Hoppa till huvudinnehållet

Utbildningar för arbetslivet

Utbildningar för arbetslivet

Vi ordnar fortlöpande utbildningar och seminarier, som hjälper dig att ha framgång i arbetslivet. Med vår hjälp utvecklar du dina färdigheter att vara chef och att leda ditt eget arbete. Dessutom mår du bättre och orkar mer. Vi ordnar också årliga utbildningar om arbetslivets spelregler. Dessutom utbildar vi förtroendevalda på arbetsplatser och i föreningar, förtroendemän och arbetarskyddsfullmäktige.
kalenteri
Evenemang och utbildningar
kalenteri

 Hitta för dig lämpliga utbildningar och evenemang i Pros evenemangskalender. Du behöver inte logga in för att bläddra i kalendern. Om du vill anmäla dig till utbildning loggar du in med släktnamn, födelsetid och medlemsnummer.

mies sinisessä paidassa
Förtroendepersonsutbildningar 2023
mies sinisessä paidassa

Förtroendepersonerna har på basis av samarbetsavtalen rätt att på arbetstid delta i utbildningar som Fackförbundet Pro ordnar.  Du ser utbildningarna år 2022 här.

ihmisiä
Utbildningar för förenings- och arbetsplatsverksamhet 2023
ihmisiä

Välkommen att lära dig och få insikter på vår utbildning!  På våra föreningskurser får du värdefull och aktuell kunskap som stöd för förenings- och arbetsplatsverksamhet. 

Fackförbundet Pro erbjuder i samarbete med Funktionärsorganisationernas bildningsförbund utbildningar för förenings- och arbetsplatsaktiva. Alla utbildningar är gratis för Pro-medlemmar. 

trakasserifritt Pro
Trakasserifritt Pro
trakasserifritt Pro

I vår verksamhet godkänns inte osakligt bemötande, diskriminering, hatprat, sexuella trakasserier eller trakasserier på grund av kön. Bakom länken hittar du anvisningar för att förebygga och behandla trakasserier och diskriminering I Fackförbundet Pros verksamhet. Se elektronisk anvisning.

Se videor och webbinarier

Vi erbjuder en hisnande mängd videor och webbinarier som du kan använda när du vill. Du får kunskap, tips och inspiration, kanske en gnista till ett nytt och bättre jag. Som medlem kan du använda video- och webbinariebiblioteket 24/7.

Logga in med din e-postadress.

Du kan kanske vara intresserad av de här

mies katsoo tietokoneen ruutua ja hieroo silmiään väsyneenä
Nyheter
Publicerad 30.05.2022
På många arbetsplatser jobbas det just nu intensivt i väntan på semestern. ProStoori berättar hur man kan återhämta sig tillräckligt från jobbvardagen och semestern.
Funderar du ännu hur du ska gå vidare?

Som medlem har du alla våra sakkunniga till ditt förfogande.

Kontakta oss, vi hjälper gärna!

Bli vår medlem redan i dag!

Du får alla förmåner och tjänster till ditt förfogande.

I medlemskapet ingår inkomstrelaterat arbetslöshetsskydd.