Hyppää pääsisältöön

Uutiset, lausunnot, webinaarit ja muut ajankohtaiset

Ajankohtaisista löydät kaikki tapahtumamme, koulutuksemme, webinaarimme, blogipostauksemme, uutiset, ProTV:n sekä ProStoorien sisällöt.

Uusimmat ajankohtaiset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Julkaistu 22.02.2024
Työnantajaliitto Puuteollisuus ry ja Ammattiliitto Pro saavuttivat neuvottelutuloksen uudesta hirsitaloteollisuuden työehtosopimuksesta 20.2.2024.
Perhe kylpylässä, Holiday Club Tampere
Julkaistu 21.02.2024
Ole paikalla 6.3. kello 10, jos mielit varata haluamasi jäsenetuloman Holiday Clubin kohteisiin loppuvuodelle 2024. Nyt varattaviksi tulevat viikot 23/2024–1/2025.
Nainen hymyilee kuvassa.
ProStoori
Julkaistu 19.02.2024
Kismittääkö työelämän tai työpaikan epäoikeudenmukaisuus? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa ja asettua ehdolle Pron edustajistoon.
työtapaturma
Julkaistu 16.02.2024
Yhä useampi työnantaja kannustaa liikkumaan työajalla. Työnantajan lakisääteinen työtapaturmavakuutus ei kuitenkaan välttämättä korvaa työajalla sattuneita liikuntatapaturmia.
Jorma Malinen
Julkaistu 15.02.2024
Ammattiliitto Pro on pettynyt paikallisen sopimisen lisäämistä käsitelleen kolmikantaisen työryhmän työn lopputulokseen. Liiton tietojen mukaan työryhmän mietinnössä ei ole huomioitu sen valmistelun aikana työntekijäpuolen esiin nostamia huolia ja ratkaisuehdotuksia.
Petteri Hyttisen blogi
Blogit
Julkaistu 14.02.2024
Suomen menestys ei ole kiinni työntekijöille tarjottavasta työsuhdeturvasta ja sen ehdoista. Se, että tällaisiin keinoihin turvaudutaan osoittaa hallituksen toimien ideologiset taustat ja johtaa yhteisen elintasomme laskuun – myös heikennysten nykyisten tukijoiden.

Uutisten RSS ja ProStoorin RSS.

Nainen katsoo hymyillen kameraan.
Koulutukset ja tapahtumat

Pron kalenterista löydät mielenkiintoiset koulutuksemme ja tapahtumamme.

Onko sinulla kysyttävää koulutuksista?

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksistamme, voit kääntyä koulutuspalveluidemme puoleen koulutus@proliitto.fi.

Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.