Hoppa till huvudinnehållet

Medlemskort

Nainen selaa kännykkää.

Medlemskort

Fackförbundet Pros medlemskort är behändigt med dig i din mobiltelefon. Ladda applikationen till din telefon och njut av förmåner och tjänster som medlemskortet medför.
Ladda ner ditt elektroniska medlemskort

Som medlem i Fackförbundet Pro kan du njuta av många förmåner och tjänster. Med mobilapplikationen använder du lätt alla dina förmåner. Från mobilen läser du nyheter, bongar regionala förmåner och våra intressantaste utbildningar, uppdaterar dina egna uppgifter och sköter med några svep dina anställningsärenden med arbetsplatsens förtroendeman eller förbundets sakkunniga. Den fungerar också som försäkringskort på dina resor. 

Ladda det gratis till Android- och iPhone-telefoner:  logga in till din egen app-butik och sök applikationen på namnet Ammattiliitto Pro.

Känner du redan till det digitala medlemskortet?

Du får nu Pros medlemskort också som digitalt från Proplus. Du hittar det genom att logga in till Proplus och klicka på ”Jäsentietoni”. Du kan ladda ner medlemskortet från den blå knappen ”Näytä jäsenkortti”. Du kan skriva ut det på papper eller spara det på din apparats skärm. Det digitala medlemskortet fungerar också som ditt försäkringskort.

Alla medlemmar i Pro och Pro seniorit kan ladda det digitala medlemskortet åt sig. På seniorkortet finns inga försäkringsuppgifter, då seniorerna inte omfattas av medlemsförsäkringen. Det går inte längre att få medlemskort i plast.

Medlemskortet är med dig i mobilen
Förmåner, utbildningar och nyheter på ett ställe
Också ditt försäkringskort finns i mobilen
Pron mobiilisovelluksesta löydät edut, uutiset ja koulutukset
Ta mobilkortet till dig
Pron mobiilisovelluksesta löydät edut, uutiset ja koulutukset

Om du ännu inte har mobilapplikationen lönar det sig nu att ladda ner den. Det är lätt att ladda ner appen. Du hittar appen i applikationsbutiken för din telefon under namnet Ammattiliitto Pro. Du får den gratis till Android- eller iOS-smarttelefon. Appen är finskspråkig.

För att logga in behöver du ditt medlemsnummer, slutet av din personbeteckning (utan streck), din e-postadress eller mobilnummer samt inloggningskod. Uppgifterna om e-postadress och mobiltelefonnummer bör vara uppdaterade i medlemsregistret.

Mobilkortet är ett ekologiskt alternativ till medlemskortet av plast. Naturen tackar då vi använder digitala tjänster och tillsammans minskar mängden plast.

Icon
Puhelin ja jäsenkortti
Ladda ner appen
Ladda ner Ammattiliitto Pro från applikationsbutiken. Du får den gratis till Android- och iOS-smarttelefon.

Icon
Puhelin ja jäsenkortti
Logga in till appen
Du behöver medlemsnummer, slutdelen av din personbeteckning, e-postadress eller telefonnummer.
Icon
Puhelin ja jäsenkortti
Njut av förmåner och tjänster
Läs nyheter, bonga förmåner och utbildningar eller uppdatera dina uppgifter. Appen fungerar också som ditt försäkringskort.

Så här laddar du ner mobilapplikationen