Hyppää pääsisältöön

Opiskelijaliitto Pro

Nainen opiskelee

Opiskelijaliitto Pro

Me tunnemme opiskelijat ja koulutuksen. Edistämme modernia ja uudistuvaa työelämää, jossa kaikkien kohtelu on tasa-arvoista, sekä yhteiskuntaa, jossa koulutusta sekä opiskelijoita pidetään arvossa. Olemme valintasi, kun haluat laajan valikoiman jäsenetuja ja -palveluita, tiiviit yhteydet työelämään sekä kattavat edunvalvonnan palvelut.

Olemme Ammattiliitto Pron opiskelijayhdistys ja valvomme opiskelijoiden etuja koko maassa. Jäsenemme ovat tulevia asiantuntijoita ja esimiehiä talouden, hallinnon, viestinnän, tekniikan, median ja liikenteen aloilta. 

Mitä teemme?

Edistämme modernia ja uudistuvaa työelämää, jossa kaikkien kohtelu on tasa-arvoista, sekä yhteiskuntaa, jossa koulutusta sekä opiskelijoita pidetään arvossa. Parannamme opiskelijoiden asemaa sekä opinnoissa että työelämässä. Tärkeä tavoitteemme on saada harjoittelijoiden palkkauksesta kirjaus työehtosopimuksiin. 

Jäsenemme?

Jäsenemme ovat talouden, hallinnon, viestinnän, tekniikan, median ja liikenteen alojen opiskelijoita, joiden jäsenyyteen kuuluu laaja valikoima jäsenetuja ja -palveluita, tiiviit yhteydet työelämään sekä kattavat edunvalvonnan palvelut.

Valmistuttuaan he toimivat vaativissa asiantuntija-, suunnittelu-, esimies- ja muissa toimihenkilötehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorilla. 

Ammattikorkeakoulusta valmistuvia jäseniämme ovat esimerkiksi insinöörit, rakennusmestarit, tradenomit ja laboratorioanalyytikot. Yliopistosta valmistuvia Pron jäseniä voivat olla kauppatieteilijät, diplomi-insinöörit ja luonnontieteilijät. Merkonomit, datanomit, laborantit, media-assistentit sekä muut toisen asteen oppilaitoksista valmistuvat toimihenkilöt ja esimiehet ovat myös jäseniämme.

Opiskelijaliitto Pron yhteystiedot

Opiskelijaliitto Pron (Pro-opiskelijat ry) toiminnasta vastaa vuosittain valittava hallitus. Ylintä päätäntä valtaa yhdistyksessä vuosittain yleiskokous, johon kaikki Opiskelijaliitto Pron jäsenet voivat osallistua.

Puheenjohtaja:
Santeri Salonen
[email protected]

Yhteiset yhteystiedot:

Y-tunnus: 2813130-1

Postiosoite:
Työpajankatu 13 A, PL 183 , 00581 Helsinki

Käyntiosoite:
Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki

Somessa
Twitter
Instagram
Facebook

Kuvassa kilistellään juomalaseilla.
Pro kutsuu sinut työelämän juhlaan 17.5.2024
Kuvassa kilistellään juomalaseilla.

On aika nostaa malja saavutuksellesi. Riippumatta siitä, oletko juuri valmistunut vai suunnitteletko lopputyötä vielä vuoden loppupuolella, tämä on sinun juhlasi!

Työelämä odottaa ja Pro haluaa ammattiliittona antaa parhaan mahdollisen startin urallesi. Illan aikana kuulet tähtiesiintyjiämme ja keskustelemme siitä, miten voit navigoida työelämässä omana itsenäsi.

Illan tähtiesiintyjinä ovat Sointu Borg ja Niko Kivelä, jotka liekittävät tunnelmaa ainutlaatuisella energiallaan ja tarjoavat unohtumattoman juhlan, jota et halua missata!

Tarjolla on pientä syötävää, kuohuvaa sekä drinkkilippu.

Tapahtuma järjestetään 17.5.2024 Helsingin Sokos Hotel Vaakunan 10. kerroksessa klo 18 alkaen ja se on suunnattu vuoden 2024 aikana valmistuneille opiskelijoille.

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Kuvassa Pron puheenjohtaja Jorma Malinen.
Uutiset
Julkaistu 11.04.2024
Työuran aikaista jatkuvaa oppimista kehittävän työryhmän loppuraportti valmistui tänään. Ammattiliitto Pron pettymykseksi työryhmä jätti palkansaajajärjestöjen ehdotukset huomiotta eivätkä raportin ehdotukset paikkaa koulutusjärjestelmässä aikuiskoulutustuen lakkauttamisen jäljiltä pian ammottavaa aukkoa.
Valeuutiset ja informaatiovaikuttaminen ovat yleistyneet.
Uutiset
Julkaistu 02.04.2024
Vaalit ja muut suuret uutistapahtumat lisäävät netissä virheellisten väitteiden määrää. Pron jäsenwebinaarissa kuulet, kuinka väitteiden ja videoiden todenperäisyyden voi tarkistaa.
Kaksi naista neuvottelee keskenään.
Uutiset
Julkaistu 11.03.2024
Tehokkaan mutta hankalan neuvottelijan maineessa ollut Lottaliina Pokkinen oppi, että onnistuneessa neuvottelussa molemmat osapuolet voittavat. Maaliskuussa hän jakaa oppejaan Pron jäsenwebinaarissa.