Hyppää pääsisältöön

Poimi parhaat palat syksyn koulutustarjottimelta

Pron koulutuksen mainos
Pron jäsenille on tarjolla monipuolista koulutusta niin työelämätaitojen kehittämiseen kuin esihenkilötyöhönkin. Luvassa on myös ajankohtaista tietoa työmarkkinoista ja paikallisesta sopimisesta. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

Poimi parhaat palat syksyn koulutustarjottimelta

Julkaistu 01.10.2021 klo 14:18
Uutiset
Pron jäsenille on tarjolla monipuolista koulutusta niin työelämätaitojen kehittämiseen kuin esihenkilötyöhönkin. Luvassa on myös ajankohtaista tietoa työmarkkinoista ja paikallisesta sopimisesta. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

Syksyn jäsenkoulutuksissa on tarjolla monenlaista herkkua. Koulutukset järjestetään verkon välityksellä, joten mukaan mahtuu satoja osallistujia eri puolilta Suomea.

Pron omien jäsenkoulutusten ohella tarjolla on lukuisia UP Partnersin järjestämiä webinaareja. Tutustu tarjontaan ja poimi parhaat palat itsellesi.    

Ota työ haltuun yhä paremmin

Työelämässä tarvitaan yhä enemmän toimeenpanotaitoa eli kykyä luoda olosuhteet, joissa työnteko onnistuu vaivattomasti. Kun toimeenpanotaidot ovat kunnossa, on helppo ottaa uusia työtehtäviä haltuun, pitää kasvava to do -lista kurissa ja löytää luovia ratkaisuja. Psykologi Pekka Freese antaa vinkkejä ja konkreettista apua toimeenpanotaitojen kehittämiseen.

Käännä korona-ajan kokemukset viisaudeksi

Korona-aika on muuttanut työn tekemisen tapoja monin tavoin. Koulutuksessamme käännetään korona-ajan opit viisaudeksi. Työelämän viisauden lähteille johdattelee Anna Seppänen, joka on etiikan syväosaaja ja taitava fasilitaattori.

Siirtyminen koronan jälkeiseen työelämään pakottaa myös tarkistamaan toimintatapoja. Eettinen johtaminen näkyy esimerkiksi alaisten vähentyneinä uniongelmina ja sairauspoissaoloina. Myötätunto lisää tutkitusti työhyvinvointia ja parantaa vuorovaikutusta. Kuormitusta ja kyynistymistä seuraa puolestaan eettisestä stressistä, jonka syynä voivat olla esimerkiksi työpaikan ratkaisemattomat arvoristiriidat. Kohti inhimillisesti kestävää hybridityötä kuulijoita johdattelevat tutkijat Anna Seppänen ja Jenni Spännäri.

Mistä, miten ja kuka voi sopia paikallisesti?

Paikallinen sopiminen lisääntyy koko ajan, mutta mistä siinä on oikein kyse?  Mikä on keskeinen ero paikallisen sopimisen ja työpaikan yhteisesti sovittujen pelisääntöjen välillä? Pron sopimusasiantuntija Mikko Kiiskinen kertoo mistä ja miten voi sopia paikallisesti ja kuka sopimuksia tekee.

Miten palkoistasi ja työehdoistasi sovitaan -webinaarissa Kiiskinen puolestaan johdattaa osallistujat kiehtovasti työmarkkinajärjestelmään ja sen tulevaisuuteen.

Työpajoja esihenkilöille

Toimivan etätyön avaimia etsitään esihenkilöille ja tiiminvetäjille tarkoitetuissa kolmessa työpajassa. Koulutus tarjoaa keinoja sujuvoittaa etäyhteistyötä ja vuorovaikutusta sekä tukea hyvinvointia myös etänä.  Kiinnostava kokonaisuus sisältää kolme työpajaa sekä välityöskentelyä. Mukaan mahtuu 40 esihenkilöä.

Lisätietoa syksyn jäsenkoulutuksista löydät täältä. Pron omien jäsenkoulutusten lisäksi tarjolla on lukuisia UP Partnersin järjestämiä webinaareja. Lisätietoa UP Partnersin tarjonnasta löydät täältä.