Hyppää pääsisältöön

Jäsenpalvelupuhelimeen vastataan myös joulun välipäivinä

Sankaluurit ovat pöydällä.
Sankaluurit ovat pöydällä.
Aatonaattona 23. joulukuuta jäsenpalvelu, työsuhde- ja virkaehtoneuvonta ja Työttömyyskassa Pro vastaavat puhelimeen kello 12 asti. Jäsenpalvelut palvelevat joulun välipäivinä kello 9–12.

Aatonaattona 23. joulukuuta jäsenpalvelu, työsuhde- ja virkaehtoneuvonta ja Työttömyyskassa Pro vastaavat puhelimeen kello 12 asti. 

27.–30.12. jäsenpalvelupuhelimeen vastataan kello 9–12. Muissa palvelunumeroissa palvellaan normaalisti.

Jäsenpalveluissa ruuhkaa

Jäsenpalvelun puhelinlinjat ja sähköposti ovat ruuhkautuneet – hyödynnäthän sähköisiä palveluja. Pahoittelemme tilannetta ja teemme parhaamme ruuhkan purkamiseksi.

Jos asiasi koskee puuttuvaa tai maksettua jäsenmaksua, voit tarkastaa jäsenmaksutilanteesi Pron mobiilisovelluksesta tai Proplussan Jäsentiedoissasi. 

Pidä jäsenmaksusi ajan tasalla

Kun maksat jäsenmaksusi eräpäivään mennessä, kerrytät itsellesi työttömyysturvaa sekä pidät jäsenyytesi ja jäsenvakuutuksesi voimassa. Jäsenmaksutilanteen tarkastat helposti Proplussan jäsentiedoista tai Pron mobiilisovelluksesta.

Jos olet saanut sähköpostiisi muistutuksen puuttuvista jäsenmaksuista, hoidathan ne pikaisesti kuntoon. Voit maksaa jäsenmaksusi kätevästi Pron mobiilisovelluksella tai Proplussan kautta. Maksettavan summan lasket helposti jäsenmaksulaskurilla. Jos maksuviite on hukassa, voit tilata puuttuvalle ajalle viitteen.

Jos sinulla on tänä vuonna palkattomia ajanjaksoja, ilmoita niistä meille. Palkattomille ajanjaksoille saat maksuvapautuksen. 

Maksatko itse jäsenmaksusi?

Käytössäsi on yksi viite koko vuodelle. Saat sen meiltä automaattisesti tammikuussa 2023. Laskun eräpäivä on jokaisen kuukauden viimeinen päivä. Maksu kohdistuu sen kuukauden jäsenmaksuksi, jolloin maksat jäsenmaksun. 

Voit maksaa jäsenmaksun myös eLaskuna. Kun otat eLaskun käyttöösi, saat laskun automaattisesti verkkopankkiisi aina jokaisen kuukauden 25. päivän jälkeen.

Jos haluat, että työnantajasi perii jäsenmaksun palkastasi vuonna 2023, tee perintävaltakirja ja toimita se palkkahallintoosi.

Lue lisää jäsenmaksun maksamisesta.