Hyppää pääsisältöön

Sinun näköisesi ammattiliitto

Nainen kuvassa
Pron jäsenenä käytössäsi ovat kaikki jäsenedut!

Etenet urallasi ja voit paremmin. Vapaa-ajallakin olet turvassa ja viihdyt lomakohteissa. Työsuhdekysymyksissä tukenasi on laaja asiantuntijoiden joukko ja apua saat myös vapaa-aikaan tai yrittämiseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.


Pron uutiset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

jumppavälineitä matolla
Uutiset
Julkaistu 18.10.2021
Uusi upea Online-ryhmäliikuntakeskus olo.fit tarjoaa sinulle ja perheellesi hyvää oloa siellä, missä sinäkin! Tutut ryhmäliikunta-, lihaskunto- ja kehonhuolto-tunnit voit jumpata silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
Maria Mäkynen ja Mika Maliranta
ProTV
Julkaistu 14.10.2021
Palkansaajien tutkimuslaitoksen johtaja Mika Malirannan mielestä talouden kuumentumisen uhka on todellinen ja työmarkkinoilla on poikkeuksellinen häiriötilanne.
Kuvassa Taru Reinikainen
Uutiset
Julkaistu 14.10.2021
Pron kemianalan sopimusalavastaava Taru Reinikainen on valittu teollisuustyöntekijöiden järjestön IndustriAll Europen kemian ja lääkesektorikomitean toiseksi puheenjohtajaksi 14.10.2021.
Pron tapahtumat ja koulutukset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Tapahtuma
26.11 - 27.11.2021 |

Tilaisuus on tarkoitettu paperiteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, puusepänteollisuuden sekä pahvin- ja paperinjalostusalan luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille.

Tapahtuma
29.11 - 29.11.2021 | Tapahtumat

Tervetuloa Pron leffakiertueelle! Ammattiliitto Pron johtajat kertovat klo 17.00 alkaen syksyn ja kevään työ- ja virkaehtosopimusten neuvottelukierroksesta.

Elokuvana on 29.10. ensi-iltansa saava.....

Tapahtuma
09.11 - 09.11.2021 |

JOS ILMOITTAUTUMISLINKKIÄ EI NÄY, TILAISUUS ON TÄYNNÄ. 

Tervetuloa Pron Pohjanmaan aluejohtokunnan järjestämään leffailtaan 9.11. Pietarsaaren Biorexiin! Ammattiliitto Pron asiamies Riku Vesapuisto.....

Tapahtuma
19.11 - 20.11.2021 |

Tilaisuus on tarkoitettu rahoitusalan yhdistysten hallituksen jäsenille.

Edut ja palvelut
Kaksi asiantuntijaa keskustelee
Asiantuntijat ovat tukenasi

Lähin prolainen kontaktisi on työpaikkasi luottamusmies tai työsuojeluvaltuutettu, jotka ovat töissä yrityksessäsi ja hoitavat tehtäviään Pron tuella. 

Pron asiantuntijat ja lakimiehet neuvovat, neuvottelevat, sopivat ja puolustavat viime kädessä sinua jopa oikeudessa. 

Mies ja nainen juristin tai lakimiehen puheilla
Saat neuvot lakiasioihin

Sinä ja koko perheesi saa maksutonta puhelinneuvontaa myös yksityiselämään tai yksinyrittämiseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Työpaikan asiat ovat tietenkin myös hoidossa, asiantuntijamme ja lakimiehemme varmistavat, että työehtosi ovat reilut ja sopimusten mukaiset. 

Kiipeäminen, työttömyysturva
Autamme, jos olet työton

Kuka tahansa voi joutua välillä työttömäksi. Prolaisena kuulut Työttömyyskassa Prohon, ja saat ansiosidonnaista työttömyysturvaa sen ehtojen täyttyessä.

Työttömyyskassa Pron käsittelyajat ovat tutkitusti Suomen ripeimpiä. Jos siis joudut työttömäksi, selustasi on turvattu.

Tervetuloa Pron jäseneksi!

Pron asiantuntijat auttavat sinua henkilökohtaisesti työtä hakiessasi, työsopimusta tehdessäsi, työsuhteesi aikana ja sen päättyessä. Saat konkreettisia neuvoja esimerkiksi palkkaan, vapaisiin, urallasi etenemiseen ja työ- ja yksityiselämän yhteen sovittamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Neuvottelemme työehto- ja virkaehtosopimukset, joissa sovitaan esimerkiksi minimipalkoista ja niiden määräytymisen perusteista, lomarahoista, työajoista ja vapaista. 

Käytössäsi on huikea määrä etuja henkilökohtaisesta uravalmennuksesta maksuttomaan matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukseen sekä hyvinvointisi parantamiseen! 

Jäsenmaksu 1,25 % palkasta (maks. 49 €/kk), sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan
Yksi suurimmista: noin 120 000 jäsentä
Noin 75 työ- ja virkaehtosopimusta