

JOS ILMOITTAUTUMISLINKKIÄ EI NÄY, TILAISUUS ON TÄYNNÄ. 

Tervetuloa Pron Pohjanmaan aluejohtokunnan järjestämään leffailtaan 9.11. Pietarsaaren Biorexiin! Ammattiliitto Pron asiamies Riku Vesapuisto.....

Tapahtuma
19.11 - 20.11.2021 |

Tilaisuus on tarkoitettu rahoitusalan yhdistysten hallituksen jäsenille.

Edut ja palvelut
Kaksi asiantuntijaa keskustelee
Asiantuntijat ovat tukenasi

Lähin prolainen kontaktisi on työpaikkasi luottamusmies tai työsuojeluvaltuutettu, jotka ovat töissä yrityksessäsi ja hoitavat tehtäviään Pron tuella. 

Pron asiantuntijat ja lakimiehet neuvovat, neuvottelevat, sopivat ja puolustavat viime kädessä sinua jopa oikeudessa. 

Mies ja nainen juristin tai lakimiehen puheilla
Saat neuvot lakiasioihin

Sinä ja koko perheesi saa maksutonta puhelinneuvontaa myös yksityiselämään tai yksinyrittämiseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Työpaikan asiat ovat tietenkin myös hoidossa, asiantuntijamme ja lakimiehemme varmistavat, että työehtosi ovat reilut ja sopimusten mukaiset. 

Kiipeäminen, työttömyysturva
Autamme, jos olet työton

Kuka tahansa voi joutua välillä työttömäksi. Prolaisena kuulut Työttömyyskassa Prohon, ja saat ansiosidonnaista työttömyysturvaa sen ehtojen täyttyessä.

Työttömyyskassa Pron käsittelyajat ovat tutkitusti Suomen ripeimpiä. Jos siis joudut työttömäksi, selustasi on turvattu.

Tervetuloa Pron jäseneksi!

Pron asiantuntijat auttavat sinua henkilökohtaisesti työtä hakiessasi, työsopimusta tehdessäsi, työsuhteesi aikana ja sen päättyessä. Saat konkreettisia neuvoja esimerkiksi palkkaan, vapaisiin, urallasi etenemiseen ja työ- ja yksityiselämän yhteen sovittamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Neuvottelemme työehto- ja virkaehtosopimukset, joissa sovitaan esimerkiksi minimipalkoista ja niiden määräytymisen perusteista, lomarahoista, työajoista ja vapaista. 

Käytössäsi on huikea määrä etuja henkilökohtaisesta uravalmennuksesta maksuttomaan matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukseen sekä hyvinvointisi parantamiseen! 

Jäsenmaksu 1,25 % palkasta (maks. 49 €/kk), sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan
Yksi suurimmista: noin 120 000 jäsentä
Noin 75 työ- ja virkaehtosopimusta