Hyppää pääsisältöön

Lootholma lupaa rentoa menoa Kustavissa

Kustavin Lootholma 2021
- Upeat majoitustilat ja saaristoluonto, niitä meidän asiakkaat Lootholmassa kehuvat, kertoo toiminnanjohtaja Kimmo Laatta Kustavin Matkailu Oy:stä.

Lootholma lupaa rentoa menoa Kustavissa

Julkaistu 14.07.2021 klo 16:10
Uutiset
Kirjoittanut
Pro Uutiset
- Upeat majoitustilat ja saaristoluonto, niitä meidän asiakkaat Lootholmassa kehuvat, kertoo toiminnanjohtaja Kimmo Laatta Kustavin Matkailu Oy:stä.

Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 4.6.2021 

Länsirannikon saaristokunnassa kulkijaa odottaa oiva kesäpaikka: tuulilta suojainen vierasvenesatama ja nurmikentät karavaanaripaikkoineen. Kustavin Lootholman uusimmat, skandinaavisen raikkaat saaristolaishuvilat valmistuvat kesäksi 2021.

- Meren rannalle on valmistunut upea saunakokonaisuus alueen saunavuoroja varten. Siellä voi kesän saunomisten lisäksi järjestää vaikka alkusyksyn kokoukset tai kalareissun.

Meren rannalle rakennetuista huviloista löytyy 2–10 henkilön seurueille omansa. Jos kaipaa erikoisempaa kokemusta, jurtassa nukkuu yhtä hyvin kuin hotellisängyssä, vaikka telttakankaan läpi kuuluukin tuulen suhina.

- Ei ihme, että kesän majoituksia on varattu jo runsaasti. Jotkut juhannuksen viettäjät varaavat huvilan jo seuraavaksi vuodeksikin, kertoo Laatta.

Kesän majoituspaikat alkavat olla jo varattuja, mutta Lootholmassa voi halutessaan pistäytyä päiväseltään autolla tai omalla veneellä vaikka syömässä.

Veneelläkin pääsee perille

Veneilijää ilahduttaa vierasvenesataman sijainti lähellä Kustavin Ströömiä.

Lootholmassa on 120-paikkainen vierasvenesatama, jonka uudet suihku- ja saunatilat valmistuvat kesäkuussa 2021. Veneiden polttoainejakelu toimii ympäri vuorokauden ja satamassa onnistuu myös septitankin ja pilssivesien tyhjennys. 

Kustavin Lootholman vierasvenesatamaan on rakennettu uusi ruokaravintola, jonka lasiterassilta voi ihailla venesatamaa.

Vanhat Lootholman-kävijät muistavat ehkä Kuunari Helenan, joka oli ajettu maihin ravintolan viereen. Kuunarivanhus on nyt purettu ravintolan merimaiseman tieltä ja ravintola aukeaa täysin uusittuna kesäkuun alussa.

Karavaanarien paratiisi?

Matkailuautoilijat osaavat jo kurvata Lootholmaan, josta löytyy 45 paikkaa. Lapsiperheitä ilahduttaa uusittu leikkialue ja hiekkaranta. Karavaanit kiittävät uudenkarheita suihkutiloja.

- Merenrantasaunoissa tarjotaan myös joka päivä matkailuautolla majoittuville saunavuoro upeilla näkymillä – eihän sellaista ole missään, kertoo toiminnanjohtaja Laatta.

Jos horisonttiin tuijottelu ei riitä ajanvietteeksi, voi infosta varata sup-lautoja ja pingismailoja ja ravintolasta polkupyörän. Aktiiviset lomalaiset pääsevät kisailemaan alueen frisbeegolf-radalle.

Pron jäsenkortilla -40 prosenttia hinnasta

Varaa lomahuoneisto tai jurtta osoitteessa http://lootholma.fi sähköisestä varauskalenterista. Järjestelmä näyttää varatessa täyden hinnan, mutta Pron jäsenyys vie paikan päällä hinnasta pois 40 prosenttia. Näytä perillä sähköinen tai muovinen jäsenkorttisi, niin saat alennuksen.

Kustavin Lootholma 2021

Skandinaavisen raikkaat huvilat ja porealtaat niiden terasseilla on rakennettu 2020-luvun taitteessa.

Kustavin Lootholma 2021

- Meren rannalle on valmistunut upea saunakokonaisuus paljuineen.

Kustavin Lootholma 2021

Lootholmassa voi majoittua monella tavalla.Saaristohuvilan terassilta löytyy poreallas.

Kustavi on lähellä

  • Helsingistä 240 kilometriä
  • Turusta 70 kilometriä
  • Tampereelta 200 kilometriä 
  • Raumalta 100 kilometriä
Kustavin Lootholma 2021