Hyppää pääsisältöön

Työelämän koulutukset

Työelämän koulutukset

Järjestämme runsaasti koulutuksia ja seminaareja, jotka auttavat sinua menestymään työelämässä. Avullamme kehität oman työn johtamisen taitojasi ja esihenkilöosaamistasi sekä voit ja jaksat paremmin. Järjestämme myös vuosittaisia ajankohtaiskoulutuksia työelämän pelisäännöistä. Koulutamme lisäksi työpaikkojen ja yhdistysten aktiiveja, luottamusmiehiä ja työsuojeluvaltuutettuja. 
Jäsenkoulutukset

Järjestämme runsaasti koulutuksia, jotka auttavat sinua menestymään työelämässä. Avullamme kehität oman työn johtamisen taitojasi ja esihenkilöosaamistasi sekä voit ja jaksat paremmin. Järjestämme myös vuosittaisia ajankohtaiskoulutuksia työelämän pelisäännöistä. 

Aikuinen kalju mies hymyilee, kertoo luottamushenkilöistä, sininen tausta
Luottamushenkilökoulutukset 2024
Aikuinen kalju mies hymyilee, kertoo luottamushenkilöistä, sininen tausta

Luottamushenkilöillä on oikeus osallistua yhteistoimintasopimusten perusteella työajallaan Ammattiliitto Pron järjestämiin koulutuksiin. Katso vuoden 2024 koulutukset oheisesta liitteestä. 

Kolme naista viettää aikaa yhdessä.
Yhdistys- ja työpaikkatoiminnan koulutukset 2024
Kolme naista viettää aikaa yhdessä.

Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan koulutuksiimme! Yhdistyskoulutuksissamme saat arvokasta ja ajankohtaista tietoa yhdistys- ja työpaikkatoiminnan tueksi.

Ammattiliitto Pro tarjoaa yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa koulutuksia yhdistys- ja työpaikkatoimijoille. Kaikki koulutukset ovat prolaisille maksuttomia.

Mies pohtii sitä, miten vähentää kuormitusta ilmastolle.
Näin torjut ilmastonmuutosta työpaikallasi
Mies pohtii sitä, miten vähentää kuormitusta ilmastolle.

Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ilmastonmuutoksen hillitsemiseen päivittäisillä valinnoillamme. Koulutuksessamme kerromme, miten sinä voit vaikuttaa ilmastonmuutokseen omalla työpaikallasi. Kerromme esimerkkejä siitä, mitä muiden prolaisten työpaikolla on tehty ja annamme vinkkejä jatkotoimiin.

Mutsi on muutoksen johtamisen
Kaipaatko apua muutosjohtamiseen? – Anna Mutsin auttaa
Mutsi on muutoksen johtamisen

Mutsi-verkkokoulutus tukee muutosten läpivientiä työpaikoilla. Se on tarkoitettu tueksi muutosten suunnittelijoille: johdolle ja esihenkilöille. Mutsissa on elementtejä, jotka voit jakaa koko tiimillesi, innostaa ja kannustaa lähtemään mukaan muutokseen tai arvioimaan omia muutosvalmiuksia.

Mutsin avulla työpaikan luottamushenkilöt saavat hyvän kuvan siitä, miten muutosta kannattaa suunnitella ja viedä eteenpäin niin, etteivät ihmiset uuvu ja  putoa kyydistä. Voit tallentaa Mutsin mallipohjat ja ohjeet omalle työpöydällesi ja käyttää niitä muutosprojekteissa.

Me haluamme tarjota Mutsin jokaiselle suomalaiselle työpaikalle. Ja mikä parasta:  Mutsi-verkkokoulutus on ilmainen.

Härinnästä vapaa Pro -ohjeen kansi.
Häirinnästä vapaa Pro
Härinnästä vapaa Pro -ohjeen kansi.

Toiminnassamme ei hyväksytä epäasiallista kohtelua, syrjintää, vihapuhetta, seksuaalista häirintää tai sukupuoleen perustuvaa häirintää. Linkin takaa löydät ohjeen Ammattiliitto Pron toiminnassa tapahtuvan häirinnän ja syrjinnän ennaltaehkäisemiseksi ja käsittelemiseksi. In English

Katso videoita ja webinaareja

Tarjoamme huikean määrän videoita sekä webinaareja hyödynnettäväksesi juuri silloin kun haluat. Saat tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota, kenties kipinän uuteen ja parempaan minään. Video- ja webinaarikirjasto on jäsenenä käytössäsi 24/7.

Kirjaudu sähköpostisosoitteellasi.