Hoppa till huvudinnehållet

Utbildningar för arbetslivet och andra intressanta evenemang som Fackförbundet Pro ordnar

webinaari pitää huolta työmarkkinakunnosta

Hitta för dig lämpliga utbildningar och evenemang i Pros evenemangskalender. Du behöver inte logga in för att bläddra i kalendern. Om du vill anmäla dig till en utbildning loggar du in med släktnamn, födelsetid och ditt medlemsnummer.
Trakasserifritt Pro

I vår verksamhet godkänns inte osakligt bemötande, diskriminering, hatprat, sexuella trakasserier eller trakasserier på grund av kön. Bakom länken hittar du anvisningar för att förebygga och behandla trakasserier och diskriminering I Fackförbundet Pros verksamhet.

Se videor och webbinarier

Vi erbjuder en hisnande mängd videor och webbinarier som du kan använda när du vill. Du får kunskap, tips och inspiration, kanske en gnista till ett nytt och bättre jag. Som medlem kan du använda video- och webbinariebiblioteket 24/7.

Logga in med din e-postadress.

Funderar du ännu hur du ska gå vidare?

Som medlem har du alla våra sakkunniga till ditt förfogande.

Kontakta oss, vi hjälper gärna!

Bli vår medlem redan i dag!

Du får alla förmåner och tjänster till ditt förfogande.

I medlemskapet ingår inkomstrelaterat arbetslöshetsskydd.