Hoppa till huvudinnehållet

Nyheter, utlåtanden, webbinarier och annat aktuellt

Under Aktuellt hittar du alla våra evenemang, utbildningar, webbinarier, bloggar, nyheter, ProTV samt ProStoori-innehållen. Vissa, såsom bloggar, finns bara på finska medan andra finns på finska och delvis på svenska. Sök direkt utgående från det innehåll du önskar.

Senaste aktuellt

Du kan kanske vara intresserad av de här

Neuvottelijat istuvat neuvottelupöydän äärellä.
Publicerad 22.10.2021
Fackförbundet Pros kollektivavtalsförhandlingar för tjänstemännen i teknologiindustrin inleds med Teknologiindustrins arbetsgivare rf måndagen den 25 oktober.
Lapsi ja aikuinen, lumienkelit, talvi
Publicerad 20.10.2021
Med Pros medlemskort får du 40 procent rabatt på alla rumstyper i Levi Hotel Spa och Design Hotel Levi och därtill rabatt på spabiljettens pris.
jumppavälineitä matolla
Publicerad 19.10.2021
Nya fantastiska Online-gruppmotionscentret olo.fit erbjuder dig och din familj träning där du finns! Du kan delta i bekanta gruppmotions-, muskelstyrke- och fitnesstimmar då det passar dig bäst!
Pron mobiilisovelluksesta löydät edut, uutiset ja koulutukset
Publicerad 15.10.2021
Som medlem i Fackförbundet Pro njuter du av många förmåner och tjänster. Med mobilmedlemskortet använder du lätt alla dina förmåner. Om du ännu inte laddat ner applikationen, gör det i dag.
Hymyileva nainen laskettelee.
Publicerad 14.10.2021
Uthyrningen av liftkort till medlemsförmånspris upphör. Orsaken är beslutet av Suomen Hiihtokeskusyhdistys.
Ihminen kävelee pitkin tyhjää käytävää
Publicerad 14.10.2021
Försäkringsbolaget Fennia planerar våldsamma nedskärningar. Personalen chockades: Börjar samma rumba igen?

Nyheternas RSS (fi) och ProStoorinas RSS (fi).

Har du frågor om utbildningarna?

Om du vill fråga något om våra utbildningar kan du vända dig till vår utbildningstjänst koulutus@proliitto.fi.

Funderar du ännu hur du ska gå vidare?

Som medlem har du alla våra sakkunniga till ditt förfogande.

Kontakta oss, vi hjälper gärna!

Bli vår medlem redan i dag!

Du får alla förmåner och tjänster till ditt förfogande.

I medlemskapet ingår inkomstrelaterat arbetslöshetsskydd.