Hyppää pääsisältöön

Rakennus- ja kiinteistöalojen neuvottelut

Rakennus- ja kiinteistöalojen neuvottelut

yhdessä sopien punainen
Rakennus- ja kiinteistöalat

Tällä sivulla kerrotaan rakennusaine- ja betoniteollisuuden, rakennusalan, talotekniikka- ja kiinteistöalan sekä Kojamon työehtosopimusneuvotteluista.

Neuvottelutilanne

Päivitämme tälle sivulle tietoa neuvottelujen etenemisestä. 

Neuvottelemme Kojamon, kiinteistöalan ja talotekniikka-alan uusista työehtosopimuksista.

Rakennusalan sekä rakennusaine- ja betoniteollisuuden palkkaneuvottelut aloitetaan helmi-maaliskuussa. Jos emme saa neuvottelutuloksia, voimme irtisanoa vanhat työehtosopimukset  maaliskuussa ja aloitamme neuvottelut uusista työehtosopimuksista. Työehtosopimukset ovat voimassa 30.4.2023 asti.


Ajankohtaista

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

kaksi työmiestä
Uutiset
Julkaistu 14.03.2023
Ammattiliitto Pro ja työnantajia edustava Rakennusteollisuus RT saivat neuvottelutulokset rakennusalan sekä rakennusaine- ja betoniteollisuuden toimihenkilöille tänään 14.3.2023.
Neuvottelijat istuvat pöydän ääressä.
Uutiset
Julkaistu 22.02.2023
Kojamon työehtosopimuksen uudistamisen tiimoilta käydyissä neuvotteluissa saavutettiin eilen tiistaina 21. helmikuuta neuvottelutulos.
sarita poldmaa
ProStoori
Julkaistu 26.01.2023
Laborantin koulutuksesta ja työstä on moneksi: Sarita Põldmaa hallitsee niin haitalliset materiaalit kuin asiakaspalvelun. Työyhteisö Kiwa Inspectassa on avoin ja joustava.
Rakennusala
Rakennusaine- ja betoniteollisuus
Talotekniikka-ala
Kiinteistöala
Kojamo
yhdessä sopien kiehkura
Jos neuvottelut eivät etene
yhdessä sopien kiehkura

Toisinaan neuvotteluissa voidaan tarvita painostuskeinoja niiden viemiseksi eteenpäin. Lue lisää erilaisista painostuskeinoista, esimerkiksi ylityökiellosta ja työnseisauksesta, Pron verkkosivuilta