Hyppää pääsisältöön

Tuet ja palvelut työttömyyden aikana

Timanttisinkin asiantuntija tai esimies voi joutua välillä työttömäksi. Prolaisena kuulut Työttömyyskassa Prohon ja saat ansiosidonnaista työttömyysturvaa sen ehtojen täyttyessä. Työttömyyskassa Pron käsittelyajat ovat tutkitusti Suomen ripeimpiä. Jos siis joudut työttömäksi, on selustasi turvattu.

Kun etsit uutta työtä, autamme sinua henkilökohtaisessa sparrauksessa, videoilla tai webinaareissa, juuri niin kuin sinulle sopii.

* Saatat kuulua toiseen työttömyyskassaan, jos olet siirtynyt fuusion myötä Ammattiliitto Prohon.

Webinaari, online-luento

Katso videoita ja webinaareja

Tarjoamme huikean määrän videoita sekä webinaareja hyödynnettäväksesi juuri silloin kun haluat. Saat tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota, kenties kipinän uuteen ja parempaan minään. Video- ja webinaarikirjasto on jäsenenä käytössäsi 24/7.

Kirjaudu sähköpostisosoitteellasi.

Selaa videokirjastoa
Aikuinen nainen puhuu videopuhelua, koulutus tai tapaaminen, skype

Tee suunnitelma hyvinvointiin

Jäsenenä voit ottaa maksutta yhteyttä psykologiin/terapeuttiin tai fyysisen hyvinvoinnin ja ravitsemuksen asiantuntijaan. Aiheet voivat liittyä esimerkiksi stressinhallintaan, innostuksesi ylläpitämiseen, ikäsyrjintään tai fyysiseen hyvinvointiin ja ravintoon.

Kirjaudu sähköpostisosoitteellasi.

Varaa aika keskustelulle
Puhelin kädessä, Facebook tai sovellus auki

Verkostoidu ja jaa kokemuksia

Kaipaatko parempaa jaksamista työssä ja arjessa? Mietitkö, mistä syntyy onnistunut tiimityö ja toiminta? Suhtaudutko opinhaluisena ja uteliaana uuteen? Mitä tunteesi haluavat viestiä sinulle? 

Pro Noste -Facebook -ryhmässä jaetaan kokemuksia sekä hyvinvointi- ja terveysvinkkejä. 

Liity Facebook-ryhmään

Haluatko tietoa työttömyysturvasta?

Työttömyyskassa Pron sähköisessä asiointijärjestelmässä voit mm. selata ja päivittää omia ja maksatukseen liittyviä tietojaan, viestiä kassan etuuskäsittelijöiden kanssa sekä lähettää päivärahahakemukset (kaikki) ja liitteet sähköisesti. Palvelun käyttö on jäsenelle maksutonta.

Kassa turvaa toimeentulosi myös vuorotteluvapaan ja työllistymistä edistävien palveluiden aikana. 

Pohditko ansiosidonnaista päivärahaa?

Paljonko ansiosidonnaista sinulle maksetaan tai milloin saat rahat tilillesi? Ansiopäivärahaa maksetaan, jos olet jäsenyysaikanaan täyttänyt työssäoloehdon sekä maksanut jäsenmaksut työskentelyajalta. 

Työssäoloehto täyttyy, kun olet ollut työttömyyttä edeltävänä aikana tarpeeksi kauan sellaisessa palkkatyössä, jossa työaika on kunakin viikkona ylittänyt sille asetetun minimin.