Hoppa till huvudinnehållet

Nyheter, utlåtanden, webbinarier och annat aktuellt

Under Aktuellt hittar du alla våra evenemang, utbildningar, webbinarier, bloggar, nyheter, ProTV samt ProStoori-innehållen. Vissa, såsom bloggar, finns bara på finska medan andra finns på finska och delvis på svenska. Sök direkt utgående från det innehåll du önskar.

Senaste aktuellt

Du kan kanske vara intresserad av de här

Toimihenkilö lähdössä ulos työpaikalta
Publicerad 07.12.2023
Fackförbundet Pro ordnar en dygnslång arbetsnedläggelse på separat utsedda arbetsplatser den 14 december.
Jorma Malinen
Publicerad 07.12.2023
Fackförbundet Pro godkänner inte politiken som bryter ned löntagarnas ställning och fortsätter med organisationsåtgärder för att motsätta sig regeringens försämringar av arbetslivet. De ett arbetsskift långa politiska strejkerna ordnas 14.12.
Sankaluurit ovat pöydällä.
Publicerad 01.12.2023
Medlemstjänsternas och arbetsgivarinkasseringens telefonjour är stängd måndag 4.12 på grund av att personalen är på utbildning.
Kuvituskuva sairausloma-aiheeseen
Publicerad 28.11.2023
Om den första sjukledighetsdagen blir oavlönad, finns det risk för att man går sjuk till arbetet och sjuktiden förlängs. Förändringen är på många sätt oförnuftig och försvagar också arbetsmarknadsfreden.
Pasi Heikkinen ja Niko Simola
Publicerad 27.11.2023
Under Fackförbundet Pros representantskapsmöte den 24–25 november meddelade Pros direktör för den offentliga sektorn Niko Simola och 1 vice ordförande för Pros styrelse Pasi Heikkinen att de ger sig in i ordförandekampen.
Syysedustajisto
Publicerad 27.11.2023
Fackförbundet Pros representantskap bestämde på sitt möte bland annat om medlemsavgiften nästa år, budgeten och verksamhetsplanen samt om genomförandet av representantskapsvalet.

Nyheternas RSS (fi) och ProStoorinas RSS (fi).

Har du frågor om utbildningarna?

Om du vill fråga något om våra utbildningar kan du vända dig till vår utbildningstjänst koulutus@proliitto.fi.

Funderar du ännu hur du ska gå vidare?

Som medlem har du alla våra sakkunniga till ditt förfogande.

Kontakta oss, vi hjälper gärna!

Bli vår medlem redan i dag!

Du får alla förmåner och tjänster till ditt förfogande.

I medlemskapet ingår inkomstrelaterat arbetslöshetsskydd.