Hyppää pääsisältöön

Uusi työpaikka viisikymppisenä? Työnhakuun löytyy tukea

Kädessä on kynä, jolla kirjoitetaan muistiinpanoja.
Laita työnhakusi kuntoon kevään aikana. Tulossa on kolmen webinaarin sarja yli viisikymppisille. Luvassa on niin vinkkejä, työkaluja kuin oivalluksiakin työnhaun tueksi.

Uusi työpaikka viisikymppisenä? Työnhakuun löytyy tukea

Julkaistu 05.03.2021 klo 08:06
Uutiset
Laita työnhakusi kuntoon kevään aikana. Tulossa on kolmen webinaarin sarja yli viisikymppisille. Luvassa on niin vinkkejä, työkaluja kuin oivalluksiakin työnhaun tueksi.

Takkuaako työnhaku? Tuntuuko siltä, että haastattelukutsuja satelee muille kuin sinulle? Onko sinusta vaikea pukea osaamistasi sanoiksi työhakemukseen?

Tervetuloa löytämään uusia vahvuuksia itsestäsi ja päivittämään työnhakutaitojasi. Tarjoamme kolmen webinaarin sarjan yli 50-vuotiaille työnhakijoille tai uudesta urasta haaveileville huhti-kesäkuun aikana.

Ensimmäinen webinaari keskittyy osallistujien oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen. Lisäksi osallistujat oppivat tunnistamaan, miten paljon osaamista ja minkälaisia vahvuuksia heille on kertynyt niin työelämästä kuin sen ulkopuoleltakin.

Webinaarin toinen osa kannustaa rohkeasti työnhakuun ja tarjoaa siihen parhaat vinkit. Lisäksi intuitio otetaan avuksi työnhaun edistämiseen. Tämä webinaari sopii niin aktiivisille työnhakijoille kuin seuraavasta urastepistä haaveileville.

Webinaarin kolmannessa osassa valjastetaan LinkedIn työnhaun tueksi. Webinaarissa käydään läpi esimerkiksi sitä, miten eri tavoin voi hyödyntää LinkedIniä työnhaussa. Lisäksi pohditaan yhdessä sitä, mitä kannattaa huomioida oman profiilin luomisessa ja miten verkostoitua LinkedInissä.

Tervetuloa mukaan! Voit osallistua yhteen tai vaikka kaikkiin kolmeen webinaariin. Ilmoittautumaan pääset alla olevista linkeistä.

Oma osaaminen näkyväksi
Ajankohta: ti 27.4. klo 17-18
Ilmoittaudu to 22.4. mennessä
Webinaarin kouluttajat: Työyhteisövalmentaja Sonja Grönlund-Lamminsalo sekä viestintäasiantuntija ja työyhteisövalmentaja Reetta Viinanen

Parhaat vinkit ja ideat työnhakuun
Ajankohta: ti 11.5. klo 17-18
Ilmoittaudu to 6.5. mennessä
Webinaarin kouluttaja: Työttömyyden kokemusasiantuntija ja yrittäjä Riitta Rouhiainen

LinkedIn avuksi työnhakuun
Ajankohta: ti 1.6. klo 17-18
Ilmoittaudu 27.5. mennessä
Webinaarin kouluttaja: Viestintäasiantuntija ja työyhteisövalmentaja Reetta Viinanen

Webinaarit järjestetään yhteistyössä UpPartnersin kanssa.