Hyppää pääsisältöön

Edut ja palvelut työelämään ja vapaa-aikaan

Kun olet Pron jäsen, käytössäsi ovat kaikki Pron jäsenedut. Sinulla on homma hanskassa, etenet urallasi ja voit paremmin. Vapaa-ajallakin olet turvassa ja viihdyt erilaisissa lomakohteissa edulliseen hintaan. Työsuhdekysymyksissä tukenasi on aina laaja asiantuntijoiden joukko ja apua saat myös vapaa-aikaan tai yrittämiseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.
Iloinen matkailija hotellihuoneessa

Onko mielessäsi loma tai uraloikka?

Etsitkö esimerkiksi Leviä tai uravalmentajaa? Tältä sivulta löydät kaikki Pron jäsenedut.

Asiantuntijat ovat tukenasi

Lähin prolainen kontaktisi on työpaikkasi luottamusmies tai työsuojeluvaltuutettu, jotka ovat töissä yrityksessäsi ja hoitavat tehtäviään Pron tuella. Pron asiantuntijat ja lakimiehet neuvovat, neuvottelevat, sopivat ja puolustavat viime kädessä sinua jopa oikeudessa. Sinulle oikeusapu on maksutonta ja riskitöntä.

Lue lisää

Saat neuvot lakiasioihin

Sinä ja koko perheesi saa maksutonta puhelinneuvontaa myös yksityiselämään tai yksinyrittämiseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Työpaikan asiat ovat tietenkin myös hoidossa, asiantuntijamme ja lakimiehemme varmistavat, että työehtosi ovat reilut ja sopimusten mukaiset. 

Lue lisää

Autamme, jos olet työton

Kuka tahansa voi joutua välillä työttömäksi. Prolaisena kuulut Työttömyyskassa Prohon, ja saat ansiosidonnaista työttömyysturvaa sen ehtojen täyttyessä. Työttömyyskassa Pron käsittelyajat ovat tutkitusti Suomen ripeimpiä. Jos siis joudut työttömäksi, selustasi on turvattu.

Lue lisää

Etenet urallasi

Konkreettisia neuvoja henkilökohtaiselta uravalmentajalta! Pron jäsenenä sinun on helpompi edetä urallasi. Menestyt, osaat tuoda osaamisesi esiin ja olet varautunut yllättäviinkin muutoksiin. Kun tunnistat osaamisesi, vakuutat muutkin siitä helpommin. 

Lue lisää

Voit paremmin

Haluamme, että voit hyvin, elämäsi on tasapainossa ja olet onnellinen. Siksi voit jäsenenä maksutta keskustella henkisen tai fyysisen hyvinvoinnin asiantuntijan kanssa. Myös videoita, webinaareja sekä some-yhteisö, joista saat tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota.

Lue lisää

Olet turvassa

Jäsenyyteen sisältyvä matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus voimassa kaikkialla maailmassa, kattaa mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi ja lapsenlapsesikin. Muista vakuutuksista huomattavia alennuksia!

Lue lisää

Lomat ja majoitukset

Pron jäsenenä voit varata lomia edulliseen etuhintaan niin hotelli- kuin loma-asuntomajoituksessakin. Kohteita löytyy Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa, Saariselältä Calahondaan.

Lue lisää

Vapaa-aika

Jäsenenä pääset nauttimaan myös vaihtuvista vapaa-ajan eduista.  Etuja on joka lähtöön, esimerkiksi hyvinvointiin, ravintoloihin ja elämyksiin. 

Lue lisää