Hyppää pääsisältöön

Suosittele kaverille Pron jäsenyyttä

Mitä isompi porukka – sitä vaikuttavampi joukko! Liittoon kuulumalla myös työkaverisi tai ystäväsi on työelämäturvan piirissä. Kannattaa siis suositella Pron jäsenyyttä työkaverillesi tai ystävällesi. Palkkioksi saat 40 euron GoGiftin SuperLahjakortin, kun kaverisi on liittynyt Pron jäseneksi.
Suosittele Pron jäsenyyttä työkaverillesi.

Suosittelu kannattaa

Suosittele Pron jäsenyyttä työkaverillesi tai ystävällesi ja saat 40 euron SuperLahjakortin, kun työkaverisi on liittynyt Pron jäseneksi.

SuperLahjakortin saaja voi valita lahjansa vapaasti koko GoGiftin lahjavalikoimasta. Valikoimaan kuuluu yli sata erilaista lahjakorttia, upeita elämyksiä sekä sadoittain laadukkaita tuotelahjoja tunnetuilta brändeiltä.

Yleisiä kysymyksiä kampanjasta ja säännöt

Henkilö on oikeutettu lahjakorttiin heti, kun uusi jäsen on laittanut jäsenmaksunsa työnantajaperintään.

Jos uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa itse, lähetämme palkinnon heti, kun pystymme varmistamaan, että suosituksen perusteella liittynyt uusi jäsen on maksanut jäsenmaksunsa kahden ensimmäisen kuukauden ajalta. 

Verottajan linjauksen mukaan jäsenhankinnassa saadut materiaaliset palkkiot ovat koko arvoltaan veronalaista ansiotuloa. Verotusvuosi on se, jolloin saat palkinnon. Pro ilmoittaa palkkiotulot verottajalle: tarkista veroehdotuksestasi, että ne näkyvät, muutoin ilmoita ne itse.