Hyppää pääsisältöön

ProStoori kertoo työelämän uusimmat vinkit ja ilmiöt

ProStoori kertoo työelämän uusimmat vinkit ja ilmiöt

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

sari nordström
ProStoori
Julkaistu 19.01.2022
Pron jäsenet pääsevät nauttimaan kattavista urapalveluista vain jäsenmaksun hinnalla – jokaisen tarpeisiin ja mielenkiinnon kohteisiin löytyy koulutusta ja sparrausapua. Sari Nordström sai vahvistusta urahaaveisiinsa valmennuksesta.
hanna poskiparta
ProStoori
Julkaistu 19.01.2022
Päätöksenteko ei ole niin järkiperäistä kuin haluamme luulla. Jopa isoissa bisnespäätöksissä intuitio ja tunne ovat vahvasti mukana. Parasta päätöksentekoa syntyy, kun osataan ottaa huomioon sekä tietoinen että intuitiivinen ajattelu.
mies hoitaa viherkasveja
ProStoori
Julkaistu 19.01.2022
Mitä tarvitaan, jotta ihminen palautuu töistään parhaalla mahdollisella tavalla? Eri ihmisillä palautumisessa toimivat eri asiat. Tutkija Anniina Virtanen muistuttaa, että palautumista voi tapahtua myös työpäivän aikana, jos sille osataan luoda sopivat olosuhteet.
Ihmiset osoittavat kannatatustaa peukalot pystyssä.
ProStoori
Julkaistu 19.01.2022
Onko sinun työpaikallasi asiantunteva ja tomera työsuojeluvaltuutettu? Jos vastasit kyllä, kerro hänestä meille lisää. Ehkä juuri hänet palkitaan tänä vuonna vuoden prolaisena työsuojeluvaltuutettuna.
mies miettii tietokoneen ruudun ääressä
ProStoori
Julkaistu 19.01.2022
Kirjoittamisesta on tullut monelle keskeinen osa työtehtäviä – ja kirjoittamisen taidoista edellytys sille, että työssään menestyy. Kirjoittaminen voi olla ennen kaikkea kätevä, helppokäyttöinen ja tehokas työkalu, parhaimmillaan työmotivaation lähde.
yhdessä sopien
ProStoori
Julkaistu 15.12.2021
Pro käy tällä hetkellä työehtosopimusneuvotteluja monella alalla. Pysy ajan tasalla ja seuraa neuvottelujen etenemistä verkkosivuillamme.
paivi haanpaa
ProStoori
Julkaistu 15.12.2021
Maltatko pysähtyä jouluna ja olla hetken tekemättä mitään? Lue ProStoorista, mitä seurasi puolen vuoden pysähtymiskokeesta, jossa joutui pohtimaan myös lorvailun luvattomuutta.
katja_lehto_komulainen
ProStoori
Julkaistu 15.12.2021
FinUnions valvoo Brysselissä suomalaisten palkansaajien etua ja välittää suomalaiselle ammattiyhdistysliikkeelle kuulumisia Euroopan unionista. SAK:n ja STTK:n EU-edustusto on lobannut Brysselissä jo vuodesta 1995 lähtien.
kotihoitaja tukee kävelykepin kanssa kävelevää vanhusta
ProStoori
Julkaistu 15.12.2021
Tammikuussa 2022 pidettävissä ensimmäisissä aluevaaleissa päätetään, miten terveydenhuolto, sosiaalihuolto ja pelastustoiminta Suomessa järjestetään. Vaaliuurnilla valitaan aluevaltuustot hyvinvointialueille.
Hyvää Joulua ProStoorin lukijoille
ProStoori
Julkaistu 15.12.2021
ProStoori toivottaa kaikille lukijoilleen oikein ihanaa joulua ja iloista uutta vuotta! Uusien juttujen pariin ProStoori palaa taas tammikuussa.
miika lahteenmaki
ProStoori
Julkaistu 14.12.2021
Tulevat prolaiset toivovat uudelta liitoltaan voimaa palkkaneuvotteluihin sekä kohtaamisia muissa pankeissa työskentelevien kollegoidensa kanssa.
pauliina valtasaari
ProStoori
Julkaistu 10.11.2021
Joogaa, avoimen yliopistojen kursseja, hapanleivän leipomista. Tietotyöläisten jano itsensä kehittämiselle tuntuu olevan loputon, vaikka osaamisen kehittämistä tehdään töissäkin paljon.
