Hyppää pääsisältöön

Tule Sodankylän elokuvajuhlille nauttimaan festivaalitunnelmasta Pron kanssa

Kitisenrannan koulu Sodankylässä.
Pro on tänäkin kesänä mukana Midnight Sun Film Festivalilla Sodankylässä. Pron teltalla pääsee keskustelemaan työelämästä ja pyörittämään onnenpyörää. Jäsenille on tarjolla lippuja näytöksiin.

Tule Sodankylän elokuvajuhlille nauttimaan festivaalitunnelmasta Pron kanssa

Julkaistu 13.06.2022 klo 08:54
Uutiset
Kuvaaja Jukka Tarkiainen
Pro on tänäkin kesänä mukana Midnight Sun Film Festivalilla Sodankylässä. Pron teltalla pääsee keskustelemaan työelämästä ja pyörittämään onnenpyörää. Jäsenille on tarjolla lippuja näytöksiin.

Ammattiliitto Pro on tänäkin vuonna mukana Sodankylän Midnight Sun Film Festivalilla. Elokuvajuhlat järjestetään Sodankylän Kitisenrannan koulun pihapiirissä 15.–19.6. nyt 37. kerran. Pro on viidennen kerran elokuvajuhlien ylpeä yhteistyökumppani.

– Hyvä yhteistyö elokuvajuhlien kanssa jatkuu. Prolle ja Midnight Sun Film Festivalille on yhteistyön alusta asti ollut tärkeää, että toiminnassa jaetaan yhteiset arvot tasa-arvosta, oikeudenmukaisuudesta ja yhdenvertaisuudesta, Pron puheenjohtaja Jorma Malinen sanoo.

Pro on elokuvajuhlilla mukana kolmella nimikkoelokuvalla ja keskustelutilaisuudella. Pron omalla festivaaliteltalla pääsee keskustelemaan työelämästä Pron asiantuntijoiden kanssa, pyörittämään onnenpyörää ja osallistumaan arvontoihin.

Elokuvajuhlat on järjestetty kahtena edellisenä vuonna virtuaalitapahtumana. Nyt päästään taas paikan päälle. Pron aluevaikuttamisen asiantuntija Juha Kähärä toivottaa kaikki mukaan ainutlaatuiseen tapahtumaan.

–  On todella mukava päästä Sodankylään jälleen aistimaan elokuvajuhlien tunnelmaa ja tapaamaan prolaisia vanhoja ja uusia jäseniä. Elokuvajuhlien tunnelma yhdistettynä yöttömään yöhön on niin ainut laatuinen kokemus, että se tulisi jokaisen leffojen ystävän kokea ainakin kerran elämässä, elokuvajuhlien Pron yhteishenkilö Kähärä vinkkaa.

Lauantaina puhutaan hyvinvoinnista kello 16.15

Pro järjestää paneelikeskustelun lauantaina 18.6. klo 16.15–17. Paikkana on Pieni teltta. Keskustelussa pureudutaan Pron elokuvasarjan teosten nostamiin teemoihin, jotka näkyvät  yleisesti työelämässä.

Keskustelemassa ovat ohjaaja Hanna Bergholm, näyttelijä Saara Kotkaniemi, Ammattiliitto Pron yhteiskuntasuhdejohtaja Maria Mäkynen sekä Pron puheenjohtaja Jorma Malinen. Moderaattorina toimii Mika Rönkkö (Sodankylän elokuvafestivaali ry).

Pron jäsenille tarjolla kolme elokuvaa

Prolla on festivaaleilla oma elokuvasarja. Pro-sarjan kolme teosta ovat Einari Paakkarisen Karaokeparatiisi (ensi-Ilta), Hanna Bergholmin Pahan hautoja ja Alli Haapasalon Tytöt, tytöt, tytöt. Pron teltalla on tarjolla rajoitettu määrä vapaalippuja jäsenille näihin elokuviin.

Pron teltta on auki jokaisena festivaalipäivänä. Teltalla voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintoina on lahjakortti Levi Spa -kylpylähotelliin sekä Viking Linen risteilylle.

Lisää tietoa, liput ja päivittyvä ohjelmisto elokuvajuhlien sivuilta. Fiilistele vuoden 2019 festaritunnelmia videolta Pro goes Sodankylä

Sodankylässä tavataan!