Hyppää pääsisältöön

Kumppanimme

Kumppanimme

Me Prossa edistämme sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää tasa-arvoista ja yhdenvertaista yhteiskuntaa. Tutustu kumppaneihimme.
Perhe suunnistaa yhdessä.
Ammattiliitto Pro tukee lapsipotilaita ja heidän läheisiään 

Tuemme vaikeaan sairauteen sairastuneita lapsipotilaita ja heidän läheisiään Syöpäklinikan Tukijat ry:n kautta. Olemme tukeneet we4you:n kautta vakavasti sairaita lapsia ja heidän vanhempiaan. Tuemme Team Rynkeby:n kautta Aamusäätiön lasten syöpätutkimusta ja Sylva-säätiön toimintaa. 

HelsinkiMission logo
HelsinkiMissio

Jäsenemme ideoivat keinoja työelämän yksinäisyyden vähentämiseksi ja jokaisesta hyvästä ideasta lahjoitimme 100 euroa HelsinkiMissiolle.

Irti Huumeista -logo
Irti Huumeista ry 

Haluamme nostaa huumeiden käytöstä aiheutuvia ongelmia esiin ja jakaa tukea sekä tietoa.
Siksi teemme yhteistyötä Irti Huumeista ry:n kanssa. 

Mestaruusliigan logo
Mestaruusliiga

Olemme Lentopallon Mestaruusliigan yhteistyökumppani, koska haluamme tukea suomalaista joukkuelajia ja urheilua. Pohja hyvinvoinnille rakentuu liikunnasta. 

Mieli ry
Mieli ry

Mielen hyvinvointi on meille tärkeää. Järjestämme Mieli ry:n kanssa vuonna 2023 neljä valmennusta jäsenillemme. 

Naisten Linjan logo
Naisten Linja 

Haluamme tarjota Naisten Linjan kanssa työkaluja väkivallan kokijoiden auttamiseksi sekä tukea työtä väkivallasta toipuvien hyväksi. 

Helsinki Pride
Pride

Edistämme sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia työelämässä. Siksi olemme Helsinki Priden yhteisökumppani.

Raide ry
Raide ry

Haluamme tukea ja edistää nuorten hyvinvointia. Raide ry on valtakunnallisesti toimiva nuorten ehkäisevää päihdetyötä tekevä yhdistys. 

Setan logo
Seta ry

Yhdessä saavutamme paremman ja turvallisemman huomisen, jossa jokainen saa oma itsensä – niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin

Sodankylä
Sodankylän elokuvajuhlat 

Jaamme Midnight Sun Film Festival – Sodankylän Elokuvajuhlien kanssa yhteisen arvomaailman yhteisöllisyydestä ja nuorten työelämään kasvamisesta.

SASK logo
Suomen ammattiliittojen solidaarisuuskeskus SASK

Tuemme työntekijöiden oikeuksia kansainvälisesti kehitysyhteistyöjärjestö SASKin kautta.

 

 

Ukrainan lipun värit rauhan symbolissa
Ukrainan ammattiyhdistysliike 

Vapaalla kansalaisyhteiskunnalla ja riippumattomalla ammattiyhdistysliikkeellä on tärkeä merkitys yhteiskunnan eheyden ja ihmisten elinmahdollisuuksien suojelemisessa.

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Nainen taputtaa toista olkapäälle
Uutiset
Julkaistu 05.09.2023
Kun mielenterveystaitoja vahvistaa etukäteen, kestää elämän kuormitustekijät paremmin. Tule Pron jäsenkoulutukseen nappaamaan vinkit mielenterveyttä vahvistavaan johtamiseen.
nainen istuu puistonpenkillä selin kameraan
ProStoori
Julkaistu 07.07.2023
Kesä tulee, ihanaa! Paitsi että ei välttämättä ole. Rutiinien puute, suorituspaineet, yksinäisyys ja taloudellisen tilanteen lipsuminen ovat asioita, jotka herättävät monessa isoakin ahdistusta lämpimän vuodenajan ja lomakauden lähestyessä.
Psykoterapeutti Emilia Kujala
ProStoori
Julkaistu 04.07.2023
Suomalaisessa kulttuurissa on perinteisesti arvostettu aikaansaamista ja yksin pärjäämistä. Suorittaminenkin voi mennä yli, ja silloin riman laskeminen on paikallaan.