Hoppa till huvudinnehållet

Pros studerandeförening Opiskelijaliitto Pro

Nainen opiskelee

Pros studerandeförening Opiskelijaliitto Pro

Vi känner studerandena och utbildningen. Vi främjar ett modernt och innovativt arbetsliv, där alla behandlas jämlikt, och ett samhälle där utbildning och studerande värdesätts. Vi är ditt val då du vill ha ett stort utbud medlemsförmåner och -tjänster, täta kontakter till arbetslivet och omfattande intressebevakningstjänster.

Vi är Fackförbundet Pros studerandeförening och vi övervakar studerandes intressen i hela landet. Våra medlemmar är kommande sakkunniga och chefer inom branscher som ekonomi, administration, kommunikation, teknik, media och trafik.

Vad gör vi?

Vi främjar ett modernt och innovativt arbetsliv, där alla behandlas jämlikt, och ett samhälle där utbildning och studerande värdesätts. Vi förbättrar studerandes ställning både i studierna och i arbetslivet. Vår viktiga målsättning är att i kollektivavtalen få en skrivning om lönesättning för praktikanter. 

Våra medlemmar?

Våra medlemmar är studerande inom branscher som ekonomi, administration, kommunikation, teknik, media och trafik. Till medlemskapet hör ett stort utbud av medlemsförmåner och -tjänster, täta kontakter med arbetslivet och omfattande intressebevakningstjänster.

Efter examen arbetar de i krävande expert-, planerings-, och chefsuppgifter och i andra tjänstemannauppgifter i den privata och offentliga sektorn.

Våra medlemmar som utexamineras från yrkeshögskola är till exempel ingenjörer, byggmästare, tradenomer och laboratorieanalytiker. Pros medlemmar som utexamineras från universitet kan vara ekonomer, diplomingenjörer och naturvetare. Merkonomer, datanomer, laboranter, medieassistenter och andra tjänstemän och chefer som utexamineras från andra stadiets läroanstalter är också våra medlemmar.

 

Opiskelijaliitto Pros kontaktuppgifter

För Opiskelijaliitto Pros (Pro-opiskelijat ry) verksamhet svarar en styrelse som väljs årligen. Den högsta beslutande makten i föreningen har det årliga allmänna mötet, i vilket alla medlemmar i Opiskelijaliitto Pro kan delta.

Ordförande: 
Santeri Salonen 
[email protected] 

Gemensamma kontaktuppgifter: 

FO-nummer: 2813130-1 

Postadress: 
Verkstadsgatan 13 A, PB 183, 00581 Helsingfors

Besöksadress: 
Stationskarlsgatan 4, 00520 Helsingfors

På sociala medier
Twitter
Instagram
Facebook

Kuvassa kilistellään juomalaseilla.
Pro inbjuder dig till arbetslivsfest 17.5.2024
Kuvassa kilistellään juomalaseilla.

Det är dags att lyfta en skål för din prestation. Oberoende om du just examinerats eller planerar för slutarbetet i slutet av året, det här är din fest!

Arbetslivet väntar och Pro vill som fackförbund ge bästa möjliga start på din karriär. Under kvällen får du höra våra stjärnuppträdare och vi diskuterar om hur du kan navigera i arbetslivet som dig själv.

Kvällens stjärnuppträdanden står Sointu Borg och Niko Kivelä för. De höjer stämningen med unik energi och bjuder på en oförglömlig fest som du inte vill missa!

Vi bjuder på smått ätbart, bubblande och en drinkbiljett.

Evenemanget, som går på finska och riktar sig till studeranden som blir färdiga under år 2024, arrangeras 17.5.2024 i Helsingfors på Sokos Hotel Vaakunas 10. våning med början klockan 18.

Du kan kanske vara intresserad av de här

kuvituskuva mutsi koulutus
Nyheter
Publicerad 08.02.2024
Mutsi-webbutbildningen hjälper vid omställningar i arbetslivet och ökar välbefinnandet. Då personerna kan leda förändring, orkar arbetstagarna bättre mitt i omställningen.
Työpaikkaohjaaja Virve Rantala
Nyheter
Publicerad 05.01.2024
Arbetspraktik och läroavtalsutbildning lyckas inte utan kunniga arbetsplatshandledare som bryr sig. Också handledaren är mottagare.
Mutsin tekijät iloitsivat verkkokoulutuksen menestyksestä.
Nyheter
Publicerad 02.10.2023
Utbildningen i förändringsledarskap Mutsi, som fått beröm här hemma, röner framgång även utomlands. Nu blev det guld i två serier i EU:s tävling för digitala tjänster.