Hyppää pääsisältöön

ProStoori kertoo työelämän uusimmat vinkit ja ilmiöt

ProStoori kertoo työelämän uusimmat vinkit ja ilmiöt

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Surullinen nainen miettii asioita yksikseen.
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
Huumeiden käyttäjiä ja heidän läheisiään on yhä useammalla työpaikalla. Silti aihe on tabu. Ihmisarvoista elämää -seminaarissa puhutaan avoimesti huumeita käyttävien läheisten hyvinvoinnista.
satu berlin
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
Palkitsevassa työssä kohdallaan ovat sisältö, syy, suhde ja suunta. Työelämätarpeet ovat eri ihmisillä erilaisia, mutta mitä paremmin työ näihin tarpeisiin vastaa, sitä palkitsevampana työ koetaan.
tee parempi cv
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
CV voi olla hyvinkin erilaisessa muodossa. Se voi olla visuaalisesti muotoiltu,  video tai osaamispohjainen. Selkeys on kuitenkin tärkeintä, sillä rekrytoija käyttää siihen alle minuutin.
Meteorologi Kerttu Kotakorpi on kirjoittanut kirjan Suomen luonnosta.
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
Keväällä kirjan julkaissut tv-meteorologi Kerttu Kotakorpi haluaa jakaa tietoa ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista Suomen luonnolle ja ihmisille. Suomen luonto 2100 – Tutkimusmatka tulevaisuuteen on myös Pron webinaarin otsikkona lokakuun lopussa.
Tommi Sihvo nautti isyysvapaalla olemista.
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
Satamassa tuotannonohjaajana työskentelevä Tommi Sihvo on ollut jo kahdesti isyysvapaalla. Miesvaltaisella alalla se ei ole herättänyt ihmetystä. Työnantajan suhtautuminen on ollut myönteistä.
hanna siefen
ProStoori
Julkaistu 13.10.2021
Uteliaisuus tukee työssä kehittymistä ja lisää työhyvinvointia. Psykologi Hanna Siefen kannustaa herättelemään omaa uteliaisuutta pienillä teoilla.
Puheenjohtaja Jorma Malnen
ProStoori
Julkaistu 14.09.2021
Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen kehuu valtaosan prolaisista aloista lähtevän työehtosopimusneuvotteluihin hyvässä taloudellisessa tilanteessa. Syksyn neuvotteluissa eniten hiertää sopiminen metsäjätti UPM:n kanssa.
marjo nykänen
ProStoori
Julkaistu 14.09.2021
Kiittäminen ja kehut ovat jokaiselle tärkeitä, myös työelämässä. ProStoori nostaa esiin kiitoksen arvoisia ihmisiä.
Nainen riemuitsee
ProStoori
Julkaistu 14.09.2021
Työhakemusten tekeminen voi välillä käydä työstä, mutta oikea asenne ratkaisee. Jos työpaikan todella haluaa, sen tulisi näkyä myös hakemuksessa.
taimi jota kädet pitelevät
ProStoori
Julkaistu 14.09.2021
Miten yhdistyksen toiminnan saa pidettyä korona-aikana aktiivisena ja jäsenmäärän nousuun? Neljä puheenjohtajaa kertoo omat vinkkinsä.
punaiset tikkaat ja lyhyempiä valkoisia tikkaita
ProStoori
Julkaistu 14.09.2021
Työehtosopimusneuvottelut alkavat taas monilla aloilla. Miksi niiden pitäisi kiinnostaa ja mitä hyötyä työehtosopimuksesta ja virkaehtosopimuksesta oikein on?
camilla tuominen
ProStoori
Julkaistu 14.09.2021
Miten työpaikalla puhutaan kollegoista? Entä miten puhutaan töistä tai asiakkaista? Tunnejohtamisen asiantuntija Camilla Tuominen muistuttaa, että sanoilla on merkitystä ja toivoo, että tunteista puhuttaisiin työpaikalla yhtä luontevasti kuin kvartaaleistakin.
