Hyppää pääsisältöön

Tilaa Häirinnästä vapaa Pro -ohje

Härinnästä vapaa Pro -ohjeen kansi.

Tilaa Häirinnästä vapaa Pro -ohje

Kiusaaminen, seksuaalinen häirintä, sukupuoleen perustuva häirintä, syrjintä ja epäasiallinen kohtelu on kielletty kaikessa Pron toiminnassa. Pro on julkaissut toimintaohjeen Pron toiminnassa tapahtuvan häirinnän ja syrjinnän ennaltaehkäisemiseksi ja käsittelemiseksi.
Title
Tilaa Häirinnästä vapaa Pro -ohje

Häirinnästä vapaa Pro -ohjeen tarkoituksena on ennaltaehkäisemisen lisäksi ohjata epäasiallisen kohtelun tilanteiden käsittelyä. Siinä kuvataan, miten jokainen voi omalta osaltaan edesauttaa hyvän ilmapiirin luomista ja mikä on ei-hyväksyttävää käyttäytymistä. Toimintaohjetta sovelletaan kaikkeen Ammattiliitto Pron toimintaan, kuten liiton tai yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin.


Jäikö sinulle kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

työympäristö- ja tasa-arvoasiantuntija, edunvalvonta
asiantuntija
+358 50 572 2568

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Lentokone laskeutuu
Uutiset
Julkaistu 21.07.2021
Finnairin päätös laajentaa yhteistyötään Airpron kanssa sai AKT:n varpailleen. Puheenjohtaja Malisen mukaan tapauksessa on kyse AKT:n ja Finnairin välisestä työehtosopimuskiistasta, jossa Pro ei ole osapuolena.
mies katsoo tietokoneen ruutua
ProStoori
Julkaistu 05.05.2021
Jos työkaverin käytös tuntuu epäasialliselta, se kannattaa aina ottaa puheeksi. Muutoin asia voi jäädä vaivaamaan ja aiheuttaa henkistä painetta.