Hyppää pääsisältöön

Sodankylän elokuvajuhlat

Midnight Sun Film Festival järjestetään 12.–16. kesäkuuta. Pro on mukana tänä vuonna jo seitsemättä kertaa.

Pron teltalla pääset keskustelemaan kanssamme, pyörittämään onnenpyörää ja osallistumaan arvontoihin. Jäsenille tarjoamme rajoitetun määrän elokuvalippuja.

Pron paneelissa puhutaan työelämän heikennyksistä, kärjistyvästä polarisaatiosta ja luovien alojen yhteiskunnallisista vaikutuksista 15.6. klo 16. Paikkana on Pieni teltta.
Kuva Myrskyluodon Maija -elokuvasta kuva Solar Films Therese Andersson

Pron elokuvasarjassa kolme teosta

Prolla on festivaaleilla oma elokuvasarja. Pro-sarjan kolme teosta ovat Tiina Lymin ohjaama Myrskyluodon Maija, Selma Vilhusen Neljä pientä aikuista sekä Tia Kouvon Mummola.

Sodankylässä elokuvanäytökset pyörivät yöttömässä yössä kellon ympäri. Ohjelmakartan ja lisätietoa elokuvista löydät elokuvajuhlien verkkosivuilta.

Kuva Therese Andersson/ Solar Films

Pron paneelikeskustelu lauantaina klo 16

Pron paneeli nostaa esiin työelämän heikennykset, kärjistyvän polarisaation ja luovien alojen yhteiskunnalliset vaikutukset. Paneelikeskustelua voit tulla seuraamaan lauantaina klo 16.00. Paikkana on Pieni teltta.

Keskustelijoina ovat Pron puheenjohtaja Jorma Malinen, elokuvaohjaajat Saara Cantell ja Oona Airola sekä näyttelijä Martti Suosalo. Keskustelua vetää Voima-lehden kustannuspäällikkö Tuomas Rantanen.

Paneelikeskustelu tallennetaan ja se julkaistaan maanantaina 17.6.