Hyppää pääsisältöön

Media-, viestintä- ja ict-alojen neuvottelut

yhdessä sopien punainen
Media-, viestintä- ja ict-ala

Tällä sivulla kerrotaan ict- ja viestintäalojen sekä Digitan,  MTV:n ja Yleisradion  neuvotteluista.

Neuvottelutilanne 2023

ICT-alan, viestintäalojen, Digitan ja Yleisradion työehtosopimukset ovat voimassa 29. helmikuuta 2024 asti.  Kun palkoista ei päästy sopuun, irtisanomme sopimukset ja uudet työehtosopimusneuvottelut alkavat.

MTV:ssä sovellettavan Palta-Pron välisen tessin palkkaneuvottelut käydään marraskuun loppuun mennessä.

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Digitan työehtosopimuksen neuvottelut käynnistyivät tänään Palvelualojen työnantajaliitto PALTAn kanssa tiukalla aikataululla.
Julkaistu 26.01.2023
​​​​​​​Digitan työehtosopimusneuvottelut alkoivat. Samaan aikaan yhtiössä käydään muutosneuvotteluja, joiden mahdolliset vaikutukset otetaan tes-neuvotteluissa huomioon.
ICT-alan neuvottelut
Julkaistu 18.01.2023
Neuvottelut uudesta ICT-alan toimihenkilöiden työehtosopimuksesta alkoivat eilen. – Neuvotteluissa kävimme läpi kummankin osapuolen tavoitteita otsikkotasolla, kertoo sopimusalavastaava.
Ihmisiä neuvottelupöydän äärellä
Julkaistu 22.12.2022
Viestintäalan teknisten toimihenkilöiden palkkaneuvottelut eivät johtaneet tulokseen ja työehtosopimus päättyy 28. helmikuuta 2023. Neuvottelut uudesta työehtosopimuksesta aloitetaan helmikuussa.
Ict-ala
2.2.2023 | ICT-alan työehtosopimusneuvottelut jatkuivat

PALTAn ja Ammattiliitto Pron ICT-alan tes-neuvottelijat tapasivat keskiviikkona 1. helmikuuta.  Jatkoimme keskustelua osapuolten tavoitteista ja niiden tarkemmista perusteista.

27.1.2023 | Työehtosopimusneuvottelut jatkuivat

ICT-alan neuvotteluosapuolet tapasivat tänään perjantaina 27.1. Kävimme läpi molempien osapuolten tavoitteita yksityiskohtaisesti ja keskustelimme erityisesti perhevapaakysymyksistä.

Tes svenska
27.1.2023 | Kollektivavtalsförhandlingarna fortsatte

Ict-branschens förhandlingsparter träffades idag fredag 27.1. Vi gick detaljerat igenom båda parters målsättningar och diskuterade speciellt om familjeledighetsfrågor.

Tes-markkinointikampanjan kuva ict-sektorille
Viestintäala
yhdessä sopien
22.12.2022 | Viestintäalan teknisten toimihenkilöiden palkkaneuvottelut eivät johtaneet tulokseen - työehtosopimus päättyy 28.2.2023