Hoppa till huvudinnehållet

Utbildningar för arbetslivet

Utbildningar för arbetslivet

Vi ordnar fortlöpande utbildningar och seminarier, som hjälper dig att ha framgång i arbetslivet. Med vår hjälp utvecklar du dina färdigheter att vara chef och att leda ditt eget arbete. Dessutom mår du bättre och orkar mer. Vi ordnar också årliga utbildningar om arbetslivets spelregler. Dessutom utbildar vi förtroendevalda på arbetsplatser och i föreningar, förtroendemän och arbetarskyddsfullmäktige.
Medlemsutbildningar

Vi arrangerar mycket utbildning som hjälper dig att ha framgång i arbetslivet. Med vår hjälp utvecklar du din förmåga att leda eget arbete och dina chefsfärdigheter samt mår och orkar bättre. Vi arrangerar också årligen aktuella kurser om arbetslivets spelregler. 

mies sinisessä paidassa
Förtroendepersonsutbildningar 2024
mies sinisessä paidassa

Förtroendepersonerna har på basis av samarbetsavtalen rätt att på arbetstid delta i utbildningar som Fackförbundet Pro ordnar.  Se utbildningar år 2024 via länken nedan.

ihmisiä
Utbildningar för förenings- och arbetsplatsverksamhet 2024
ihmisiä

Välkommen att lära dig och få insikter på vår utbildning!  På våra föreningskurser får du värdefull och aktuell kunskap som stöd för förenings- och arbetsplatsverksamhet. 

Fackförbundet Pro erbjuder i samarbete med Funktionärsorganisationernas bildningsförbund utbildningar för förenings- och arbetsplatsaktiva. Alla utbildningar är gratis för Pro-medlemmar. 

Mies pohtii sitä, miten vähentää kuormitusta ilmastolle.
Så här bekämpar du klimatförändringar på din arbetsplats
Mies pohtii sitä, miten vähentää kuormitusta ilmastolle.

Vi har alla möjlighet att inverka på stävjandet av klimatförändringen genom våra dagliga val.  I vår utbildning berättar vi hur du på din egen arbetsplats kan inverka på klimatförändringen. Vi ger exempel på vad som gjorts på andra Pro-medlemmars arbetsplatser och tips på fortsatta åtgärder. 

Mutsi on muutoksen johtamisen
Saknar du hjälp för förändringsledarskap? – Låt Mutsi hjälpa
Mutsi on muutoksen johtamisen

Mutsi-webbutbildningen stöder genomförandet av förändringar på arbetsplatser. Den är avsedd som stöd för dem som planerar förändringar: ledningen och cheferna. I Mutsi finns element som du kan dela till hela ditt team, inspirera och sporra att komma med i förändringen eller för att bedöma den egna beredskapen till förändring. 

Med hjälp av Mutsi får arbetsplatsens förtroendepersoner en bra bild av hur det lönar sig att planera och föra vidare förändringar så att människor inte tröttnar och faller av kärran. Du kan spara Mutsis modellbotten och anvisningar på ditt eget arbetsbord och använda dem i förändringsprojekt. 

Vi vill erbjuda Mutsi till alla finländska arbetsplatser. Och det bästa är att Mutsi-webbutbildningen är gratis.

trakasserifritt Pro
Trakasserifritt Pro
trakasserifritt Pro

I vår verksamhet godkänns inte osakligt bemötande, diskriminering, hatprat, sexuella trakasserier eller trakasserier på grund av kön. Bakom länken hittar du anvisningar för att förebygga och behandla trakasserier och diskriminering I Fackförbundet Pros verksamhet. Se elektronisk anvisning.

Se videor och webbinarier

Vi erbjuder en hisnande mängd videor och webbinarier som du kan använda när du vill. Du får kunskap, tips och inspiration, kanske en gnista till ett nytt och bättre jag. Som medlem kan du använda video- och webbinariebiblioteket 24/7.

Logga in med din e-postadress.

Du kan kanske vara intresserad av de här

mies katsoo tietokoneen ruutua ja hieroo silmiään väsyneenä
Nyheter
Publicerad 30.05.2022
På många arbetsplatser jobbas det just nu intensivt i väntan på semestern. ProStoori berättar hur man kan återhämta sig tillräckligt från jobbvardagen och semestern.