Hoppa till huvudinnehållet

Så här betalar du själv din medlemsavgift

Nainen selaa kännykkää.

Så här betalar du själv din medlemsavgift

Om arbetsgivaren inte inkasserar medlemsavgift direkt från lönen, kan du behändigt betala medlemsavgiften med eFaktura eller via Proplus. För att betala behöver du referensnummer och uppgift om summan som ska betalas. Du kan lätt räkna ut summan med medlemsavgiftsräknaren.

Vi rekommenderar att medlemsavgiften betalas med eFaktura. Du kan också betala den i proplus. På grund av förnyelse av systemet går det inte för tillfället att betala med Pros mobilapplikation.

Under 36-åringar som blivit medlemmar efter 1.1.2023 betalar själva årsmedlemsavgiften på 99 euro. Den kan inte föras till arbetsgivarinkassering.
Sköt din medlemsavgift lätt med eFaktura

Underlätta ditt liv och betala din medlemsavgift behändigt med eFaktura i din nätbank. Då du tar i bruk eFaktura dår du fakturan automatiskt till din nätbank efter den 25:e varje månad.

Om din lön ändrar

Om din lön ändrar, ändrar du summan i din nätbank. Om du har oavlönade månader, ta bort eFakturan du fått i din nätbank och meddela om den oavlönade tiden till medlemstjänsterna med den här blanketten.

Utnyttja alarmet

I de flesta nätbanker kan man beställa alarm om inkomna eFakturor som textmeddelande eller e-post. Så säkrar du att fakturorna inte glöms i nätbanken.

Logga in till nätbanken.
Sök Ammattiliitto Pro från eFakturornas avsändarlista.
Ge identifireingsuppgift, som är din personbeteckning.
Pron mobiilisovelluksesta löydät edut, uutiset ja koulutukset
Du kan också betala din medlemsavgift i Proplus eller med Pros mobilapplikation
Pron mobiilisovelluksesta löydät edut, uutiset ja koulutukset

Du kan också betala medlemsavgifterna direkt i Proplus via din nätbank eller från Pros mobilapplikation (ladda ner appen till Android-telefon eller iPhone.)

Från början av år 2022 kan du betala medlemsavgiften även med e-faktura. Gör då ett avtal om e-faktura i din egen nätbank. Välj från listan över fakturerare Ammattiliitto Pro, fyll i uppgifterna som begärs och bekräfta beställningen.  Så får du fakturan månatligen direkt till din nätbank och betalningen sker automatiskt. Om din lön ändrar går du bara till nätbanken och ändrar summan där.