Hyppää pääsisältöön

Liity Prohon

Ammattiliitto Pro on työelämän joukkovoima.

Olipa kyse toimeentuloosi vaikuttamisesta työehtosopimuksilla tai erilaisista urasi varrella askarruttavista kysymyksistä, Ammattiliitto Pro on tukenasi työelämän pyörteissä, jotta kukaan ei ole työelämässä yksin.

Juuremme neuvottelupöydissä ulottuvat yli sadan vuoden päähän. Vuonna 2011 monesta syntyi yksi: upouusi ja muita monimuotoisempi Ammattiliitto Pro.
Liityt Ammattiliitto Pron jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen

Miten liityt

Liityt Ammattiliitto Pron jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen. Pron jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan Työttömyyskassa Prossa. Olet oikeutettu työttömyysturvaan 18-vuotta täytettyäsi.  

Voit liittyä myös perhevapaasi aikana.  

Liittyessäsi Prohon, liityt samalla yhdistykseen. Yhdistykset rakentuvat Pron verkostoon työnantajan ja asuinpaikan perusteella. Niissä tehdään paikallista vaikuttamistyötä ja ne tarjoavat kiinnostavia verkostoitumisen ja kehittymisen paikkoja jäsenillemme.  

Täytä ja lähetä jäsenlomake
Saat sähköpostiisi tervetulokirjeen vahvistukseksi liittymisestä.
Saat sähköpostiisi tietoa jäsenyydestäsi.
Voit käyttää jäsenetujasi saman tien.

Pron jäsenyyden hinta on 1,25% palkasta (maks. 49€/kk)

Pron jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan ja kaikki Pron palvelut.  

Voit sopia työnantajasi kanssa, että työnantaja maksaa jäsenmaksun suoraan palkastasi tai voit maksaa sen itse laskun viitteen kanssa. Jäsenmaksu hoituu kätevästi myös eLaskulla tai oman Pro+-alustamme kautta.  

Liity nyt

Pron jäsenyys alle 36-vuotiaille 99 €/vuosi

Alle 36-vuotiaana saat Ammattiliitto Pron ja työttömyyskassan jäsenyyden nyt 99 €/vuosi, kun liityt jäseneksi vuoden 2024 aikana. Pron jäsenmaksu on siis kuukaudessa vain 8,25 euroa. 

Maksu sisältää työttömyyskassan ja kaikki Pron palvelut. 

Liity nyt

Opiskelijajäsenyys Prossa on maksuton

Pron opiskelijajäsenyys sisältää työttömyyskassan ja kaikki Pron palvelut. Maksat jäsenmaksua vasta työelämään siirtyessä. Opiskelijajäsenyydessä on 16-vuoden ikäraja. Työskentely jäsenenä opintojen aikana kerryttää jo ansiosidonnaisen työssäoloehtoa.

Liity nyt

9 syytä liittyä liittoon

Pro vaikuttaa työelämän lainsäädäntöön 

Pro vaikuttaa siellä missä päätöksiä tehdään, kansainvälisesti, EU:ssa ja Suomessa. Teemme työelämäntutkimusta, julkaisemme ja teemme vaikuttamistyötä laajalti. Kannanottojamme näet mediassa ja somessa. 

Työehtosopimuksesi neuvottelevat Pron kokeneimmat asiantuntijat. Keskitämme koko joukkovoimamme parempien työehtojen ja palkkakehityksen takaamiseksi jäsenillemme. 

Lue lisää

Pro on tukena töissä ja liittona

Lähin prolainen kontaktisi on työpaikkasi  luottamusmies tai työsuojeluvaltuutettu. Tavoitat Pron muut asiantuntijat kätevästi verkosta, soittamalla tai sähköpostilla, jos työehtosi tai työsuhteesi mietityttävät. 

Moni prolainen kuuluu paikallisesti sovittuun, yrityskohtaiseen työehtosopimukseen. Yrityskohtaisissa neuvotteluissa korostuu koulutetun luottamusmiehen merkitys. Hän viestii, neuvottelee ja pitää sinun puoltasi. 

 

Lue lisää

Autamme työttömyyden osuessa kohdallesi

Prolaisena kuulut Työttömyyskassa Prohon ja saat ansiosidonnaista työttömyysturvaa sen ehtojen täyttyessä. Työttömyyskassa Pron käsittelyajat ovat tutkitusti Suomen ripeimpiä. Pron jäsenenä selustasi on turvattu. 

Lue lisää

Pron lakiapu auttaa

Pron juristit turvaavat selustasi. Tuemme jäseniämme väsymättä niin työelämässä kuin oman elämän eteen heittämissä kiperissä tilanteissa. Lakiasiain ammattilaiset ovat puhelimen päässä, kun tarvitset tukea, hyviä neuvoja taikka tarkkoja toimintaohjeita.  

Juristimme neuvovat, neuvottelevat, sopivat ja puolustavat sinua viime kädessä jopa oikeudessa. Oikeusapu on sinulle maksutonta ja riskitöntä. 

Lue lisää

Kehity ammattilaisena

Saat konkreettisia neuvoja henkilökohtaiseltauravalmentajalta. Menestyt, osaat tuoda osaamisesi esille ja olet varautunut yllättäviinkin muutoksiin. Kun tunnistat osaamisesi, vakuutat muutkin siitä helpommin. 

Lue lisää

Lomaile edullisemmin

Pron jäsenenä voit varata lomia edulliseen etuhintaan niin hotelli- kuin loma-asuntomajoituksessakin. Kohteita löytyy Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa, Saariselältä Calahondaan. 

Lue lisää

Kattavat vakuutusedut 

Jäsenyyteen sisältyvä matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa. Matkustajavakuutus kattaa mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi ja lapsenlapsesikin. 

Lue lisää

Hyvinvoinnin tuki ja edut

Haluamme, että voit hyvin, elämäsi on tasapainossa ja olet onnellinen. Siksi voit jäsenenä maksutta keskustella hyvinvoinnin asiantuntijan kanssa. Tarjoamme myös inspiroivia hyvinvoinnin webinaareja, sekä rahanarvoisia etuja hyvinvoinnin palveluihin

Lue lisää

Muut vapaa-ajan edut

Jäsenenä pääset nauttimaan myös vaihtuvista vapaa-ajan eduista.  Etuja on joka lähtöön, esimerkiksi hyvinvointiin, ravintoloihin ja elämyksiin.  

   

Lue lisää
Tuotamme laadukasta ja luotettavaa tutkimustietoa kaikista työelämän keskeisistä osa-alueista.

Ammattiliiton jäsenyys vai pelkkä työttömyyskassa?

Ammattiliiton jäsenenä saat enemmän palveluita kuin pelkästä työttömyyskassasta.