Hyppää pääsisältöön

Pron kohteet tarjoavat majoitusta moneen makuun

Veneitä Kopparön saaristolaismaisemassa.
Pron jäsenenä matkailet ja majoitut mukavasti kotimaassa. Tarjolla on tuntuvia alennuksia kotimaan kohteisiin. Majoitusta löytyy moneen makuun sviiteistä, lomahuoneistoihin ja jopa jurttiin.

Pron kohteet tarjoavat majoitusta moneen makuun

Julkaistu 27.06.2022 klo 07:30
Uutiset
Kuvaaja Laura Pörsti
Pron jäsenenä matkailet ja majoitut mukavasti kotimaassa. Tarjolla on tuntuvia alennuksia kotimaan kohteisiin. Majoitusta löytyy moneen makuun sviiteistä, lomahuoneistoihin ja jopa jurttiin.

Prolaisille on tarjolla runsaasti erilaisia kotimaan kohteita eri puolilla Suomea. Levi Hotel Spassa, Kustavissa, Kopparössä sekä Meri-Teijossa saat majoituksesta 40 prosentin alennuksen.

Ulkoilmaihminen suuntaa lomalle Meri-Teijoon, missä voi nauttia kansallispuiston upeista maisemista. Ulkosalla löytyy paljon muutakin tekemistä, kuten suppausta ja golfausta.  Lähellä on myös Mathildedalin ruukkialue pienine putiikkeineen ja ravintoloineen.

Tammisaaren lähistöllä, Skärlandet-saarella sijaitseva Kopparö on erinomainen kohde luonnossa liikkuvalle. Alueella on kaunis luontopolku riippusiltoineen. Kopparössä voit myös vuokrata veneen ja lähteä vaikka kalastamaan. Majoitus onnistuu mukavasti lomahuoneistossa tai leirintäalueella.

Meren äärelle pääsee myös Kustavin Lootholman saaristolaiskylässä. Siellä voi yöpyä tasokkaassa lomahuoneistossa tai ikimuistoisesti jurtassa. Hiekkaranta kutsuu uimareita, ja frisbeegolfrata sekä rantalentopallokenttä ovat valmiina pelaajia varten.

Isommat ja pienemmät vesipedot viihtyvät Levi Hotel Span altailla, joita on yhteensä 17 kappaletta. Perheen pienimmille on omat, matalat altaat. Majoitusta löytyy vaativampaankin makuun, sillä Levi tarjolla on eri tasoisia hotellihuoneita standardista sviittiin.

Keurusharjun lomakylä houkuttaa liikkujia. Alueella on hyvin varusteltuja loma-asuntoja liikuntapuiston, frisbeegolfradan, uimarannan ja rantalentopallokentän läheisyydessä. Pron jäsenenä majoitut Keurusharjun loma-asunnossa 30 prosentin alennuksella normaalihinnoista.

Onko loma lähellä, tsekkaa äkkilähdöt

Onko lomasi lähellä, mutta et ole vielä varannut majoitusta? Silloin kannattaa kurkata Holiday Clubin äkkilähtöjä.  Vapaaksi jääneet Holiday Clubin kohteet vuokrataan äkkilähtöinä 50 prosentin alennuksella kaksi viikkoa ennen loman alkua. Uudet äkkilähdöt päivitetään perjantaiaamuisin. Äkkilähtöjä on saatavilla Pron omista kohteista. Vapaat kohteet ja kirjautumisohjeet löydät kotisivuilta

Älä viivyttele varauksen kanssa, sillä äkkilähdöt viedään käsistä.

Hyödynnä Holiday Clubin alennus

Pron jäsenenä majoitut mukavasti ja edullisesti Holiday Clubin loma-asunnoissa. 

Jos haluat varata Holiday Clubin loma-asunnon, tee varaus puhelimitse numerosta 0300 870 900. Saat loma-asuntojen puhelinvarauksista 25 prosentin alennuksen.

Alennusta myös hostelleissa

Pron jäsenenä saat maksutta käyttöösi kotimaan hostellikortin, jolla saat alennusta majoituksesta kaikissa Suomen lähes 50 hostellissa. 

Tutustu mahtaviin majoitusetuihin tarkemmin täällä.