Hyppää pääsisältöön

Uutiset, lausunnot, webinaarit ja muut ajankohtaiset

Ajankohtaisista löydät kaikki tapahtumamme, koulutuksemme, webinaarimme, blogipostauksemme, uutiset, ProTV:n sekä ProStoorien sisällöt. Hae suoraan haluamasi sisällön perusteella.

Uusimmat ajankohtaiset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Aurora Botnia -alus merellä.
Julkaistu 17.09.2021
Pron uusin jäsenetu löytyy laineilta. Etu on 10 prosentin alennus Wasalinen henkilölipuista.
Sopimusalavastaava Petteri Hyttinen kirjoittaa blogissaan työehtosopimusneuvotteluista.
Julkaistu 17.09.2021
Metsäteollisuus tekee tulosta huippuvuosien tahtiin. Pro tavoittelee ostovoimaa korottavaa palkkaratkaisua. Palkkojen ostovoimalla selätetään inflaatiopeikko
Pron hallituksen jäsenen Juha Kivistön blogikirjoitus
Julkaistu 16.09.2021
Miksi työnantajat ja jotkut työntekijätkin karsastavat palkkatietojen avoimuutta? Miksi palkkojen avoimuus koetaan suurena mörkönä? Turha tietämättömyys työpaikan yleisestä palkkatasosta haittaa hyvän työilmapiirin muodostumista.
Puheenjohtaja Jorma Malnen
ProStoori
Julkaistu 14.09.2021
Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen kehuu valtaosan prolaisista aloista lähtevän työehtosopimusneuvotteluihin hyvässä taloudellisessa tilanteessa. Syksyn neuvotteluissa eniten hiertää sopiminen metsäjätti UPM:n kanssa.
Maria Mäkysen blogi
Julkaistu 14.09.2021
Tarvitsemme monipuolista osaamisen tunnistamista ja uudenlaisten työvälineiden hyödyntämistä työpaikoille ja koulutusjärjestelmän kehittämiseen. Työpaikoille tarvitaan osaamiskartoituksia, osaamispolkuja ja ohjaustyökaluja. Osaamisen kehittämisestä hyötyvät kaikki.
marjo nykänen
ProStoori
Julkaistu 14.09.2021
Kiittäminen ja kehut ovat jokaiselle tärkeitä, myös työelämässä. ProStoori nostaa esiin kiitoksen arvoisia ihmisiä.

Uutisten RSS ja ProStoorin RSS.

Onko sinulla kysyttävää koulutuksista?

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksistamme, voit kääntyä koulutuspalveluidemme puoleen koulutus@proliitto.fi.

Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.