Hoppa till huvudinnehållet

Karriärrådgivning

Vi hjälper dig att få framgång. Som medlem får du konkreta råd i sparrning, kan hitta din nästa arbetsplats i Pros branscher och lär dig genom att inhämta kunskap från utbildningar och forskningsdata.
Valmentajalta saat neuvoja työurasi eri vaiheissa.

Vad ingår i personlig sparrning? 

Coachen ger dig konfidentiella och konkreta råd i olika skeden av arbetslivet. Ni kan diskutera till exempel om förbättring av din kompetens och om sammanjämkning av arbete och övrigt liv. Du kan få sparrning inför utvecklingssamtal eller så kan ni förbättra din CV.  Om du söker efter nytt jobb, får du råd hur du lyser i jobbsökningen och var du hittar arbetsplatser. Då du identifierar ditt kunnande, övertygar du också lättare andra och är mer förberedd på oväntade förändringar. Coachningen sker per telefon eller som videosamtal. 

Coachningen var toppenservice!

37-åriga Johanna ville fundera med en coach om att söka en arbetsplats som lockade och om hur hon kunde föra fram sina bästa sidor. Coachen sporrade Johanna och gav goda råd, rentav svar på frågor som hon inte själv ens kunde ställa. Säker på sin kompetens sökte Johanna det nya jobbet och avancerade i karriären.
37-vuotias Johanna sai apua uravalmentajalta
Tutkimuksemme tarjoavat tiukkaa dataa.

Hård data som stöd för dina beslut och förhandlingar

Funderar du till exempel på om du kan be om löneförhöjning eller hur du ska motivera det? Vad förtjänar andra i likadana uppgifter? Med hjälp av våra elektroniska löneräknare utreder du vad det lönar sig för dig att be i lön i olika branscher eller på olika håll i Finland. Eller undrari vilka företag arbetshälsan är bra och man skulle trivas i arbetet? Också det framgår av våra undersökningar.