Hyppää pääsisältöön

Kiinnostavatko työelämän ihmisoikeudet maailmalla? Hae lähettiläskoulutukseen

Hae mukaan SASKin vapaaehtoiseksi
Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen 6.–7. toukokuuta.

Kiinnostavatko työelämän ihmisoikeudet maailmalla? Hae lähettiläskoulutukseen

Julkaistu 13.03.2023 klo 13:19
Uutiset
Kirjoittanut
SASK
Kuvaaja SASK
Hae mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen 6.–7. toukokuuta.

Koulutus on suunnattu kaikille työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille. Tavoite on lisätä tietoutta globaaleista työelämäkysymyksistä, SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Aiempaa osaamista tai tietoutta aiheesta ei tarvita.

Koulutus koostuu luennoista, ryhmätöistä ja keskusteluista. Käytössämme on Howspace-työskentelyalusta, jonka kautta osallistujat saavat myös pienen ennakkotehtävän. Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat todistuksen osallistumisestaan.

Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASKin vapaaehtoistoimijoita eli SASK-lähettiläitä. He voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Koulutus on osallistujalle maksuton. Se sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa (kauempaa saapuville), ruokailut, ohjelman sekä yli 15 euron matkakulut julkisten kulkuvälineiden taksojen mukaisesti.

Paikka

Koulutus järjestetään Helsingin Hakaniemessä SASKin jäsenjärjestöjen tiloissa.

Ohjelma

Koulutus alkaa lauantaina 6. toukokuuta kello 9.30 ja päättyy sunnuntaina 7. toukokuuta kello 14.30 mennessä. Alustavan ohjelman näet tästä (muutokset mahdollisia).

Hakeminen

SASK toivoo, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolia edustavia ihmisiä. Valinnoissa painotetaan moninaisuutta. Haku päättyy 14. huhtikuuta, ja hakijoille ilmiotetaan valinnoista viikolla 16.

Hae rohkeasti mukaan! Jokaisen apua tarvitaan maailman työntekijöiden oikeuksien parantamisessa.

Lue lisää ja hae koulutukseen.