Hyppää pääsisältöön

Uutiset, lausunnot, webinaarit ja muut ajankohtaiset

Ajankohtaisista löydät kaikki tapahtumamme, koulutuksemme, webinaarimme, blogipostauksemme, uutiset, ProTV:n sekä ProStoorien sisällöt. Hae suoraan haluamasi sisällön perusteella.

Uusimmat ajankohtaiset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Pron hallituksen jäsenen Juha Kivistön blogikirjoitus
Blogit
Julkaistu 16.09.2021
Miksi työnantajat ja jotkut työntekijätkin karsastavat palkkatietojen avoimuutta? Miksi palkkojen avoimuus koetaan suurena mörkönä? Turha tietämättömyys työpaikan yleisestä palkkatasosta haittaa hyvän työilmapiirin muodostumista.
Puheenjohtaja Jorma Malnen
Julkaistu 14.09.2021
Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen kehuu valtaosan prolaisista aloista lähtevän työehtosopimusneuvotteluihin hyvässä taloudellisessa tilanteessa. Syksyn neuvotteluissa eniten hiertää sopiminen metsäjätti UPM:n kanssa.
Maria Mäkysen blogi
Blogit
Julkaistu 14.09.2021
Tarvitsemme monipuolista osaamisen tunnistamista ja uudenlaisten työvälineiden hyödyntämistä työpaikoille ja koulutusjärjestelmän kehittämiseen. Työpaikoille tarvitaan osaamiskartoituksia, osaamispolkuja ja ohjaustyökaluja. Osaamisen kehittämisestä hyötyvät kaikki.
marjo nykänen
Julkaistu 14.09.2021
Kiittäminen ja kehut ovat jokaiselle tärkeitä, myös työelämässä. ProStoori nostaa esiin kiitoksen arvoisia ihmisiä.
Nainen riemuitsee
Julkaistu 14.09.2021
Työhakemusten tekeminen voi välillä käydä työstä, mutta oikea asenne ratkaisee. Jos työpaikan todella haluaa, sen tulisi näkyä myös hakemuksessa.
taimi jota kädet pitelevät
Julkaistu 14.09.2021
Miten yhdistyksen toiminnan saa pidettyä korona-aikana aktiivisena ja jäsenmäärän nousuun? Neljä puheenjohtajaa kertoo omat vinkkinsä.

Uutisten RSS ja ProStoorin RSS.

Onko sinulla kysyttävää koulutuksista?

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksistamme, voit kääntyä koulutuspalveluidemme puoleen koulutus@proliitto.fi.

Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.