Hyppää pääsisältöön

Ota aikaa itsesi kehittämiselle

Nuori mies opiskelee hymyssä suin
Ammattiliitto Pro tarjoaa monipuoliset edut ja kattavat palvelut osaamisen kehittämiseen. Hyödynnä jäsenetusi ja ota valmennukset, videokirjasto sekä webinaarit aktiiviseen käyttöön.

Ota aikaa itsesi kehittämiselle

Julkaistu 05.09.2022 klo 08:00
Uutiset
Ammattiliitto Pro tarjoaa monipuoliset edut ja kattavat palvelut osaamisen kehittämiseen. Hyödynnä jäsenetusi ja ota valmennukset, videokirjasto sekä webinaarit aktiiviseen käyttöön.

Kaipaatko tukea työurallasi tai haluaisitko sparrailla ajatuksiasi asiantuntijan kanssa? Prolaisille on tarjolla niin henkilökohtaista uravalmennusta, koulutusta kuin omatoimista harjoittelukin. Olipa sitten kyse valmennuksesta, videoista tai webinaareista, liiton jäsenet nauttivat niistä maksutta.

Uravalmentaja auttaa eteenpäin

Uravalmentajan vinkeillä voit nähdä urasi ja työelämäsi uusin silmin. Hänen kanssaan voit keskustella esimerkiksi osaamisesta tai tulevaisuuden tavoitteistasi. Voit myös hakea hyvinvointivalmentajalta helpotusta stressin ja työn hallintaan, työtaakkasi keventämiseen tai innostuksesi ylläpitämiseen. Valmennus tapahtuu vaivattomasti puhelimitse tai netissä. Ajan ura- tai hyvinvointivalmentajille voit varata Pro Noste -portaalin kautta.

Kestävää kuluttamista ja hermoston huoltamista

Pron koulutuksen jäsenwebinaareissa opit esimerkiksi kuluttamaan kestävämmin, koukutat kuulijat tehokkaammin ja voit valjastaa luovuutesi käyttöön myös työelämässä. Jäsenkoulutuksistamme saat myös vinkkejä osaamisesi tunnistamiseen ja uusien asioiden omaksumiseen. Lisäksi luvassa on vinkkejä parempaan palautumiseen ja hermoston huoltamiseen. Pron omiin jäsenwebinaareihin pääset ilmoittautumaan  tapahtumakalenterimme kautta.

Mielenrauhaa vai osaamisen muuttamista rahaksi?

Pro tarjoaa jäsenilleen runsaasti webinaareja yhteistyössä UP Partnersin kanssa. Luvassa on esimerkiksi ideoita osaamisen muuttamiseen rahaksi ja henkilöbrändäykseen. Lisäksi askeleita otetaan kohti hybridiyrittäjyyttä ja etsitään mielenrauhaa mindfulnessilla. Puhetta on myös peloista ja niiden vaikutuksesta mielen hyvinvointiin. Syksyllä treenataan yhtä vaikeimmista työelämän taidoista eli palautteen antamista. Aivoja aktivoidaan kaiken kaaoksen keskellä ja lopuksi virkistytään Aivobicissä.

UP Partnersin webinaareihin pääset ilmoittautumaan Pro Noste -portaalin kautta. Voit myös kuunnella sinua kiinnostavat webinaarit jälkikäteen tallenteina.

Opiskele silloin kun sinulle sopii

Jos opiskelet mieluusti omin päin, lähde tutkimusmatkalle videokirjastoomme. Videoiden ja niihin liittyvien harjoitusten avulla opit myös tunnistamaan osaamistasi paremmin ja asettamaan itsellesi tavoitteita. Jos kaipaat apua vuorovaikutukseen tai neuvottelutaitoihin, löydät niin ikään arvokkaita vinkkejä videokirjastostamme.  Senkin löydät verkkosivujen Pro Noste -portaalin kautta.

Boostaa työnhakuasi somessa

Videokirjastosta löydät myös vinkit urasi edistämiseen sosiaalisen median kanavissa. Instagramia kannattaa käyttää myös työnhaussa ja verkostoitumisessa hyväksi, varsinkin jos olet visuaalisella alalla tai voit osoittaa osaamisesi kuvien avulla. Lisäksi saat vinkit vahvojen verkostojen luomiseen LinkedInissä tai kikat Twitterin hyödyntämiseen työnhaussa. Unelmien työpaikka voi löytyä vaikkapa oikeita ihmisiä ja organisaatioita tägäämällä.

Esihenkilö, älä jää yksin

Esihenkilön työ voi välillä yksinäistä tasapainoilua, kun toiveita ja odotuksia sinkoilee eri suunnista. Videokirjastosta saat ideoita ja apua esimerkiksi esihenkilön viestintään, etätyöhön, luottamuksen rakentamiseen sekä alisuoriutumiseen puuttumiseen. Älä jää yksin, vaan ota videot ja webinaarit avuksesi.

Keskustele työstä ja hyvinvoinnista Facebookissa

Jos kaipaat keskustelua työelämästä ja työhyvinvoinnista, liity mukaan Pro Nosteen omaan Facebook-ryhmään. Suljetussa ryhmässä voit jakaa kokemuksia ja hyvinvointivinkkejä samoista asioista kiinnostuneiden prolaisten kanssa. Lisäksi saat vinkkejä ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista. Tervetuloa mukaan!

Pro on vahvasti mukana valtakunnallisella Osaaminen näkyviin -teemaviikolla 5.-11.9. Tule mukaan teemaviikon tapahtumiin tai kartuta osaamistasi kattavien palveluidemme avulla.