Hyppää pääsisältöön

"Minä kiitän sinua, Marjo Nykänen"

marjo nykänen
Kiittäminen ja kehut ovat jokaiselle tärkeitä, myös työelämässä. ProStoori nostaa esiin kiitoksen arvoisia ihmisiä.

"Minä kiitän sinua, Marjo Nykänen"

Julkaistu 14.09.2021 klo 13:18
ProStoori
Kirjoittanut
Verna Julkunen
Kuvaaja Matias Honkamaa, Mikko Törmänen
Kiittäminen ja kehut ovat jokaiselle tärkeitä, myös työelämässä. ProStoori nostaa esiin kiitoksen arvoisia ihmisiä.

 

 

Ketä haluat kiittää, Ulla Kentta?

– Voisin kiittää oikeastaan ketä vaan mahtavista työkavereistani Enersensellä, mutta kiitokseni lähtee Marjo Nykäselle (ylläolevassa kuvassa) Varkauteen.

Marjo on tiimikaverini ja luottamusmieskollega, joka väsymättä jaksaa tutkia asioita. Hän antaa hyviä vinkkejä ja selvittää, miten pystymme työssämme hoitamaan asioita helpommin ja nopeammin.

Miksi haluat kiittää juuri Marjoa?

Ajattelin, että Marjo arvostaisi tällaista julkista kiitosta, vaikka olenkin häntä monesti kiittänyt henkilökohtaisesti.

Marjo löytää ratkaisuja ja on valmis oppimaan uutta niin luottamusmiestoimessaan kuin myös monissa muissa tehtävissä, joissa hän on mukana.

Marjo on hyvällä tavalla utelias, hänellä on hyvät tiedonhankintataidot ja on hienoa, että yrityksessämme on uusi aktiivinen sukupolvi. Itse olen jo lähempänä eläkeikää.

Olen tullut Empowerille töihin vuonna 2009 yrityskaupan myötä, ja tällä hetkellä työskentelen toimitusvastaavana tukitiimissä. Toimihenkilöiden luottamushenkilönä olen toiminut pitkään eri työpaikoissa. Tällä hetkellä toimin Enersense konserniin kuuluvan Empower TN Oy:n neuvottelevana luottamusmiehenä ja Marjo on varahenkilöni siinä tehtävässä. Lisäksi hän toimii alueellisena luottamusmiehenä.

Minkälaiset terveiset haluaisit lähettää Marjolle?

Haluaisin sanoa Marjolle, että jatka vain samaan malliin. Teet todella hyvää työtä niin tiimissämme kuin luottamushenkilönä. Yhdessä olemme hoitaneet monia mutkikkaita asioita.

Muista, että luottamushenkilön hommat vaativat monesti pitkäjänteisyyttä ja periksiantamattomuutta.

Miltä kiitos tuntuu, Marjo Nykänen?

– Kiitos tuntuu tietysti todella hyvältä ja lämmittää mieltä. Ja ihan samoin sanoin voisin itsekin kiittää Ullaa. Annamme työtiimissämme kiitosta toisillemme, silloin kun sen aika on. Silti kehujen vastaanottaminen on vähän vaikeaa.

Tunnen, että olen saanut monia ihmisiä autettua niin työssäni tukitiimin toimitusvastaavana kuin luottamushenkilönä. Saan käyttää omia vahvuuksiani, kuten kriittistä ajattelua ja myötäelämisen taitoa muiden avuksi.

Miten kuvailisit suhdettasi Ullaan?

Toimin nyt ensimmäistä kautta luottamushenkilönä, ja Ulla on mentorini. Saan Ullalta vankkumatonta tukea ja kannustusta. Teemme Ullan  (allaolevassa kuvassa) kanssa asioita yhdessä, ja koen, että nämä kiitokset ovat yhtä lailla hänelle. 

Minua on pyydetty monta kertaa asettumaan ehdolle luottamushenkilöksi, sekä Ullan että muiden toimesta, ja nyt tuntui, että aika on kypsä. Saan tukea paitsi Ullalta, myös kollegoilta ja tietysti Ammattiliitto Prolta. Olen itse saanut työurani aikana apua liitolta, joten tiedän senkin ansiosta, kuinka tärkeää työtä luottamusmiehet tekevät.

ulla kentta