Hyppää pääsisältöön

Uutiset, lausunnot, webinaarit ja muut ajankohtaiset

Ajankohtaisista löydät kaikki tapahtumamme, koulutuksemme, webinaarimme, blogipostauksemme, uutiset, ProTV:n sekä ProStoorien sisällöt. Hae suoraan haluamasi sisällön perusteella.

Uusimmat ajankohtaiset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Nuori nainen opiskelee pöydän ääressä
Julkaistu 27.09.2021
Pron seminaarissa puhunut tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen korosti yliopistojen merkitystä osaamispulan ratkaisussa.  STTK:n koulutuspoliittinen asiantuntija Riina Nousiainen piti tärkeänä piilo-osaamisen tekemistä näkyväksi työpaikoilla.
Asiantuntijat tutkivat yhdessä lukuja.
Julkaistu 24.09.2021
Tampereen yliopiston isot yt-neuvottelut ovat käynnissä. Yliopiston luottamusmiesten tueksi on perustettu asiantuntijoista koostuva työryhmä, joka auttaa neuvottelijoita.
Sari Lassilan kuva blogiin
Blogit
Julkaistu 24.09.2021
Luottamusmies, sulla on oikeus saada tietoa työnantajalta. Pidä siitä kiinni.
Perhe sohvalla
Julkaistu 24.09.2021
Perhevapaauudistuksen käsittely on alkanut eduskunnassa. Tavoitteena on uudistuksen voimaantulo 1.8.2022. Keskeisiin perhevapaamallin uudistuksen kysymyksiin vastaa STTK:n tasa-arvoasioista vastaava juristi Anja Lahermaa.
Opiskelijat istuvat luennolla.
Julkaistu 23.09.2021
Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen on tyrmistynyt Tampereen yliopiston vähennysaikeista. Leikkaukset vaikuttavat väistämättä opetuksen ja tutkimuksen laatuun.
Aurinkoinen koivumetsä suomessa, luonto kesällä
Julkaistu 22.09.2021
Prolaiset kokevat ekologisen vastuullisuuden toteutuneen työpaikoillaan keskimäärin tyydyttävästi. Sen kehittämiseen on kuitenkin paljon avaimia.

Uutisten RSS ja ProStoorin RSS.

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

29.10 - 30.10.2021 |

Tilaisuus on tarkoitettu viestintäalojen luottamushenkilöille ja varaluottamushenkilöille.

12.11 - 13.11.2021 |

Tilaisuus on tarkoitettu vakuutusalan luottamusmiehille.

28.10 - 28.10.2021 | webinaari

Ajankohtaista asiaa finanssisektorin työsuojelussa. Aiheena korona ja paluu lähityöhön sekä työsuojeluvastuut etätyössä. Asiantuntijana webinaarissa mukana työympäristö- ja tasa-arvoasiantuntija Tanja.....

29.10 - 30.10.2021 |

Tilaisuus on tarkoitettu autoalan ja katsastusalan luottamushenkilöille.

Onko sinulla kysyttävää koulutuksista?

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksistamme, voit kääntyä koulutuspalveluidemme puoleen koulutus@proliitto.fi.

Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.