Hyppää pääsisältöön

Ajankohtaiset

Ajankohtaiset

Ajankohtaisista löydät kaikki tapahtumamme, koulutuksemme, webinaarimme, blogipostauksemme, uutiset, ProTV:n sekä ProStoorien sisällöt. Hae suoraan haluamasi sisällön perusteella.

Uusimmat ajankohtaiset

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Kuva: Shutterstock
Julkaistu 04.03.2021
Mistä tiedetään, maksetaanko naisille ja miehille samanarvoisesta työstä samaa palkkaa? EU komissio antoi tänään torstaina lainsäädäntöehdotuksen palkka-avoimuudesta.
- Hartaasti odotetun direktiivin menetelmät olisivat voineet olla terävämpiäkin, toteaa tasa-arvoasiantuntija Tanja Lehtoranta Prosta.
Suomen kartta
Julkaistu 03.03.2021
Kuntiin valitaan uudet päättäjät tänä keväänä. Pro tukee ehdokkaana olevien jäsentensä kuntavaalikampanjointia tuomalla ehdokkaat ja liiton jäsenet yhteen.
Julkaistu 03.03.2021
Avio- ja avoeroihin liittyvä elämänmuutos kuormittaa työntekijöitä monilla työpaikoilla, kertoo ammattiliittojen luottamushenkilöille tekemä kysely.
Kuva: Shutterstock
Julkaistu 02.03.2021
Ahtelan ja Salmisen raportti valmistui. STTK:n mukaan tietoa paikallisen sopimisen mahdollisuuksista tarvitaan lisää.
Julkaistu 01.03.2021
- Pro on sijoittanut seitsemän vuoden kuluessa lähes saman verran vuokra-asuntorakentamiseen kuin mitä olemme saaneet osinkoja Kojamosta, kertoo puheenjohtaja Jorma Malinen Prosta.
Pro Goes Future
Julkaistu 28.02.2021
Mitä ovat finanssialan haasteet teknologiajättien, brexitin ja kovenevan kilpailun maailmassa? Johtaja Antti Hakala haastattelee Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppia. Ammattiliitto Pron haastattelusarjassa Pron asiantuntijat haastattelevat oman alansa kiinnostavia vieraita.

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

23.03 - 23.03.2021 |

Webinaari on tarkoitettu vakuutusalan kenttämiesten luottamushenkilöille ja kenttämiesyhdistysten puheenjohtajille.

16.03 - 16.03.2021 | webinaari

Webinaari on tarkoitettu ICT-alan jäsenille.
Tilaisuudessa käydään läpi palkkarakennetta ja palkanmuodostumista ICT-alalla, sekä käytännön neuvoja kuinka onnistut palkkakeskustelussa.

16.03 - 16.03.2021 | webinaari

Webinaari on tarkoitettu ICT-alan luottamusmiehille.
Tilaisuudessa käydään läpi paikallisen palkkaratkaisun toteutuminen ICT-alalla ja minkälaisia erityiskysymyksiä sen toteuttamiseen liittyy.

Onko sinulla kysyttävää koulutuksista?

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksistamme, voit kääntyä koulutuspalveluidemme puoleen koulutus@proliitto.fi.

Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.