hymyilevä nuori nainen pitää appelsiineja silmillään
ProStoori
Julkaistu 10.08.2021
Oletko sohvaperuna vai oman elämäsi Super-Marjo? Testaa, mikä harrastus sopii sinulle.
Hymyilevä nainen puntaroi vaihtoehtojaan.
ProStoori
Julkaistu 10.08.2021
Oman osaamisen tunnistaminen voi olla hankalaa. Pron jäsenenä voit maksutta keskustella uravalmentajan kanssa tai osallistua monipuolisiin webinaareihin, joissa annetaan erinomaisia vinkkejä oman osaamisen tunnistamiseen.
eetu karjunen
ProStoori
Julkaistu 10.08.2021
Eetu Karjusen perehdytys kesätyöhön Yaralla vei peräti kaksi kuukautta, koska tehtävän vaikeusaste sitä edellyttää. Kaivoksen ja rikastamon tuotannossa turvallisuus on taattava kaikkina aikoina.
jaana kaura
ProStoori
Julkaistu 10.08.2021
Entistä useampi suorittaa uuden tutkinnon aikuisiällä. Ammattikorkeakoulut ovat räätälöineet opintoja aikuisopiskelijoille sopiviksi.
mitä tapahtuu, jos irtisanoudun
ProStoori
Julkaistu 19.07.2021
Koronavuosi on saanut monen pohtimaan uusia siirtoja uralleen. Töitä on tehty mökiltä tai kotiseudulta käsin, mikä on voinut herättää halun muutosta muualle. Poikkeuksellisen vuoden jälkeen voimat voivat olla niin vähissä, että hyppy oranvanpyörästä houkuttaa. Mitä kannattaa muistaa, jos irtisanoutuminen pyörii mielessä?
Veneitä Kopparön saaristolaismaisemassa.
ProStoori
Julkaistu 09.06.2021
Pron jäsenenä matkailet ja majoitut mukavasti kotimaassa. Tarjolla on tuntuvia alennuksia kotimaan kohteisiin. Majoitusta löytyy moneen makuun sviiteistä, lomahuoneistoihin ja jopa jurttiin.
naisen kädet pitelevät sateenkaaren väristä sydäntä
ProStoori
Julkaistu 08.06.2021
Ammattiliitto Pro on ensimmäistä kertaa Helsinki Priden yhteisökumppani. Pro haluaa osallistumisellaan viestiä, että se seisoo syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella ja haluaa edistää sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia suomalaisessa työelämässä.
keskiyön aurinko järven yllä Sodankylässä
ProStoori
Julkaistu 08.06.2021
Sodankylän elokuvajuhlat järjestetään 36. kerran 17.–21.6. Virtuaalitapahtumana toteutettava festivaali tuo laajan valikoiman elokuvataivaan kirkkaimpia uutuuksia ja harvoin nähtyjä klassikkoelokuvia kotikatsomoihin.
kaksi palapelin palaa
ProStoori
Julkaistu 08.06.2021
Mistä paikallisessa sopimisessa on kyse? Entä kuka sopii työehdoistani? ProStoori kertoo, milloin paikallisesta sopimisesta voi olla hyötyä.
janne lindström
ProStoori
Julkaistu 08.06.2021
Nokian Oulun-toimipisteen toimihenkilöiden luottamusmies Janne Lindström on nähnyt aitiopaikalta niin teknologiayrityksen buumit kuin laskusuhdanteetkin.
arto rauhala
ProStoori
Julkaistu 05.05.2021
Työ tuo eri sukupolvet yhteen. Työkavereina voi olla niin vastavalmistuneita, nelikymppisiä kuin pian eläköityviä. Mitä eri-ikäiset ajattelevat työelämästä?
kynä ja sopimuspaperi
ProStoori
Julkaistu 05.05.2021
Pron työsuhdeneuvonnasta tiedustellaan kaikenlaisia asioita, jotka herättävät epätietoisuutta. Yksi eniten askarruttavista on, mitkä asiat työsopimuksessa täytyy olla. ProStoori kertoo juttusarjassaan vastaukset kuuteen yleisimpään työsuhdeneuvonnan kysymykseen.