Hyppää pääsisältöön

Uutiset, lausunnot, webinaarit ja muut ajankohtaiset

Ajankohtaisista löydät kaikki tapahtumamme, koulutuksemme, webinaarimme, blogipostauksemme, uutiset, ProTV:n sekä ProStoorien sisällöt. Hae suoraan haluamasi sisällön perusteella.

Uusimmat ajankohtaiset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Peukalot kohti taivasta onnistumisen merkiksi.
Julkaistu 13.04.2021
Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnolla palkittiin yrityssarjoissa Nokian Raskaat Renkaat Oy, Kraton Chemical Oy sekä Satatuote Oy. Oppilaitoksista palkinnon saivat Careeria ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu. Palkinnolla nostettiin esille uusia muutoksen tekijöitä, vankkoja hyvien käytäntöjen jakajia ja poikkeustilanteen haltuun ottajia.
Rinna Paatso ja Jorma Malinen Malisen matkassa -sarjassa ProTV:n videolla.
ProTV
Julkaistu 09.04.2021
Työnantajaliitto Metsäteollisuus ry:n päätös lopettaa työehtosopimusten solmiminen jäsenyritystensä puolesta johtaa merkittäviin muutoksiin paperiteollisuuden ja mekaanisen metsäteollisuuden sopimusalojen neuvottelutoiminnassa.
Nainen, puhelin
Julkaistu 09.04.2021
Häiriötä korjataan ja ilmoittautuminen onnistuu taas ensi viikolla.
Julkaistu 06.04.2021
Automaattinen puhelinpalvelija Onni soittaa viikolla 14 Pron jäsenille automaattisesti ja varmistaa esimerkiksi, että jäsenmaksutiedot ovat ajan tasalla. Onni soittaa numerosta 09 7479 1212.
Kuva: Shutterstock
Julkaistu 01.04.2021
Työpaikkojen yhteistoiminnasta ja työyhteisöjen hyvästä vuorovaikutuksesta on tullut koronapandemian aikana entistä tärkeämpää. Tämä selviää Työhyvinvointia ja tuottavuutta tekstiilissä -hankkeen tuoreessa kyselyssä, johon vastasivat sekä tekstiili- ja muotialan työnantajat että henkilöstön edustajat.
Julkaistu 31.03.2021
Ammattiliitto Pron ja Kemianteollisuuden uuden mittarin avulla voi arvioida työpaikan neuvottelukulttuuria ja yhteistyötä.

Uutisten RSS ja ProStoorin RSS.

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

27.04 - 27.04.2021 | webinaari

Webinaari on tarkoitettu vakuutusalan konttoritoimihenkilöiden ja kenttämiesten luottamusmiehille.

15.04 - 15.04.2021 |

Neuvottelupäivä on tarkoitettu ICT-alan luottamushenkilöille ja varaluottamushenkilöille.

16.04 - 16.04.2021 | webinaari

Neuvottelupäivä on tarkoitettu rahoitusalan yhdistysten hallitusten varsinaisille jäsenille.

Tapahtuma
Onko sinulla kysyttävää koulutuksista?

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksistamme, voit kääntyä koulutuspalveluidemme puoleen koulutus@proliitto.fi.

Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.