Hyppää pääsisältöön

Työelämän koulutukset ja muut mielenkiintoiset Ammattiliitto Pron tapahtumat

webinaari pitää huolta työmarkkinakunnosta

Työelämän koulutukset ja muut mielenkiintoiset Ammattiliitto Pron tapahtumat

Löydä sinulle sopivat koulutukset ja tapahtumat Pron tapahtumakalenterista. Kalenterin selaileminen ei vaadi kirjautumista. Ilmoittautumisen yhteydessä olemme ottaneet käyttöön vahvan tunnistautumisen.
Härinnästä vapaa Pro -ohjeen kansi.
Häirinnästä vapaa Pro
Härinnästä vapaa Pro -ohjeen kansi.

Toiminnassamme ei hyväksytä epäasiallista kohtelua, syrjintää, vihapuhetta, seksuaalista häirintää tai sukupuoleen perustuvaa häirintää. Linkin takaa löydät ohjeen Ammattiliitto Pron toiminnassa tapahtuvan häirinnän ja syrjinnän ennaltaehkäisemiseksi ja käsittelemiseksi.

Katso videoita ja webinaareja

Tarjoamme huikean määrän videoita sekä webinaareja hyödynnettäväksesi juuri silloin kun haluat. Saat tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota, kenties kipinän uuteen ja parempaan minään. Video- ja webinaarikirjasto on jäsenenä käytössäsi 24/7.

Kirjaudu sähköpostisosoitteellasi.

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Jukka Mandelin
ProStoori
Julkaistu 21.06.2023
Kun henkilöstöohjaaja ja pääluottamusmies Jukka Mandelin jäi kesäkuussa eläkkeelle, Kemppi Oy menetti aikaansaavan toiminnan kehittäjän. Työuraa yrityksessä oli takana yli 40 vuotta, jatkossa Mandelin keskittyy lapsenlapsiin ja ystäviin.
keski-ikäinen mies opiskelee tietokoneen ja kirjojen ääressä
ProStoori
Julkaistu 21.06.2023
Opiskelu tuo vaihtelua ja uutta intoa sekä voi jopa viedä uralla eteenpäin. Tulevan hallituksen linjauksista huolimatta Pron mielestä aikuisena kannattaa lähteä opiskelemaan.
mies katsoo tietokoneen ruutua ja hieroo silmiään väsyneenä
ProStoori
Julkaistu 18.05.2022
Monilla työpaikoilla paiskitaan juuri nyt töitä lomaa odotellen. ProStoori kertoo, kuinka sekä työarjesta että loma-ajasta palautuu riittävästi.