Hyppää pääsisältöön

Uutiset, lausunnot, webinaarit ja muut ajankohtaiset

Ajankohtaisista löydät kaikki tapahtumamme, koulutuksemme, webinaarimme, blogipostauksemme, uutiset, ProTV:n sekä ProStoorien sisällöt. Hae suoraan haluamasi sisällön perusteella.

Uusimmat ajankohtaiset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Teknologiateollisuuden tes-neuvottelut Etelärannassa
Julkaistu 28.11.2022
Pro on jatkanut teknologiateollisuuden sekä suunnittelu- ja konsulttialan työehtosopimusneuvotteluja Teknologiateollisuuden työnantajien kanssa tänään 28. marraskuuta.
Pääministeri Sanna Marin puhui Pron edustajistossa
Julkaistu 25.11.2022
Pääministeri Sanna Marin painotti osaamisen kehittämisen tärkeyttä Pron edustajistossa.
Kuvassa Kemian alan puheenjohtajisto Kalle Leinonen (oik.) ja Pirkko Takkinen (vas.) sekä sopimusalavastaava Taru Reinikainen (keskellä).
Julkaistu 25.11.2022
Ammattiliitto Pro ja Kemianteollisuus ovat aloittaneet työehtosopimusneuvottelut tänään 25. marraskuuta. Tänään vaihdettiin tes-tavoitteet puolin ja toisin.
Nainen nostaa kätensä suojatakseen itseään
Julkaistu 25.11.2022
Naisiin kohdistuva väkivalta on Suomessa iso ihmisoikeusongelma. Etätyön yleistyttyä kodista on tullut entistä useammalle myös työpaikka – valitettavasti osalle myös turvaton sellainen. Pro aloittaa yhteistyön Naisten Linjan kanssa.
Jyrki Raina esittelee selvitystä oikeudenmukaisesta siirtymästä ja muutosturvasta eri maiden työmarkkinoilla. Kuvassa myös Taru Reinikainen.
Julkaistu 23.11.2022
Digitaalinen ja vihreä siirtymä mylläävät työmarkkinoita. Ammattiliitto Pro ja Teollisuusliitto selvittivät, miten oikeudenmukainen siirtymä ja muutosturva toteutuvat eri maissa.
Tes-neuvottelut
Julkaistu 18.11.2022
Ammattiliitto Pron ja Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n neuvottelijat ovat tavanneet useita kertoja tällä viikolla. Neuvotteluissa ei vielä ole tapahtunut merkittävää edistymistä.

Uutisten RSS ja ProStoorin RSS.

Onko sinulla kysyttävää koulutuksista?

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksistamme, voit kääntyä koulutuspalveluidemme puoleen koulutus@proliitto.fi.

Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.