marko tallinen
ProStoori
Julkaistu 10.11.2021
Työsuojeluvaaleja käydään taas Suomen työpaikoilla. Työsuojeluvaltuutettuna pääsee vaikuttamaan työpaikan työhyvinvointiin ja turvallisuuteen sekä kehittämään työympäristöä ja työyhteisöä. ProStoori julkaisee kokeneen työsuojeluvaltuutetun mietteitä tehtävästään.
mies ja nainen rakentavat kädenpuristusta
ProStoori
Julkaistu 10.11.2021
Pron kemianalan sopimusalavastaava Taru Reinikainen paljastaa työehtosopimusneuvottelujen kiemurat. Minkälaisia myyttejä neuvotteluihin liittyy ja miten neuvottelupöydässä menestytään?
isä ja lapsi  katsovat ikkunasta ulos
ProStoori
Julkaistu 10.11.2021
Isä, isi, iskä, äijä, faija, ukko… Rakkaalla isällä on monta nimeä. Marraskuun toinen sunnuntai juhlitaan isänpäivää. ProStoori onnittelee kaikkia isejä.
nainen tekee läppärillä töitä lattialla istuen
ProStoori
Julkaistu 10.11.2021
Etätyöläisen ja toimistolla ahkeroivan oikeudet ja velvollisuudet ovat samat. Käytännössä kuitenkin etätyöläisen vakuutusturva on heikompi kuin työpaikalla työskentelevän.
Surullinen nainen miettii asioita yksikseen.
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
Huumeiden käyttäjiä ja heidän läheisiään on yhä useammalla työpaikalla. Silti aihe on tabu. Ihmisarvoista elämää -seminaarissa puhutaan avoimesti huumeita käyttävien läheisten hyvinvoinnista.
satu berlin
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
Palkitsevassa työssä kohdallaan ovat sisältö, syy, suhde ja suunta. Työelämätarpeet ovat eri ihmisillä erilaisia, mutta mitä paremmin työ näihin tarpeisiin vastaa, sitä palkitsevampana työ koetaan.
tee parempi cv
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
CV voi olla hyvinkin erilaisessa muodossa. Se voi olla visuaalisesti muotoiltu,  video tai osaamispohjainen. Selkeys on kuitenkin tärkeintä, sillä rekrytoija käyttää siihen alle minuutin.
Meteorologi Kerttu Kotakorpi on kirjoittanut kirjan Suomen luonnosta.
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
Keväällä kirjan julkaissut tv-meteorologi Kerttu Kotakorpi haluaa jakaa tietoa ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista Suomen luonnolle ja ihmisille. Suomen luonto 2100 – Tutkimusmatka tulevaisuuteen on myös Pron webinaarin otsikkona lokakuun lopussa.
hanna siefen
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
Uteliaisuus tukee työssä kehittymistä ja lisää työhyvinvointia. Psykologi Hanna Siefen kannustaa herättelemään omaa uteliaisuutta pienillä teoilla.
Tommi Sihvo nautti isyysvapaalla olemista.
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
Satamassa tuotannonohjaajana työskentelevä Tommi Sihvo on ollut jo kahdesti isyysvapaalla. Miesvaltaisella alalla se ei ole herättänyt ihmetystä. Työnantajan suhtautuminen on ollut myönteistä.
Puheenjohtaja Jorma Malnen
ProStoori
Julkaistu 14.09.2021
Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen kehuu valtaosan prolaisista aloista lähtevän työehtosopimusneuvotteluihin hyvässä taloudellisessa tilanteessa. Syksyn neuvotteluissa eniten hiertää sopiminen metsäjätti UPM:n kanssa.
marjo nykänen
ProStoori
Julkaistu 14.09.2021
Kiittäminen ja kehut ovat jokaiselle tärkeitä, myös työelämässä. ProStoori nostaa esiin kiitoksen arvoisia ihmisiä.