Hyppää pääsisältöön

ProViikot 18.9.–8.10.2023 – tule mukaan!

ProViikot 18.9.–8.10.2023 – tule mukaan!

proviikot hero 1
proviikot logo
Huolettomampi työelämä tehdään yhdessä
proviikot logo

ProViikot ovat syksyllä taas täällä – isompina ja monipuolisempina kuin koskaan aiemmin! Luvassa jälleen upeita tapahtumia ja tarjouksia läpi Suomen sekä verkossa.

Jaa tunnelmasi somessa tunnisteella #proviikot.

Suosittele Pron jäsenyyttä, saat 40 euron SuperLahjakortin!
Kaveri kans!

ProViikot tarjoaa upeita etuja sekä tapahtumia jäsenillemme ja kutsuu mukaan nyt myös kaverit – tätä kannattaa siis jakaa! Muista tutustua myös jatkuviin jäsenetuihimme klikkaamalla tästä.

hintamainos
Jäsenmaksualennus uusille jäsenille ProViikkojen aikana
hintamainos

Kun uusi jäsen liittyy Prohon 18.9.–8.10.2023 välisenä aikana, hän saa sekä liiton että kassan jäsenyyden loppuvuodeksi 25 euron kertamaksulla!

Liittymispäivän tulee olla 18.9.–8.10.2023 välisenä aikana eli ProViikoilla. Tarjous ei koske aiemmin tai myöhemmin liittyneitä jäseniä.

Jäsenyys jatkuu vuodenvaihteen jälkeen katkeamatta normaalilla jäsenmaksulla, jonka edustajisto vahvistaa marraskuussa.

Uusi jäsen saa Prolta ennen vuodenvaihdetta liittymishetken tiedoilla esitäytetyn perintävaltakirjan, jonka jäsen voi toimittaa työpaikkansa palkkahallintoon. Tällöin työnantaja perii jäsenmaksun suoraan palkasta.

kari ketonen
Näyttelijä, psykoterapeutti Kari Ketonen

Kari Ketonen antaa selkeät, konkreettiset ohjeet siihen, miten voi itse harjoittelemalla oppia paremmaksi esiintyjäksi, parantaa vuorovaikutustaitojasi ja stressinsietoasi, kehittää luovuuttasi ja parantaa toimintakykyäsi paineen alla. 

Webinaari järjestetään
maanantaina 18.9. klo 17.00-18.00.

 

arman alizad
Mediapersoona, tuottaja Arman Alizad

Arman Alizad puhuu kokemastaan ja näkemästään tuoden esiin maailman monimuotoisuutta, värikkyyttä ja epätäydellisyyttä. Näistä kokemuksista kumpuaa ymmärrys ja kiitollisuus sitä kohtaan mitä elämässä jo on, ja miten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. 

Webinaari järjestetään
keskiviikkona 20.9. klo 17.00-18.00.

 

katri saarikivi
Aivotutkija Katri Saarikivi

Katri Saarikivi puhuu vuorovaikutuksen ja empatian merkityksestä digitalisoituvassa asiakaskohtaamisessa. Tekoäly auttaa tehostamaan töitä ja prosesseja, mutta empatiaa ja vuorovaikutusta ne eivät pysty korvaamaan.

Webinaari järjestetään
tiistaina 26.9. klo 17.00-18.00.

 

 

petteri järvinen
Tietoyhteiskunnan ja tietoturvan asiantuntija Petteri Järvinen

Petteri Järvinen on seurannut ja kommentoinut it-maailman kehitystä 1980-luvulta lähtien. Hän puhuu asiat selkeästi ja havainnollisesti, inhimillisestä näkökulmasta ja ilman insinöörijargonia.

Webinaari järjestetään
torstaina 28.9. klo 17.00-18.00.

 

 

sointu borg
Mediapersoona, yrittäjä Sointu Borg

Sointu Borgin aiheina korostuvat anteeksipyytelemätön asenne, oman polun rakentaminen, milleniaalien ahdistus, rohkeus sekä periksiantamattoman asenteen löytäminen.

Webinaari järjestetään
maanantaina 2.10. klo 17.00-18.00.

 

 

tomato
Suomen puhuja-alan kokeneimmat gurut Pöysti & Mato Valtonen

Tom Pöysti ja Mato Valtonen ovat Tomato, joka näkemyksiään törmäyttämällä on valmiina kaivamaan kuulijoidensa vahvuudet näkyville. Käymmekö töissä vain siksi, että niin pitää tehdä? Kuinka tehdä työstään itselleen merkityksellistä? Tämä on monta kertaa kiinni pienistä oivalluksista. Sinun itsesi pitää löytää ne oivallukset, Mato ja Tomppa kertovat konsteja tähän tärkeään prosessiin.

