Hyppää pääsisältöön

Uutiset, lausunnot, webinaarit ja muut ajankohtaiset

Ajankohtaisista löydät kaikki tapahtumamme, koulutuksemme, webinaarimme, blogipostauksemme, uutiset, ProTV:n sekä ProStoorien sisällöt. Hae suoraan haluamasi sisällön perusteella.

Uusimmat ajankohtaiset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Tommi Ståhlberg on Elisan Vaasan henkilöasiakasyksiköiden toimihenkilöiden luottamusmies
Julkaistu 22.05.2022
Luottamusmies on jäsenten tuki ja turva lakon aikana. Hän tiedottaa neuvottelutilanteesta ja vastaa huolenaiheisiin.
Antti Hakala
Blogit
Julkaistu 21.05.2022
Keskiviikkoaamuna ict-alan neuvottelija Arto Heikkilä herää kodissaan Tampereella vähän viiden jälkeen. Seitsemältä lähtee juna, varttia vaille yhdeksän Heikkilä tapaa kollegansa Mika Mäkelän. On tärkeä tapaaminen: on vihdoinkin tarkoitus yhdessä työnantajan neuvottelijoiden kanssa Paltassa tarkastella alan palkkatilastoja palkkaratkaisun pohjaksi. Odotukset ovat myönteiset.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin tapaaminen on ohi. Heikkilä ja Mäkelä eivät saaneet tai nähneet mitään tietoja. ”Teidän pitää vain luottaa meihin” toteaa Paltan neuvottelija. Luottaa teihin! Tässä on neljä viikkoa lakkoa takana ja faktojen sijaan tarjotaan ”luottamusta”.
Julkaistu 20.05.2022
Pro jätti alalle neljännen lakkovaroituksen, koska ratkaisua ei ole syntynyt.
Helpdesk-kuulokkeet, call center asiakaspalvelu
Julkaistu 20.05.2022
Pron Jorma Malisen mielestä ict-alan sovittelu on kääntynyt farssin puolelle, kun vastapuolen kommentti lähes kaikkeen on “en tiedä” tai “en tunne asiaa”.
Valtakunnansovittelijan toimisto Bulevardilla
Julkaistu 19.05.2022
Ict-alan työriidan sovittelu päättyi tänään 19.5. tuloksetta. Alan neuvottelukunta kokoontuu huomenna arvioimaan tilannetta.
Pro voitti jäsenen jutun korkeimmassa oikeudessa
Julkaistu 19.05.2022
Pro voitti jäsenensä irtisanomista koskeneen riidan. ISS Palvelut ei täyttänyt työntarjoamisvelvoitettaan eikä sillä ollut asiallista ja painavaa syytä työsopimuksen irtisanomiseen.

Uutisten RSS ja ProStoorin RSS.

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Tapahtuma
24.05 - 24.05.2022 | webinaari

Webinaarin tavoitteena on käydä läpi vakuutusalan sääntelyn tilanne kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Tapahtuma
24.05 - 24.05.2022 | webinaari

Minkälaista on Pron opiskelijatoiminta? Miten meidän yhdistyksemme voisi tehdä esimerkiksi oppilaitosyhteistyötä? Mitä tekee Opiskelijaliitto Pro?

Oletko pohtinut tällaisia asioita yhdistyksessäsi.....

Onko sinulla kysyttävää koulutuksista?

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksistamme, voit kääntyä koulutuspalveluidemme puoleen koulutus@proliitto.fi.

Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.