Hyppää pääsisältöön

Tilaa Häirinnästä vapaa Pro -ohje

Härinnästä vapaa Pro -ohjeen kansi.

Tilaa Häirinnästä vapaa Pro -ohje

Kiusaaminen, seksuaalinen häirintä, sukupuoleen perustuva häirintä, syrjintä ja epäasiallinen kohtelu on kielletty kaikessa Pron toiminnassa. Pro on julkaissut toimintaohjeen Pron toiminnassa tapahtuvan häirinnän ja syrjinnän ennaltaehkäisemiseksi ja käsittelemiseksi.
Title
Tilaa Häirinnästä vapaa Pro -ohje

Häirinnästä vapaa Pro -ohjeen tarkoituksena on ennaltaehkäisemisen lisäksi ohjata epäasiallisen kohtelun tilanteiden käsittelyä. Siinä kuvataan, miten jokainen voi omalta osaltaan edesauttaa hyvän ilmapiirin luomista ja mikä on ei-hyväksyttävää käyttäytymistä. Toimintaohjetta sovelletaan kaikkeen Ammattiliitto Pron toimintaan, kuten liiton tai yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin.


Jäikö sinulle kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

työympäristö- ja tasa-arvoasiantuntija, edunvalvonta
asiantuntija
+358 50 572 2568

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

ramandeep singh
ProStoori
Julkaistu 17.05.2023
Ulkomaalaiset asiantuntijat kohtaavat työpaikoillaan samanlaisia työehtojen loukkauksia kuin suomalaiset kollegansa. Tapaukset ovat kuitenkin tavallista räikeämpiä ja hankalampia.
ahdistunut nainen
ProStoori
Julkaistu 16.03.2023
Lähisuhdeväkivalta voi heijastua työpaikalle ja työyhteisössäkin voi kokea uhkaa ja vainoa. Väkivallan kokemus vaikuttaa uhrin mieleen ja jaksamiseen.
Yhdessä työskennellen kohti parempaa julkista hallintoa
Uutiset
Julkaistu 15.03.2023
Pandemia, ilmastonmuutos, syrjäytyminen, jengi- ja rikoskäyttäytyminen, ylivelkaantuminen. Nämä ovat esimerkkejä ilmiöistä, joita julkishallinnon eri toimijoiden on kyettävä nyt ja tulevaisuudessa ratkomaan. Ilmiölähtöinen asioiden valmistelu, vieläpä monipaikkaisessa hybridityössä, tuo uuden lähestymistavan haasteisiin vastaamiseen.