Hyppää pääsisältöön

Liity Pron opiskelijajäseneksi

Liity Pron opiskelijajäseneksi

kesätyöntekijät 2
Opiskelijalle kaikki Pron jäsenedut maksutta

Prohon kannattaa liittyä jo opiskeluaikana: opiskelijajäsenyys on maksuton ja saat samat edut kuin muutkin jäsenet.

Pro on myös opiskelijoiden liitto
Sinulle sopiva

Prohon voivat liittyä kaikki tutkinto-opiskelijat koulutusalasta riippumatta. Tunnemme lukuisten eri alojen työ- ja virkaehdot ja autamme sinua jo opiskeluaikanasi kohti unelmiesi työpaikkaa.

Pron jäseneksi ovat tervetulleita myös yksinyrittäjät tai sellaiseksi aikovat opiskelijat. Saat meiltä asiantuntevaa, henkilökohtaista apua myös yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen liittyvissä asioissa.

Kun liityt Pron jäseneksi, liityt samalla Pron opiskelijayhdistykseen
Sinun täytyy olla vähintään 16-vuotias voidaksesi liittyä.


Opiskelijan jäsenedut, kun keskityt opiskeluun
raksa nainen
Lakiapua töissä ja vapaalla opiskelijalle

Pron jäsenenä työelämäsi turvaa maksuton ja riskitön oikeusapu, työoikeuteen erikoistuneilta juristeiltamme.

Jos selvitettäväksesi tulee vaikkapa naapuririita, perinnönjako tai kosteusvaurion maksaja, kysyt näistäkin asianajotoimiston lakimieheltä maksutta.

lilapaita mies
Opiskelijan urapalvelut

Jäsenenä saat konkreettisia neuvoja henkilökohtaiselta uravalmentajalta. Valmennuksen avulla menestyt urallasi, osaat tuoda osaamisesi esiin ja olet varautunut myös yllättäviin muutoksiin. Kun tunnistat osaamisesi, vakuutat muutkin siitä helpommin.

bile nainen
Asiantuntijamme opiskelijan tukena

Työpaikan luottamushenkilöiden lisäksi käytössäsi ovat Pron asiantuntijat ja lakimiehet. He neuvovat ja neuvottelevat, tekevät sopimukset ja puolustavat viime kädessä sinua jopa oikeudessa. Sinulle oikeusapukin on maksutonta ja riskitöntä.

pukumies
Vapaa-ajan vakuutukset opiskelijalle

Kun liityt Prohon, saat ilmaisen matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Opiskelijoilla vakuutus on voimassa opinto-ohjelmaan kuuluvalla ulkomaan työharjoittelujaksolla jopa 90 vuorokautta matkan alkamisesta.

uimarengas mies
Opiskelijan hyvinvointipalvelut

Myös hyvinvoinnin lisääminen ja motivaation ylläpitäminen ovat henkilökohtaisten valmentajien erityisalaa. Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi käytössäsi ovat työpajat ja ryhmävalmennukset monista mielenkiintoisista aiheista.

kemisti nainen
Lisäksi käytössäsi lukuisia muita Pron jäsenetuja!

Pron jäsenenä saat lisäksi alennusta muun muassa lomakohteista, risteilyiltä ja muista vaihtuvista vapaa-ajan eduista. Lisäksi pääset osallistumaan mielenkiintoisiin livekoulutuksiin ja webinaareihimme ilmaiseksi.

Kun teet töitä tai olet palkallisessa harjoittelussa
Työttömyyskassa ja työttömyysturva opiskelijalle

Opiskelijana voit kerryttää ansiosidonnaisen työttömyysturvan työssäoloehtoa jo ennen valmistumistasi palkallisessa työharjoittelussa, kesätöissä tai opintojen rinnalla tehtävässä työssä. Sinun pitää olla 18-vuotias kerryttääksesi työssäoloehtoa.

Käytännössä maksat jäsenmaksua vain, jos työskentelet opintojen ohessa tai olet palkallisessa harjoittelussa. Kassan jäsenmaksu on kokonaan verovähennyskelpoinen. 

Voit liittyä työttömyyskassaan täyttämällä työsuhdetietosi tästä.

Työttömyyskassan jäseneksi pääsevät työttömyysturvalain ja työttömyyskassalain huomioon ottaen ansiotyössä opiskelevat henkilöt. Lue lisää Työttömyyskassa Pron nettisivuilta.

Kerrytät työttömyysturvaasi
Vuonna 2024 maksat 7,5 € / kk niiltä kuukausilta, kun olet töissä tai palkallisessa harjoittelussa
99 e/v
Työelämäturvaa 99 eurolla
99 e/v

Alle 36-vuotiaat liittyvät Pron jäseniksi 1.1.2024 alkaen 99 euroa/vuosi.

Maksu sisältää työttömyyskassan ja kaikki Pron palvelut.