ProSoolo

ProSoolo

ProSoolo sisältää toiminimiyrittäjien, kevytyrittäjien ja yrittäjyydestä haaveilevien tarvitsemat palvelut yhdessä paketissa. Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan.
Nainen hymyilee rennnosti teekuppi kädessä.
ProSoolo

Kevytyrittäjyys ja toiminimiyrittäjyys on rennompaa, kun otat käyttöön ProSoolo-yrittäjäpalvelun – arjen tuen ja turvan. 

iloiset ihmiset
Miksi ProSoolo?

ProSoolosta saat kätevästi kaiken yrittäjän urallasi tarvitsemasi henkilökohtaisen tuen ja turvan.

Olitpa sitten kevytyrittäjä, yksinyrittäjä, toiminimellä työskentelevä tai ammatinharjoittaja, löydät ProSoolosta kattavat palvelut – kuten laskutuksen, lakineuvonnan, sparrauksen ja vakuutukset – arkesi sujuvoittamiseen. 

Löydät arkeesi tasapainon – sillä tiedät aina, mistä parhaat neuvot löytyvät.

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan.

Tuki ja turva arkeesi yhdestä osoitteesta

Kevytyrittäjyys ja toiminimiyrittäjyys on rennompaa, kun otat käyttöön ProSoolo-yrittäjäpalvelun – arjen tuen ja turvan.

ProSoolo -toiminimi- ja kevytyrittäjäpalvelusta saat kätevästi kaiken yrittäjän urallasi tarvitsemasi henkilökohtaisen tuen ja turvan. Olitpa sitten kevytyrittäjä, yksinyrittäjä, toiminimellä työskentelevä tai ammatinharjoittaja, löydät ProSoolosta kattavat palvelut – kuten laskutuksen, lakineuvonnan, sparrauksen ja vakuutukset – arkesi sujuvoittamiseen.   

Saat kaikki nämä edut ja palvelut vain 14 € kuukausihintaan. Säästät siis kuukaudessa satoja euroja verrattuna siihen, että hankkisit kaikki palvelut erillisinä.

lakineuvonta ja laskutus
koulutus ja sparraus
edut ja vakuutukset
Nainen katsoo kameraan mietteliäänä.
Askarruttavatko yrittäjyyden hyödyt ja haitat?

Arvioiden mukaan Suomessa on jo lähes 230 000 toiminimiyrittäjää ja noin 150 000 kevytyrittäjää. Et siis ole yksin asiaa pohtimassa. Näiden yksinyrittäjien joukkoon mahtuu monenlaisia tarinoita ja tarpeita, joista oppimalla kehitimme ProSoolon.  ProSoolon avulla voit nauttia yrittäjyyden vapaudesta – vahvan tukiverkoston tukemana.

ProSoolo kerää kevytyrittäjyyden vaatiman tuen ja turvan yhteen palveluun. Olipa huolenasi sitten akuutti sopimusriita tai vuosien mittainen liiketoiminnan kehityksen suunnitelma, ProSoolon kautta laadukkaat asiantuntijat ovat henkilökohtaisesti käytettävissäsi.


Palvelumme
Hallitse sopimuksia helposti

Toimeksiannot, vuokrat, laitteet... kaikista kertyy vino pino papereita. ProSoolon kautta saat käyttöösi Sopimuskoneen, jossa voit laatia, allekirjoittaa ja säilyttää kaikki yrityksen sopimukset ja  asiakirjat  yhdellä alustalla. 

Nainen puhuu puhelua sankaluurit päässä
Parhaat juridiset neuvot

Lakineuvonta on aina helposti saatavilla. Asianajotoimisto Evershedsin kokeneet asianajajat neuvovat sinua yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Saat neuvontaa myös sopimus- ja vahingonkorvausasioissa sekä verotuksessa.

Laskuttaminen on helppoa ProSoolon avulla.
Laskuta kätevästi

Voit laskuttaa työtäsi kätevästi UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta. UKKO.fi huolehtii laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvistä paperitöistä sekä viranomaisilmoitusten ja maksujen hoitamisesta. 

Nainen osallistuu webinaariin tietokoneella.
Sparrausta yrittämiseen

Saat veloituksetta käyttöösi Uusyrityskeskuksen neuvontapalvelun. Neuvonta vastaa kysymyksiin yrittäjyydestä ja sparraa  yrittäjyyteen liittyvissä ideoissa. 

Vakuutus antaa hyvää suojaa arkeen.
Vakuutuksista turvaa arkeen

ProSoolon käyttäjänä saat oikeudenkäyntikuluvakuutuksen. Sinulle kuuluu myös matkustaja- ja tapaturmavakuutus, ammatillinen vastuuvakuutus sekä järjestövakuutus. Lisäksi saat yritysvakuutuksesta 30 prosentin alennuksen. 

Mies katsoo matkapuhelintaan.
Kehitä osaamistasi koulutuksissa

Miten hoidan kirjanpidon tai teen somemarkkinointia? ProSoolon käyttäjänä pääset osallistumaan erilaisiin laadukkaisiin webinaareihin ja seminaareihin.  

Ihminen auttaa toista henkilöä kiipeämään.
Nostetta yrittäjän urallesi

Käytössäsi on henkilökohtainen uravalmentaja, jolta saat  neuvoja ja tukea kevytyrittäjyyden eri vaiheissa. Voit varata valmennusajan psyykkisen hyvinvoinnin asiantuntijalle, psykologille tai ratkaisukeskeiselle terapeutille.

Nuori nainen ja mies hymyilevät rennosti.
Runsaasti alennuksia ja etuja

Rentoudu mökillä, risteilyllä tai vaikkapa ravintolaillallisella edullisemmin. Saat alennusta muun muassa  ravintoloista hotellimajoituksista ja risteilyistä. 

Nainen ja mies vaihtavat yläfemmat.
Verkostoidu yrittäjien kanssa

ProSoolon jäsenenä kuulut kevytyrittäjien ja yksinyrittäjien omaan Prosoolo ry -yhdistykseen. Yhdistys järjestää koulutustilaisuuksia ja tekee edunvalvontaa. Tule mukaan verkostoitumaan.