Hyppää pääsisältöön

Ilmastonmuutos ja työelämä

Pikkulokki lentää meren rannalla.

Ilmastonmuutos ja työelämä

Prolaisten hyvinvointi on paljon muutakin kuin oikeudenmukaiset palkka- ja työehdot. Ammattiliitto Pro kantaa huolta jäsentensä hyvinvoinnista esimerkiksi osallistumalla ilmastokeskusteluun ja kannustamalla jäseniä ilmastotekoihin.
Lapsen ja aikuisen kädet pitelemässä kasvia
Osallistu ja vaikuta
Lapsen ja aikuisen kädet pitelemässä kasvia

Ilmasto- ja ympäristöasiat tulevat vaikuttamaan vääjäämättä niin jäsentemme työhön kuin arkeen. Prossa tämä tarkoittaa uutta Pro Goes Green -toimintaa, jossa edellä mainittujen ilmasto- ja ympäristöasioiden lisäksi huomioidaan myös luonnon merkitys työstä palautumiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Tätä varten olemme perustaneet myös Proplussaan oman ProGoesGreen- ryhmän, josta saat lisätietoa ja jossa voit osallistua myös keskusteluun.

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Kannettavasta tietokoneesta kasvaa verso.
Uutiset
Julkaistu 25.04.2023
Palkansaajien kannalta vihreässä siirtymässä tärkeää ovat työllisyys, oikeudenmukaisuus ja energian hinta.
Lasse Leipolan blogi
Blogit
Julkaistu 24.03.2023
Suomi on päästövähennysten osalta hyvässä vauhdissa maailman ensimmäiseksi hiilineutraaliksi hyvinvointivaltioksi, vaikka metsien hiilinielujen pieneneminen vaatiikin vielä päättäväisiä toimenpiteitä.
Minne menet tutkimus- ja innovaatiopolitiikka?
Uutiset
Julkaistu 15.03.2023
Ilmastonmuutoksen ja kestävän kehityksen tavoitteet pitää ottaa huomioon tutkimus- ja innovaatiopolitiikan uutta visiota laadittaessa, korostavat tutkijat Teollisuuden palkansaajien Edistys-analyysissä.