Hoppa till huvudinnehållet

Våra samarbetspartner

Vi i Pro främjar ett socialt, ekologist och ekonomiskt hållbart, jämställt och likvärdigt samhälle. Bekanta dig med våra samarbetspartner.
Perhe suunnistaa yhdessä.

Fackförbundet Pro stöder barnpatienter och deras anhöriga

Vi stöder barnpatienter med allvarlig sjukdom och deras anhöriga via Syöpäklinikan Tukijat ry (fi.). Vi har stött svårt sjuka barn och deras föräldrar via we4you (fi.). Via Team Rynkeby stöder vi Aamusäätiös (fi.) barncancerforskning och Sylva-fondens (fi.) verksamhet. 

HelsinkiMission logo

HelsingforsMission

Våra medlemmar ger idéer till sätt att minska ensamheten i arbetslivet och för varje god idé donerar vi 100 euro till HelsingforsMission.

Läs mer (fi.)
Irti Huumeista -logo

Irti Huumeista ry 

Vi vill lyfta fram problem som orsakas av droganvändning och dela stöd och information. Därför samarbetar vi med Irti Huumeista ry (fi.). 

Läs mer (fi.)
Mestaruusliigan logo

Mästarligan

Vi är samarbetspartner till mästarligan i volleyboll (fi.), för vi vill stöda finländska laggrenar och sport. Motion utgör grunden för välbefinnande.

Läs mer (fi.)
Mieli ry

Mieli ry

Mentalt välbefinnande är viktigt för oss. Vi ordnar år 2023 fyra kurser för våra medlemmar med Mieli ry

Läs mer (fi.)
Naisten Linjan logo

Kvinnolinjen 

Vi vill med Kvinnolinjen erbjuda verktyg för att hjälpa dem som upplevt våld samt stöda arbetet för dem som återhämtar sig från våld.

Läs mer (fi.)
Helsinki Pride

Pride

Vi främjar könsminoriteters och sexuella minoriteters rättigheter i arbetslivet. Därför är vi Helsinki Prides samarbetspart.

Läs mer (fi.)
Raide ry

Raide rf

Vi vill stöda och främja ungas välbefinnande. Raide rf är en nationell förening för förebyggande missbruksarbete för unga.

Läs mer
Setan logo

Seta rf

Tillsammans når vi en bättre och tryggare morgondag, där var och en får vara sig själv – såväl i arbetslivet som på fritiden.

Läs mer (fi.)
Sodankylä

Filmfestivalen i Sodankylä

Vi delar gemensamma värderingar med Midnight Sun Film Festival – Sodankylän Elokuvajuhlat om gemenskap och ungas väg in i arbetslivet.

Läs mer (fi.)
SASK logo

Suomen ammattiliittojen solidaarisuuskeskus SASK

Vi stöder arbetstagares rättigheter internationellt via organisationen för utvecklingssamarbete SASK.

Läs mer (fi.)

 

 

Ukrainan lipun värit rauhan symbolissa

Fackföreningsrörelsen i Ukraina 

Det fria medborgarsamhället och fackföreningsrörelsen har stor betydelse för enigheten i samhället och i tryggandet av människors livsmöjligheter.