Hyppää pääsisältöön

Vakuutukset

Jokainen Pron jäsen on vakuutettu vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutuksella. Matkustajavakuutus kattaa myös mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset. Vakuutukset ovat voimassa kaikkialla maailmassa. Muista vakuutuksista saat huomattavia alennuksia.
Perhe touhuaa yhdessä keittiössä.

Hyödynnä vakuutusalennukset

Matkustaja- ja tapaturmavakuutuksen lisäksi saat huomattavia alennuksia muista tärkeistä vakuutuksista Turvasta.

Henkivakuutus – säästä satasia

Henkivakuutus turvaa läheisesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Pron jäsenenä voit hankkia henkivakuutuksen itsellesi tai elämänkumppanillesi omana vakuutuksena tai teille yhdessä vieläkin edullisempana kahden hengen yhteisturvana. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on jäsen.  Esimerkiksi vakuutettuina 30-vuotias Pron jäsen ja hänen saman ikäinen kumppaninsa,
100 000 € henkivakuutus kahden hengen yhteisturvana, yhteensä teiltä kahdelta 11,10 €/kk.

Tunnista tapaturmavakuutuksen ja henkivakuutuksen erot

Saat henkivakuutuksen pysyvästi edulliseen jäsenetuhintaan – etua jo hyödyntäneet prolaiset säästävät keskimäärin noin 410 euroa vuodessa.  Hyödynnä jäsenetu ja laajenna perheesi vakuutusturvaa.

Lasket henkivakuutuksesi hinnan näppärästi alla osoitteessa kalevavakuutus.fi/pro. Laskurissa voit helposti vertailla yksilöturvien ja pariturvan hintaeroja.

Mies auttaa pientä lasta pyöräilemään

Tapaturmavakuutus – vaikka koko perheelle

Vakuutusedut koskevat koko perhettä. Sinä ja puolisosi voitte räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne kattavat ja edulliset tapaturmavakuutukset.

Voit ottaa myös  lapsillesi tapaturmavakuutuspaketin todella edullisesti– jopa alle 4 eurolla kuukaudessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja ilman omavastuuta sekä kattaa esimerkiksi kilpaurheilun 18-vuotiaaksi asti.

Vakuutuksen myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus, Suomen sivuliike.

Selaa kaikkia jäsenetuja

Pron jäsenenä asiantuntijamme auttavat työpaikalla, neuvotteluissa ja oikeudessakin. Saat apua myös vapaa-aikaan tai yrityksen perustamiseen liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin. Autamme sinua etenemään urallasi. Kattavat vakuutukset ja tuki työttömyysaikana ovat myös käytössäsi silloin, kun niitä tarvitset.  

Näytä kaikki edut ja palvelut

Autamme, jos olet työtön

Kuka tahansa voi joutua välillä työttömäksi. Prolaisena kuulut Työttömyyskassa Prohon, ja saat ansiosidonnaista työttömyysturvaa sen ehtojen täyttyessä. Työttömyyskassa Pron käsittelyajat ovat tutkitusti Suomen ripeimpiä. Jos siis joudut työttömäksi, selustasi on turvattu.

Lue lisää

Tarvitsetko apua yksityiselämän lakiasioissa?

Sinä ja koko perheesi saa maksutonta puhelinneuvontaa myös yksityiselämään tai yksinyrittämiseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Työpaikan asiat ovat tietenkin myös hoidossa, asiantuntijamme ja lakimiehemme varmistavat, että työehtosi ovat reilut ja sopimusten mukaiset. 

Lue lisää