Webinaari järjestetään
keskiviikkona 4.10. klo 17.00-18.00.

mikael hugg
Z-sukupolven johtamisen asiantuntija Mikael Hugg

Mikael Hugg on käynyt läpi yrityskamppailun, joka lopulta päättyi henkilökohtaiseen sekä yrityksen konkurssiin. Tämän taistelun aikana tutuksi tuli yrittämisen kääntöpuoli - huijarien tuomat oikeustaistot, liiketoiminnan vienyt koronapandemia ja henkilökohtainen taloudellinen vastuu yrityksen kaatuessa. Toisaalta, tuo taistelu aloitti myös todellisen selviytymis- ja kasvutarinan. 

Webinaari järjestetään
perjantaina 6.10. klo 17.00-18.00.

karita tykkä
Helsingissä
karita tykkä

Scandic Grand Centralin Lasiterassilla 21.9. klo 17–19.

Karita Tykkä on hyvinvointivalmentaja, jonka intohimona on erityisesti mielen voimaan ja stressinhallintaan liittyvät teemat. Tule kuulemaan kuinka oppia kiinnittämään paremmin huomiota omaan palautumiseen arjen kiireiden keskellä.

Ota mukaan ystäväsi ja ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 13.9.!

signmark
Lahdessa
signmark

Lahden Seurahuoneen Kuja Street foodissa 21.9. klo 17–19.

Luovuus vaatii monimuotoista yhteiskuntaa, jossa voidaan synnyttää uusia ideoita eri kulttuurien rajapinnoilla. Kuuro räppäri Signmark syntyi yhdistämällä kaksi asiaa, joita ei heti ensimmäisenä tulisi mieleen liittää toisiinsa: kuurot ja musiikki. Tule kuuntelemaan miten heikkoudet kääntyvät vahvuuksiksi, kun vaihtaa näkökulmaa.

Ota mukaan ystäväsi ja ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 13.9.!

perttu pölönen
Oulussa
perttu pölönen

Scandic Oulu Cityssä 21.9. klo 17–19. 

Perttu Pölönen on futuristi ja tietokirjailija, jonka innostavat puheenvuorot valavat uskoa tulevaisuuteen. Työelämä pirstaloituu, keikkatyöläisyys yleistyy ja mikroyrittäjyys lisääntyy. Minkälainen osaaminen auttaa tulevaisuudessa? Tule kuulemaan millainen on työelämän murros ja miten asiantuntijuus tulee muuttumaan tulevaisuudessa.

Ota mukaan ystäväsi ja ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 13.9.! 

sari havas
Tampereella
sari havas

Scandic Tampere Stationilla 21.9. klo 17–19. 

Sari Havas on koko kansan tuntema näyttelijä ja käsikirjoittaja. Sarin intohimona on puhua aiheista, joita kohtaamme päivittäin: esiintymistaito, työyhteisön dynamiikka ja vuorovaikutus. Tule kuuntelemaan miten vuorovaikutuksen voimalla pystytään muuttamaan työyhteisön dynamiikkaa positiivisempaan suuntaan.

Ota mukaan ystäväsi ja ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 13.9.!

turva
Yhteistyökumppanina Vakuutusyhtiö Turva
turva

Vakuutuskumppanimme Turva arpoo kaikkien ProViikkojen aikana TaskuTurva-sovelluksen ladanneiden Pron jäsenten kesken iPadin. Tutustu TaskuTurvaan ja lataa se puhelimeesi! Lue arvonnan säännöt tästä >>

Onnea arvontaan!

Tuomme turvaa työelämään

Ammattiliitto Pro on työntekijöiden turvaverkko, joka pitää huolta oikeuksistasi työelämässä. Liiton jäsenyyteen sisältyy myös työttömyyskassan maksama ansiosidonnainen työttömyyspäiväraha.

Autamme sinua etenemään urallasi

Asiantuntijoiltamme saat konkreettisia, henkilökohtaisia neuvoja urallasi etenemiseen ja osaamisesi kehittämiseen. Ammattiliitto Pron jäsenenä käytössäsi on myös henkilökohtainen uravalmennus.

Tuemme sinua työhyvinvoinnissa

Me Ammattiliitto Prossa haluamme, että jäsenemme voivat ja ansaitsevat hyvin. Pron jäsenenä saat monipuolisia etuja virkistymisestä verkostoitumiseen ja vakuutuksista lakiapuun.