Hyppää pääsisältöön

Vakuutukset

Vakuutukset

Jäsenyyteen sisältyvä matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on voimassa kaikkialla maailmassa ja kattaa mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi ja lapsenlapsesikin. Muista vakuutuksista saat huomattavia alennuksia.
Hymyile, olet Turvassa!
Matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus kaikkialla

Prolaisena saat automaattisesti ja maksutta matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Matkustajavakuutus kattaa mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi ja lapsenlapsesi. Opiskelijoilla matkustajavakuutuksen voimassaoloa on työharjoitteluita ajatellen vieläpä pidennetty.

Huomioithan, että matkatavarat eivät kuulu matkustajavakuutukseen. 

Voimassa kaikkialla maailmassa
Kattaa mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi ja lapsenlapsesi
Opiskelijoilla pidennetty voimassaolo työharjoitteluita ajatellen
Sateenvarjon alla kaksi lasta, mies taustalla.
Muutenkin vakuutettu
Sateenvarjon alla kaksi lasta, mies taustalla.

Matkustaja- ja tapaturmavakuutuksen lisäksi saat huomattavia alennuksia muista tärkeistä vakuutuksista.

Pro on vakuuttanut jäsenensä myös ammatillisella vastuuvakuutuksella sekä järjestötehtävissä voimassa olevalla järjestövakuutuksella. Lisäksi jäsenvakuutukseen kuuluu aktiivien lisävakuutus.

Oma henki kullan kallis?
Suomen edullisin henkivakuutus

Pron jäsenenä sinä ja puolisosi saatte Suomen edullisimman* henkivakuutuksen 53 % jatkuvalla alennuksella. Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin.

Edun jo hyödyntäneet prolaiset säästävät vuosittain keskimäärin 292 €
Laske henkivakuutuksesi hinta helposti alla olevalla laskurilla tai osoitteessa www.henkivakuutuskuntoon.fi.

*Hintavertailu Innolink 11/2020.

Aikuisen ja lapsen edulliset tapaturmavakuutukset

Pron jäsenenä sinä ja puolisosi saatte kattavat tapaturmavakuutuksen jopa 65 % edullisemmin. Primus-tapaturmavakuutus on joustava ja edullinen vaihtoehto, kun haluat elämäntilanteesi sopivan vakuutuksen. Sinun ei tarvitse täyttää terveysselvitystä ja vakuutus on voimassa heti.

Tutustu sinulle sopivaan tapaturmavakuutuksen.

Pron jäsenenä saat lapsellesi edullisen Primus-tapaturmavakuutuksen ilman omavastuuta. Se on voimassa aina ja kaikkialla, myös kilpaurheilussa. Vakuutus maksaa noin 3 € kuussa.

Lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturva

Saat kaikkiin uusiin Primus-vakuutuksiin lisäetuna veloituksettoman 2 000 euron Selviytymisturvan. Selviytymisturva maksetaan kuolemantapauksen yhteydessä kuolinpesälle.

Primus-vakuutusten myöntäjäyhtiönä toimii yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva ja vakuutusten asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Pro on ammattiliitto, jonka jäsenet ovat turvassa
Liity meihin!

Voit liittyä meihin koulutuksestasi, tittelistäsi tai työsuhteesi laadusta riippumatta.

Jäsenmaksu sisältää myös ansiosidonnaisen työttömyysturvan. 

Hydrogeelipalloja
Selaa kaikkia jäsenetuja

Pron jäsenenä asiantuntijamme auttavat työpaikalla, neuvotteluissa ja oikeudessakin. Saat apua myös vapaa-aikaan tai yrityksen perustamiseen liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin. Autamme sinua etenemään urallasi. Kattavat vakuutukset ja tuki työttömyysaikana ovat myös käytössäsi silloin, kun niitä tarvitset.  

Turvallisuus, kiipeäminen, työttömyysturva
Autamme, jos olet työtön

Kuka tahansa voi joutua välillä työttömäksi. Prolaisena kuulut Työttömyyskassa Prohon, ja saat ansiosidonnaista työttömyysturvaa sen ehtojen täyttyessä. Työttömyyskassa Pron käsittelyajat ovat tutkitusti Suomen ripeimpiä. Jos siis joudut työttömäksi, selustasi on turvattu.

Mies ja nainen juristin tai lakimiehen puheilla
Sinua voisi kiinnostaa myös neuvot lakiasioissa

Sinä ja koko perheesi saa maksutonta puhelinneuvontaa myös yksityiselämään tai yksinyrittämiseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Työpaikan asiat ovat tietenkin myös hoidossa, asiantuntijamme ja lakimiehemme varmistavat, että työehtosi ovat reilut ja sopimusten mukaiset.