Hyppää pääsisältöön

Pron koulutukset siirtyivät kevääksi verkkoon

Ammattiliitto Pron jäsen- ja luottamushenkilökoulutukset siirtyivät verkkoon koronaviruksen vuoksi. Koulutustarjonnasta suurin osa on jo nyt webinaareja ja niiden määrää lisätään kevään aikana. 

Pron koulutukset siirtyivät kevääksi verkkoon

Julkaistu 25.03.2020 klo 19:22
Uutiset
Ammattiliitto Pron jäsen- ja luottamushenkilökoulutukset siirtyivät verkkoon koronaviruksen vuoksi. Koulutustarjonnasta suurin osa on jo nyt webinaareja ja niiden määrää lisätään kevään aikana. 

Pro Uutiset 

Koronavirus siirsi Ammattiliitto Pron fyysiset koulutukset kevään 2020 osalta verkkoon. Pron laajasta jäsenkoulutustarjonnasta valtaosa on jo nyt webinaareja eli verkkoluentoja. Webinaariin osallistuminen on helppoa, tarvitaan vain tietokone tai älypuhelin ja kuulokkeet. Jos osallistuu live-webinaariin, voi myös esittää kysymyksiä kouluttajalle tai keskustella muiden osallistujien kanssa.

– Suunnitteilla on paljon mielenkiintoisia webinaareja, ja ilmoittautuminen osaan on parhaillaan menossa, kertoo Ammattiliitto Pron koulutuspäällikkö Tiina Kiuru.

Koulutuksiin voi ilmoittautua Proliitto.fi-sivuston tapahtumakalenterin kautta. Lisätietoja saa Pron koulutusyksiköstä koulutus@proliitto.fi.

Kiuru suosittelee tutustumaan myös Pro Nosteen laajaan webinaaritarjontaan, tai keskustelemaan henkilökohtaisen uravalmentajan kanssa. Valmennus tapahtuu puhelimitse tai Skypen ääni-/videoyhteyden välityksellä. Valmentajan kanssa voi keskustella laaja-alaisesti eri aiheista, esimerkiksi osaamisen parantamisesta, työn ja muun elämän yhteensovittamisesta tai henkisen hyvinvoinnin ylläpitämisestä. Jäsenetu on Pron jäsenille ilmainen. Lue lisää.

Luottamushenkilöille webinaareja koronavirustilanteesta

Luottamushenkilöille järjestetään kevään aikana verkon välityksellä koulutuksia koronavirukseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista. 

 Näistä koulutuksista kerromme sitten Pron verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja jäsenkirjeillä, kertoo Kiuru.

Luottamushenkilöiden perehdytys etänä

Kevään luottamushenkilökoulutuksiin oli ilmoittautunut melkein neljäsataa henkilöä. Reilussa viikossa peruskoulutukset siirrettiin verkkoon. Luottamushenkilöt saavat Prolta viestin, jossa kehotetaan kirjautumaan Pro-pajaan.

  Tämän hetkinen verkkokoulutus ei kuitenkaan korvaa perinteistä läsnäolokoulutusta. Näihin koulutuksiin voi osallistua normaalisti ensi syksynä. Järjestämme verkon kautta koulutusta erityisesti niille uusille henkilöstön edustajille, jotka eivät kevään aikana ole päässeet peruskoulutuksiin, jatkaa Kiuru. 

Kiuru vinkkaa, että syksyn luottamushenkilökoulutuksiin voi ilmoittautua jo nyt. 

 Olemme lisänneet koulutuksien osallistujapaikkoja ja lisäämme niitä tarvittaessa lisää, myös varalle kannattaa ilmoittautua.